ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Маги Стралска » 02 авг 2016 16:50

Red Warrior написа:
Cheradonna написа:Моралист,до моралиста във форума брей....Обаче знаят само да плюят,да са предложили някакви решения,някакви идеи да са дали?Май не са моралисти,а чисти интересчии?!

Питах ги многократно да дадат тогава те идея какво да се прави, освен гроб за ЦСКА и нищо не казват. 1982 ми отвърна, ами припознайте си Лудогорец тогава... Да се намира маану е лесно, но да се дават решения на реалните проблеми е трудно!

ми то свърши.... всички решения бяха ликвидирани.... с отнемането на стадиона от ЦСКА.... вече няма решение.... ЦСКА умря.... ББ и ГГ го убиха....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 16:50

soilwork написа:
1982 написа:
soilwork написа:[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! [/center]

И кое е ЦСКА, реалисте мой ??! Трифон Попов, Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев, Гриша Ганчев, целият отбор на Литекс, шефът на ДЮШ на Литекс, международният отдел на Литекс и целият ловешки катун, който се настани на "Армията" ли ??!

Откъде и да погледна това нещо, дори да заеба ТР, БФС, УЕФА и ФИФА, само като им видя гнусните селски мутри на тия и всичко в мен крещи "Литекс, Литекс, Литекс ..... ".
[center]Вземаме един готов работещ механизъм и започва да работи в услуга на ЦСКА!! Драматизираш излишно !!! Ето виждам че Малинов го искат Щутгарт -ако го продадем всичко влиза в касата на ЦСКА !!! Имаме много перспективни момчета които след година ще струват милиони[/center]

Не драматизирам, човек, тия с години ги гледам на стадиончето в Ловеч, някои от тях даже са ни плюли и обиждали, изведнъж идват на Армията и ми стават шефчета и първи армейци.

Какъв е тоя селянин Трифон Попов, малко ли армейци има, какъв е тоя ??!

Всичко е толкова показно, Гришата буквално натовари 2 автобуса хора и си ги трапоса централно на Армията, ето това също дразни мега яко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 авг 2016 16:51

djd написа:
Old_death написа:Тиренцето ли е последната сламка , за която ще се хванете ?

Тази статия си е чиста манипулация или журналистът е кьорав.
И не излиза от клуба, а от някакъв сайт, който даже до скоро не беше много приятиелски настроен към Гришата. :)
Няма сламка. Има червена нишка, която не искаме да се къса.
Чакаме и се притесняваме, да ге.

Е, сега па сайта не бил ,,правилният,,... Доообре!.. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 02 авг 2016 16:53

Red Warrior написа:
Cheradonna написа:Моралист,до моралиста във форума брей....Обаче знаят само да плюят,да са предложили някакви решения,някакви идеи да са дали?Май не са моралисти,а чисти интересчии?!

Питах ги многократно да дадат тогава те идея какво да се прави, освен гроб за ЦСКА и нищо не казват. 1982 ми отвърна, ами припознайте си Лудогорец тогава... Да се намира маану е лесно, но да се дават решения на реалните проблеми е трудно!

Точно това имах предвид едно плюене,само и некви нелепи примери,обиди за цвят,но реални решения не предлагат,защото и те знаят че други варианти няма!Пробвахме с ново дружество,НЕ РАЗРЕШИХА,пробвахме всякакви други варианти,ПАК НЕ МОЖЕ,за всички може само за ЦСКА НЕ МОЖЕ?Затова се отиде на последният възможен вариант и това много добре го разбират разни плювачи,но за да не паднат по гръб си продължават,виж левскарите и другите ги разбирам това е напълно нормално да се дракат,ама уж цесекари и то по яростно от левскарите не мога да го разбера.
Май наистина ще се окаже,че сме се отървали от много вътрешни врагове и лицемери?!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 16:54

А вие, точно като стадо овце, тръгнахте по първия пастир, който ви подкара нанякъде. И вие не знаете много накъде, ама точно като стадо вървите ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 16:55

Cheradonna написа:
Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:Искам да попитам моралните фундаменталисти - кое се доближава повече до разбирането ви какво значи ЦСКА? Клуб, който налага млади български футболисти, с великолепна школа и желязна дисциплина, или това, което беше по времето на Павлов, Божков, Титан и Лупи? :roll:

Да видим какво се случи за една година:
Пламен Марков директор-какъв не зная.Изгони Джевизов и още няколко треньори от ДЮШ.Направи кастинг на децата,
на какъв принцип не зная.Някои от тях изгони,други взе в неговата школа/защо?/и трети остави.
Сега дойдоха страшно много деца от Литекс/надявам се добри,но пак защо/и треньори от школата.
След наказанието на Литекс запази отбора,който тренираше за здраве.Сега ги докара и тях.
Знам,че Литекс имаха добра селекция и реализираха добри продажби.Но сега в "ЦСКА" цената им ще скочи многократно.
Та да попитам.Това не изглеждали на добра инвестиция за Ганчев.Лошо ще стане ако има наказание от 3 години.
Тогава няма ли плановете да отидат на кино и има промяна пак в ТР.
пп.Едно е да имаш сергия на село,съвсем друго на Женския пазар.
Недей да зависиш от никого в този свят, защото даже и сянката ти те оставя, когато си в тъмнина...

Нормално е Ганчев да доведе най-добрите си футболисти. С отбора от "В" група ли искаш да играем в Първа лига. Мисля, че имаме достатъчно футболисти от миналата година, но не мисля, че Малкия шивач може да се конкурира с Диого Виана например. И какво лошо има, че е взел треньорите от най-добрата школа? Не, по-добре е значи да оставим тези дето взимаха пари от татко мутра и мама метреса за да играе синчето с наднормено тегло и ДЮШ на ЦСКА да става за срам? Това ли за теб е по-аФтентичното?

Той петко дори не се замисля какви ги пише,преди ревяха че нямало школа и млади играчи,ся реват що бил взел треньорите от най добрата школа в България? И сега ШОК,на кого ли е тази школа,май на Ганчев,ще се окаже че правилно работи човека,а?

пп.Едно е да имаш сергия на село,съвсем друго на Женския пазар.

За мен е общо известно,че даже не обичам да мисля.Аз за това го написах това,вие да мислите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 16:56

Red Warrior написа:

Напротив, казал съм си предложението, но вие сте горди аристократи, не селяндури, като Рейнджърс, по селата не ви се играело ..... искате веднага тенекия. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 02 авг 2016 16:57

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:

ми то свърши.... всички решения бяха ликвидирани.... с отнемането на стадиона от ЦСКА.... вече няма решение.... ЦСКА умря.... ББ и ГГ го убиха....

Айде бе?А преди това що не дадохте решение,ъм?И какво е свършило вадете парата и плащайте на всички знайни и незнайни маймуни с искове за по 500 000 евра?!Иначе да мрънка всеки може ама вие направо избихте рибата 5000 страници едни и същи глупотевини!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2016 16:57

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:

ЦСКА и друг път е играл без Армията.Титан напуснаха стадиона защото наема бе много висок и предпочетоха да да плащат за наем на националния.За това не ми пробутвай приказки,че било късно.А и остана само ОП на Ганчев.Ако се приеме най-нормалното нещо е обединение на ЦСКА с проекта на ГГ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 02 авг 2016 16:57

soilwork написа:
Маги Стралска написа:ай ай ай.... ужасссст.... той ми бил кажи-речи съсед.... начи да го питам.... ако зема FC Herzogenaurach.... събера го с TSV 1861 Zirndorf.... и ги прекръстя на 1.FC Nürnberg.... някой там ше ме припознае ли.... и ше ме пуснат ли да си играйкам на Арена Нюрнберг?.....
[center]Ами ако изпаднат в несъстоятелност ще му мислим.....прочети малко за Хофенхайм и как така се пръкнаха в Бундеслигата ;) Хубаво е всички оздравители да се запознаят с историята на Хофе -клуб от Бундеслигата[/center]

без Дитмар Хоп.... Хофенхайм още щяха да си играят аматьорски в селската лига.... налял е стотици милиони в клуба.... иначе как си представяш.... село с 3500 жители.... да има отбор в първа Бундеслига....

Върни се в “Архив”