ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 02:08

Calrizian, това вече е дума. Ако искате си имайте мнението но по 1 млн. пъти на ден едно и също, то освен, че писна дразни. И пак ви казвам - нямаме друг избор ВЕЧЕ. Имаше някакви мижави шансове, но вече избора е между две нови дружества. Това на ДПС в Лозен и на Ганчев на "Армията". Както е казал Чърчил: "Понякога пурата е просто пура.". Просто трябва да погледнем истината в очите и да вървим напред.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 02:09

Haralampy написа:
1982 написа:Разнежил се е нещо, видях аз ..... май ще загубим още един войник от нашата и без това по-малобройна армия. :| :| :mrgreen:

:lol:

И ти ше кацнеш на мойта, ама... иска време...

:lol: :lol:

Аааааа, не ..... "зад Волга земя няма" ... или Сталинград, или смърт. Аз съм последният човек, който би погазил принципите и идеалите си. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 02:13

1982, представям си те след 10 години как отново повтаряш Литекс, Дърпутков, Жуже, откраднаат емблема... :roll: Интересен живот те чака. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 02:15

След 10 години футболът в България ще е още по-умрял и няма и да има на кого да го повтарям. Мутрите окончателно ще го доубият, а по стадионите ще са останали основно роднините и приятелите на тези долу.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 02:20

Това, което трябва да разбереш (ако искаш де), е че вече няма какво да направим за да спасим старото АД. От тук насетне, или избираме, че ЦСКА умира като ИДЕЯ, или че се вселява в друго тяло. Футбола е съвременната религия и според мен няма как да умре. Храм може да бъде разрушен, но не и религия.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 02 авг 2016 02:31

1982 написа:
Haralampy написа:
1982 написа:Разнежил се е нещо, видях аз ..... май ще загубим още един войник от нашата и без това по-малобройна армия. :mrgreen:

И ти ше кацнеш на мойта, ама... иска време...

Аааааа, не ..... "зад Волга земя няма" ... или Сталинград, или смърт. Аз съм последният човек, който би погазил
принципите и идеалите си.

:roll:
Бъдещето ше покаже кой крив, кой прав...
За "мен" - Аз браня Сталинград от Беладони, Коцевци, Фатмаци, Дучета и прочие...
За "теб" - Ти Го браниш от "мутрите"...
:roll:

пАживьом - увИдим...

:mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 09:34

Red Warrior написа:Calrizian, това вече е дума. Ако искате си имайте мнението но по 1 млн. пъти на ден едно и също, то освен, че писна дразни. И пак ви казвам - нямаме друг избор ВЕЧЕ. Имаше някакви мижави шансове, но вече избора е между две нови дружества. Това на ДПС в Лозен и на Ганчев на "Армията". Както е казал Чърчил: "Понякога пурата е просто пура.". Просто трябва да погледнем истината в очите и да вървим напред.

Недей да зависиш от никого в този свят, защото даже и сянката ти те оставя, когато си в тъмнина...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 09:43

Red Warrior написа:1982, представям си те след 10 години как отново повтаряш Литекс, Дърпутков, Жуже, откраднаат емблема... :roll: Интересен живот те чака. :lol:

Ти не знаеш,какво ще ти се случи след 2 часа,та виждаш след 10 години.
Преди време Шивача пусна тема" Напред към 32-рата" или нещо от този род.На въпроса ми,че нямаме отбор и пари за това,
той отговори:"Това е пътя.Ако не тази година,след една,две,три все ще стане" И каква стана тя?
Какво ще стане и с това ГМО никой не знае,колко дълго ще просъществува също.
И защо е тази злоба към опита за нов ЦСКА?Искате да ликвидирате една идея в зародиша,ликвидирайте всички тогава.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2016 10:17

Red Warrior написа:Calrizian, това вече е дума. Ако искате си имайте мнението но по 1 млн. пъти на ден едно и също, то освен, че писна дразни. И пак ви казвам - нямаме друг избор ВЕЧЕ. Имаше някакви мижави шансове, но вече избора е между две нови дружества. Това на ДПС в Лозен и на Ганчев на "Армията". Както е казал Чърчил: "Понякога пурата е просто пура.". Просто трябва да погледнем истината в очите и да вървим напред.

Това на ДПС в Лозен и това на кандидат-кмета на ДПС Инджов в София? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 10:59

[center]ЦСКА към феновете: Покажете защо сте толкова специални[/center] Футболен клуб ЦСКА желае да поднесе най-искрени благодарности на всички фенове за уникалната подкрепа и атмосфера на мача от първия кръг на първенството срещу Славия. Показахте нагледно армейския дух! Показахте на всички, че ЦСКА е по-жив от всякога. Благодарим ви!

През изминалия цял сезон вие преподавахте ежеседмично един и същ урок: „Как се брани любовта и честта на любимия отбор“. Цял сезон бяхте уникални и неповторими. [center]Изображение[/center] Изключително щастливи и горди се чувстваме, че ви имаме.

Миналият сезон беше тежък за всички ни, но той вече е в историята. ЦСКА е там, където му е мястото, за да се бори да постига изконните си цели – купи, титли и незабравими европейски успехи!

В събота нашите момчета гостуват на Верея в Стара Загора, те имат нужда от вас! Покажете им защо сте толкова специални, покажете им какво значи несломимият армейски дух, покажете им нестихващата жажда за победи!

Покажете им и елате на стадиона, защото заедно трябва да извървим своя път към 32-ата!

Върни се в “Архив”