"ЦСКА София срещу Интер в най-престижната си контрола"
Тирето къде е? Не са ви коректни заглавията. Има огромна разлика от ЦСКА София и ЦСКА-София.
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Това съм го говорил и друг път по други поводи. Виждам че често напоследък се пускат теми с недоволство от многото реклами и самоотварящи се клипове в Гонг. Напълно споделям тези мнения и критики и смятам че това е лошият пример какво ние-потребителите не искаме да виждаме в сайта или поне тези неща да са сведени до минимум.
Имам обаче и една конкретна препоръка кой е добрият пример и какво искаме да виждаме. Накратко казано: повече справочна информация в табличен вид. В който и раздел да се влезе в момента - било БГ футбол/Първа лига, било в страницата на конкретен отбор (наш или чужд) какво има - клипове, клипове и пак клипове, новинарски поток, някоя статия, някоя игра във връзка с даден мач, аудио или видео интервю, таб "жълто"
и това е. Единственото, което минава като справочна информация е таблица с класирането. При това често се случваше минали години да е имало критики към нейното поддържане.
А какво е хубаво да има - Таблица с голмайсторите, която да може да се отваря по всяко време, таблица с картони, други интересни статистики, особено пък за евротурнирите - класиране във всяка група. Да са достъпни данните за всеки мач - голмайстори и т.н. не само в седмицата след него, ами до края на шампионата.
И нещо много важно - за всеки отбор - списък с играчите към дадения момент, която може да бъде допълнена с контузии, наказания, индивидуални статистики и т.н.
Имам обаче и една конкретна препоръка кой е добрият пример и какво искаме да виждаме. Накратко казано: повече справочна информация в табличен вид. В който и раздел да се влезе в момента - било БГ футбол/Първа лига, било в страницата на конкретен отбор (наш или чужд) какво има - клипове, клипове и пак клипове, новинарски поток, някоя статия, някоя игра във връзка с даден мач, аудио или видео интервю, таб "жълто"

А какво е хубаво да има - Таблица с голмайсторите, която да може да се отваря по всяко време, таблица с картони, други интересни статистики, особено пък за евротурнирите - класиране във всяка група. Да са достъпни данните за всеки мач - голмайстори и т.н. не само в седмицата след него, ами до края на шампионата.
И нещо много важно - за всеки отбор - списък с играчите към дадения момент, която може да бъде допълнена с контузии, наказания, индивидуални статистики и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Драги ми Гонг водещи, вярвам, че проверката е висша форма на доверие.
В предаването от 2 Август допуснахте две притеснителни (една маловажна и една голяма) фактически грешки.
- В Белград реката е Сава, а не Дунав.
- Цвети Пиронкова участва na олимпийските игри в Лондон 2012, така че за втори път имаме мъж и жена в индивидуалната тенис програма на олимпийски игри, а не за първи.
В предаването от 2 Август допуснахте две притеснителни (една маловажна и една голяма) фактически грешки.
- В Белград реката е Сава, а не Дунав.
- Цвети Пиронкова участва na олимпийските игри в Лондон 2012, така че за втори път имаме мъж и жена в индивидуалната тенис програма на олимпийски игри, а не за първи.
Във връзка с казаното в предходното ми мнение страницата за Олимпиадата в сайта е меко казано безобразна. Плод на безотговорност и подигравка с потребителите на сайта! Нагледен пример каква не трябва да бъде. Защо не се взаимстваха добрите практики от отразяването на минали форуми и олимпиади? Защо освен поток от новини друго няма? Може ли човек да намери каквато и да било информация свързана с нея, касаеща нещо различно от случилото се през последните ден-два?
Къде е програмата? Къде е класирането по медали? Къде е разделът с информация за българските представители? Къде са таблиците с класиранията в отделните колективни спортове? Това са елементарни неща, абсолютният задължителен минимум.
Къде е програмата? Къде е класирането по медали? Къде е разделът с информация за българските представители? Къде са таблиците с класиранията в отделните колективни спортове? Това са елементарни неща, абсолютният задължителен минимум.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Гонг оправете класирането.3-ти кръг почва!
Омразата е лоша работа.5-ти ден не се прави класиране щото Левски или ЦСКА не са на върха.Иначе на 2-ра мин. са готови.
Ееех Българийо!
- Captain Stottlemeyer
Re: Гонг оправете класирането.3-ти кръг почва!
Спомням си, че преди доста години на някакви Олимпийски игри (не се сещам кои) в бягането на 10000 метра – мъже един световно неизвестен лекоатлет от малка държавица наложи страхотно темпо в началото на бягането и водеше през цялата първа обиколка. Човечецът беше пределно наясно, че няма да издържи на това темпо, което сам беше определил, както и естествено се случи. Неговата интимна мисъл беше съвсем друга - в продължение на около 1 минута, благодарение на телевизионните камери, той беше център на вниманието както на своите близки и роднини в малката и забутана държавица, откъдето идваше, така и на милиони хора по света. Неговото име стана изведнъж известно...
Мисля, че сърбежите на авторчето на темата имат много общо с гореописания случай, затова настоятелно моля редакторите на „Гонг“ да публикуват по-бързо класирането, за да може авторчето да се снима с него. Благодаря предварително.

Мисля, че сърбежите на авторчето на темата имат много общо с гореописания случай, затова настоятелно моля редакторите на „Гонг“ да публикуват по-бързо класирането, за да може авторчето да се снима с него. Благодаря предварително.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Гонг оправете класирането.3-ти кръг почва!
Captain Stottlemeyer написа:Спомням си, че преди доста години на някакви Олимпийски игри (не се сещам кои) в бягането на 10000 метра – мъже един световно неизвестен лекоатлет от малка държавица наложи страхотно темпо в началото на бягането и водеше през цялата първа обиколка. Човечецът беше пределно наясно, че няма да издържи на това темпо, което сам беше определил, както и естествено се случи. Неговата интимна мисъл беше съвсем друга - в продължение на около 1 минута, благодарение на телевизионните камери, той беше център на вниманието както на своите близки и роднини в малката и забутана държавица, откъдето идваше, така и на милиони хора по света. Неговото име стана изведнъж известно...![]()
Преди доста години сте то яли както и през 2015.Снимай се и ти.

Ееех Българийо!
Моля обновявайте информацията за това кой отбори ще играят следвящия кръг!!
Тоя autoplay на видеото честно.....!!!!!! Който го е измислил да му гръмне компютъра в простата тиква дано!!!! Баси и простата дебилщина, изпосъбуди който имаше заспал вкъщи, никога не съм бил банван, ама ДА ВИ ЕБА И ПРОСТИТЕ ВИДЕА, ПУТКИ ПРОСТИ!!!!!!
Гонг оправете класирането!7-ми кръг почна.
ЦСКА-София е след Верея и Дунав.От тези тръни ли не виждате класирането?Жалки сте!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”