Отново ще напиша едно мое старо мнение.
Всяка една нормална държава, която иска да развива едно силно общество, не само физически, но и духовно, гледа да развива масови и популярни спортове. Такива са именно колективните спортове като футбол, баскетбол, волейбол, хокей и т.н., както и масовите индивидуални спортове като тенис, плуване, лека атлетика и ски . Вместо това обаче ние още караме по социалистическата схема "дай да бичим за медали, независимо от какво" и съответно натрисаме всичките си пари на селски спортове като борбата и тежестите , които произвеждат купища прости мутри.
Четвърт милион за злато в Рио
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Четвърт милион за злато в Рио
Е аз ще гледам Олимпиадата не заради нашите спортисти, ами заради чуждите. Просто искам да съм в час с измененията и постиженията в световнио спорт. Златото им ще ми е като бонус ако се случи, но със сигурност нема да е заради тях. Един го гледах велосипедист как го теглят с кола и спечели обиколката на България. Подпираше се на шишота с вода нагоре по стръмното. И тоя тъпанар сега на Олимпиадата ще остане последен сигурно. Ти таковам у спортистите като не спазват феърплея. Лакоми само за пари.
И сега е прецакал някое по-кадърно момче, дето не го опинат на буксир през баира, ами си върти педалите гряхотката сам. 
Не мога да не се засмея като заселили спорта ни с простаци. И такива простаци биха седнали да ги гледат други простаци като нас. Като че ли не мога си пусна синхронното плуване, което е доста готинко ама там пък са по-плоски девойките да могат да си поемат въздух..
Качете после една програма с дисциплините по дни и часове да видим графика как ще ми е. Че има за белята евротурнири, а мен футболчето ми е с приоритет, ама вие това го знаете. Но не знаете, че ме интересува и всякакъв спорт, но невинаги, защото графикът си е все пълен. Ей така като се посменят рекордите почва да ми става интересно. А и спортните хора требе да си следим световнио спорт. Дано да видим някакви добри спортни постижения и повечко счупени рекорди.

Не мога да не се засмея като заселили спорта ни с простаци. И такива простаци биха седнали да ги гледат други простаци като нас. Като че ли не мога си пусна синхронното плуване, което е доста готинко ама там пък са по-плоски девойките да могат да си поемат въздух..

Качете после една програма с дисциплините по дни и часове да видим графика как ще ми е. Че има за белята евротурнири, а мен футболчето ми е с приоритет, ама вие това го знаете. Но не знаете, че ме интересува и всякакъв спорт, но невинаги, защото графикът си е все пълен. Ей така като се посменят рекордите почва да ми става интересно. А и спортните хора требе да си следим световнио спорт. Дано да видим някакви добри спортни постижения и повечко счупени рекорди.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Player написа:Със заповед от министъра на младежта и спорта Красен Кралев бяха утвърдени паричните премии за призови класирания на Олимпийските игри Рио 2016.
Злато - 250 000 лв.
Сребро - 200 000 лв.
Бронз - 150 000лв.
4-то място - 40 000 лв.
5-то място - 30 000лв.
6-то място - 20 000лв
7-мо място - 15 000лв.
8-мо място - 10 000лв.
Като една "богата" държава в която има "благоденствие" за голяма част от населението обявяваме тези хубави награди. Честито на евентуалните печеливши. А хората които опъват всеки ден докато грохнат на по 70 години, за да има кой да плаща данъци и да крепят държава на раменете си да пият по една студена вода.
В нашата Родина спортът е голяма черна дупка. Не търсете логика, нито справедливост.
Всеки спорт изисква усилия и лишения, включително и стрелбата, не знам защо мислите, че някъде има лесно. Проверете например какви са упражненията за поддръжка на пистолет, пробвайте се, и тогава говорете. Физически усилия няма само в шахмата, но и той не е за всички-поради интелектуална неравноправеност по рождение.
Спорта е и култура. А за култура в БГ нема пари. Та 250 бона са нищо. Дъражавата вече загуби 11млн. от ЦСКА 3 от Луноходец, та 250 бона са нищо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- miasanmia1
- Контакти:
е в Държавната лотария всека седмица печелят по 100 200 300 К лева хорица с първия билет.. Не гледате ли реклами?
За Олимпийски шампион сумата даже е малка!

За Олимпийски шампион сумата даже е малка!
FC BAYERN
\\\ Mia San Mia \\\
\\\ Mia San Mia \\\
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
TodorT написа:Единствено от момичетата в худ. гимнастика очаквам злато. Навсякъде другаде ще е изненада. Даниел Асенов има шанс за медал според мен. Сестри Стоеви май са с тежък жребии, но могат да поднесат изненада.Спортът вече е бизнес. Четвърт милион за златен олимпийски медал не е нищо, навсякъде на друго място ще вземат много повече при евентуална титла. Тя понеже държавата им е предавала по време на подготовката, та сега и тези са много. Сутринта гледах как Митко Ценов трябва сам да си плаща здравни осигуровки
Точно

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
dreben23 написа:Качете после една програма с дисциплините по дни и часове да видим графика как ще ми е.
https://www.rio2016.com/en/schedule-and-results-day
Часова разлика Рио -> БГ: +6 часа