Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Altarf » 02 авг 2016 14:08

mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А :idea:

Към момента ли? Т.е. в най-лошия случай 16 млн?
А миналата година преди финансовите инжекции колко бяха задълженията?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2016 14:09

Altarf написа:
mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А :idea:

Това го каза тонев в края на април
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 авг 2016 14:10

mikata написа:Това го каза тонев в края на април

А преди старта на миналия сезон как беше положението?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2016 14:17

около 3млн. са платени задължения миналата година пак според тонев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2016 14:20

Altarf написа:...
Да питам в тоя новия сектор има ли нещо друго, освен музей и фен магазин? Има ли търговска площ за магазини, заведения?...

Ами има и кенефи. ;) Както и паркинг; зона, в която се продават храни и напитки; зали; скайбоксове, но според мен има потенциал и за други обекти в сами сектора.
Последна промяна от TristaNNN на 02 авг 2016 14:34, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 02 авг 2016 14:21

Altarf написа:... Когато ПФК ЦСКА АД почна да затъва, спортно-технически продължавахме да бъдем на ниво...

Е те това ниво дето го държахте в края на краищата ви докара до това положение, което не искам да обсъждаме сега. Знам мнението ти. Моето е доста различно и е близко до това на УЕФА. Аз нямам претенции в тежки времена да сме във вихъра на "спортно-техническото си ниво". За мен, при нас, въпросът стои изцяло по друг начин. Няма пари - ОК. Няма да има титли, купи и "европоходи" - ще го преживея. Единственото, обаче, което не мога да преживея е безличието и безразличието в отбора. Мизерното, фигуративно присъствие на псевдо управляващите. Всичко е на самотек. Някакъв отбор живее и чака по-добри времена. Съвсем сериозно - ако пуснат 5-6 юноши + още няколко като резерви + няколко опитни играчи и десети да сме, все ми е тая. Искам отборът ни да има лице. Щом не може да е лицето на победите, нека е лицето на духа и честната игра. Аз съм преживял много загуби. Леки, тежки, наивни, глупави... няма значение. Те не могат да променят нищо у мен. Мижитурстването и посредствеността заложена от липса на дух, обаче,... никак не искам да ги преживявам още дълго!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 14:22

Altarf написа:
Tommi написа:Не, благодаря. ;) Ние сме си от Левски, без значение от финансовото му състояние, и няма да се пренасочим към друг клуб. Това не е компютърна игра, за да биеш рестарт, докато не излезеш най-добрия.

Аз имам роднина, която е бил добър футболист на Левски преди десетилетия, така че нямам никакви лоши чувства към клуба.
Ако продължава да затъва финансово, дружеството просто ще фалира и като всяко друго юридическо лице ще бъде ликвидирано. Вторият вариант е да се балансира с години, което означава слаб клуб с надеждата в близко бъдеще отнякъде да дойдат сериозни инвестиции. Аз все си мисля, че положението в ПФК Левски АД е по-добро от това в ПФК ЦСКА АД, та може и да се намери инвеститор, който да преглътне пасивите.
Когато ПФК ЦСКА АД почна да затъва, спортно-технически продължавахме да бъдем на ниво. Все ни закриваха, пък накрая излязохме по-живи отвсякога. При Левски за съжаление не виждам това. Има примирение и апатия, отборът не играе добре. В официалния форум пък виждам една тема със заглавие "Кур за Дришата ташак-лига, сезон 2016/2017. Да пукнат всички". Злоба и отчаяние, вместо гняв и хъс.

Ние разчитаме на втория вариант и не се оглеждаме за друг клуб, който ще е подходящ за преименуване.
Желанието ви постоянно да сте на ниво и постоянните ви амбиции за титла и пробив в Европа са една от причините да изпаднете в това положение. Само за пример виж каква заплата получаваше треньорът ви.
Сегашният отбор на Левски не е никак слаб. Но си изпуснахме шанса за пробив в Европа, където се играе истински футбол.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2016 14:23

И аз питам ЗАЩО? ЗАЩО лицата набедени за собственици не изпълняват задълженията си? ЗАЩО знаейки отлично финансовото си положение приеха да влязат в свещената синя крепост? ЗАЩО не намериха средства за нормално функциониране на клуба? ЗАЩО своевременно не се оттеглиха с чест или са толкова затънали, че път за оттегляне за тях няма? ЗАЩО дадоха повод на хейтъри с всякакви окраски да изпитват душевен оргазъм от неуспехите на Левски? ЗАЩО и сини фенове започнаха да мечтаят отново за некадърния ДИРЕКтор и страхливия треньор? ЗАЩО играещите футболисти в Левски не играят на 100%? ЗАЩО при същият този треньор при предишния си престой в Левски и през краткото си пребиваване в Литекс и двата отбор имаха съвсем друго лице? За какво иде реч- бойкот, умишлено саботиране, или за тотален разпад? Ако това е началото на края трябва се вземат спешни мерки! Да се реже до кокал! И да се върне Кокала! Или Ясен! Другите двама големи са с действащи договори в момента. Не знам какво трябва да се промени, но така не бива да продължава. Сега чакаме края на месеца, но се страхувам че ще останем пак излъгани както при смяната на Батков. Прочетете, професионалиста го е казал по- добре от мен: http://levski.gong.bg/bg-football/parva ... hto-390239

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 14:28

Altarf написа:

Към НАП вече може да са и по-малко, а другите са по-особени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2016 14:33

900 хил. трябваше да има вноска през юни към НАП

Върни се в “Левски”