Защо станах от ...?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Защо станах от ...?

Мнениеот dreben23 » 02 авг 2016 16:42

Аз станах от Родопа, ЦСКА, Арсенал, Валенсия, Леверкузен, Монако, Парма, Рома, Лацио, Фейенорд, Селтик, Олимпиакос, Розенборг, Мидълзбро, Фенербахче, Марибор, ЦСКА Москва, Андерлехт, Сараево, Хик, Сконто, Ла Валета, Анортозис, Арарат, Аик, Ривър Плейт и Барселона, защото обичам футболчето от мноого малко чавенце- играл съм го, тренирал съм го, гледал съм го, хвалил съм го, плюл съм го повече от вас, затова и повече точни резултати ще правя от вас! Добра темичка е товачка. :)

[offtopic]С красиви прогнозки и то. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 авг 2016 16:53

amoros написа:През 80 години нямаше как да не си от ЦСКА,в нашето училище на пръсти се брояха привържениците на Левски.Победите срещу Байерн,Ливърпул,Нотингам караха всеки българин да се гордее.

Не мисля, че победите и купите са най-важното за да бъдеш привърженик на даден отбор. Първият мач, който гледах на Миньор, завърши със загуба от ЦСКА и дори същата година изпаднахме от А група, но това не ме накара да стана от ЦСКА или от някой друг отбор с титли, победи и трофеи, тъй като те не са водещото и предполагам, че така е и с другите фенове, които не са привърженици на ЦСКА или Левски.

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 02 авг 2016 17:21

dreben23 написа:Аз станах от Родопа, ЦСКА, Арсенал, Валенсия, Леверкузен, Монако, Парма, Рома, Лацио, Фейенорд, Селтик, Олимпиакос, Розенборг, Мидълзбро, Фенербахче, Марибор, ЦСКА Москва, Андерлехт, Сараево, Хик, Сконто, Ла Валета, Анортозис, Арарат, Аик, Ривър Плейт и Барселона, защото обичам футболчето от мноого малко чавенце- играл съм го, тренирал съм го, гледал съм го, хвалил съм го, плюл съм го повече от вас, затова и повече точни резултати ще правя от вас! Добра темичка е товачка. :)

[offtopic]С красиви прогнозки и то. :)[/offtopic]

Давай да те видим довечера за ШЛ,5 мача има,барем и ние да изкараме някой лев :)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 02 авг 2016 17:22

Аз станах от Левски заради баща ми. Просто нямаше начин да бъда от друг отбор, освен синия, защото баща ми "живее" с Левски. Благодарил съм му много пъти за това,че съм левскар. Помня ,че ме заведе на Левски-Цска и "Васил Левски" в А, Б и В сектор беше пълен с фенове на Левски и това още повече ме убеди,че това е моят отбор, най-обичаният.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 авг 2016 17:29

Бургас в кръвта !
Черноморец в сърцето !

Дядо ми беше човека , който ме заведе на първия ми мач . Бихме 3:0 Локо ГО на ст.Черноморец 80те години .Той е и човека , който ме запали по тази игра . Бивш вратар на Бургаския Левски през 40 те години , станал в последствие Черноморец Бургас . Още са ми пред очите тълпите от хора , които минаваха пред блока на дядо на път за стадиона при всеки мач на Черноморските акули .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 авг 2016 17:49

Янтра Габрово - защото е от родния ми град. Чувствах се длъжен, но честно казано вече не изпитвам никаква емоция, когато става дума за отбора :oops: :mrgreen:
Локомотив Пловдив - половината ми рода е от Пловдив. Пак така по задължение. А избрах Локо, защото като малък харесвах влакове :mrgreen:
Севиля - заради духа, страстта и красотата на южна Испания, Андалусия и самия град. Винаги, откакто гледам испански футбол съм изпитвал симпатии към Севиля и Малага, но борбеният дух, клубната политика, обществената позиция на феновете, невероятната атмосфера на Санчес-Писхуан и конкретно онзи финал срещу Еспаньол за Купата на УЕФА ме плениха окончателно. Е, реално погледнато тогава каталунците впечатлиха по-силно, но аз вече си имах едно на ум :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 авг 2016 17:53

amoros написа:През 80 години нямаше как да не си от ЦСКА,в нашето училище на пръсти се брояха привържениците на Левски.Победите срещу Байерн,Ливърпул,Нотингам караха всеки българин да се гордее.

Всъщност, точно през 80-те години в "Левски" играе една от най-силните генерации на клуба в неговата над 100-годишна история: Наско Сираков, Боби Михайлов, Ники Илиев, Божидар Искренов, Емил Велев, Краси Коев (всичките юноши на "Левски") плюс по-възрастните Емил Спасов (също "син" юноша), Мишо Вълчев, Руси Гочев, Пламен Николов. Това са годините със 7 (седем) поредни победи над ЦСКА (1983-1985), требъла през 1984 година, двукратното отстраняване на Щутгарт (веднъж като шампион на Германия) в ЕКТ. За съжаление дойде злощастният финал срещу ЦСКА за купата през 1985 година, за да се намеси ЦК на БКП ... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 авг 2016 17:58

Защото цялата ми рода е съставена от родолюбци и горди българи, които никога не са работили в чужбина и не са си и помисляли да избягат от България.Бог да ги прости някой от тях, бяха изключителни Левскари.Винаги с възпитанието към любимия Левски са ни възпитавали и към любов към родината, идеалите на Левски, Християнство, уважение, равенство и справедливост, дори и това да е за твоя сметка.

Жалко, че повече хора вече припознават Левски само като клуб, а не осъзнават, че идеята е това да бъде продължението на идеалите на Васил Иванов Кунчев.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 02 авг 2016 18:44

Израснах в близост до стадион "Георги Аспарухов",моите близки и приятели-всички бяха левскари,но конкретно аз станах левскар под влиянието на моя детски идол - Георги Иванов-Гонзо,особено кървавия му гол и въобще мъжеството и характера,които за онова време бяха характерни за всички футболисти на Левски - това ме запали по Левски-първоначално футболния отбор,впоследствие идеята Левски и идеалите,които следваше както клуба,така и човекът,на който е кръстен спортния клуб.За съжаление в последните години изобщо целия спортен клуб Левски затъна,а футболния отбор е едно бледо копие на онзи отбор от началото на века,и европейските походи,които аз помня,но за съжаление по-младите,които не са имали щастието да гледат онези мачове,в момента гледат един клуб,който позори името Левски - с играта си,със собствениците си(с тяхната липса и финансиранията на тъмно),въобще в днешно време футбола в България затъва все повече и повече,а това най-вече личи по празните стадиони и мутрите,които управляват футболните клубове и въобще спорта в България.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 02 авг 2016 18:48

Първия мач в живота си,който гледах беше през далечната 1983 г. и имах честта благодарение на вуйчо ми да го гледам на живо.Мача беше на ст.Васил Левски между Левски и ЦСКА завършил 3:1.Много от моментите от мача ми се губят,бях 5 годишен,но това което остана в съзнанието ми беше огромното "синьо" море на стадиона.Червените бяха заели една малка част от сектора до "Ариана" като половината от тях бяха млади войничета.От тогава съм си левскар и такъв ще умра!

Върни се в “Футбол - България”