1 кръг - Пирин Блг - Черно море Вн 31.07 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 1 кръг - Пирин Блг - Черно море Вн 31.07 21.15

Мнениеот КироВарна » 01 авг 2016 12:11

След първия за сезона мач,всички обикновено казват"Първи мач беше,играчите още не са влезли в ритъм,затова синхронът ни куцаше"!!!Ние също имаме право да го кажем това клише и няма да сме далеч от истината!!!Най хубавото е,че бихме един труден и неудобен за всички гостуващи отбор!!!Вярно,че с физкултурника Генов,Пирин е без обичайната агресия!!!Както кучето приема нравите и характера на стопанина си(или обратното),така и отборът приема характера на своя треньор!!!Хубаво е,че за разлика от сър Г,нашият треньор е непримирим и винаги нахъсен!!!Надявам се,че такъв ще е и отборът,под негово ръководство!!!Не приемам критиките към МИХАИЛ ВЕНКОВ-МАЙСТОРА,защото момчето играе изключително активно,поема голям товар,участва във всяка атака по левия фланг.....и имаше огромен принос за обръщането на мача!!!Когато е провел поредния си рейд и противникът прати топката в неговата зона,дори и Роберто Карлос да е,няма да успее да се върне навреме!!!Затова има партньори,които покриват зоната му!!!Елементарни неща!!!Не мога да кажа,че някой от нашите ми е направил особено впечатление,освен ГОЛЕМИЯТ ГЕОРГИ ИЛИЕВ разбира се!!!Той се отличи с гол и асистенция,но да не забравяме,че МАРЕК КУЗМА също записа гол и асистенция!!!СУКУП сгреши доста нелепо,но е много грамотен и научен футболист!!!Една грешка може да го амбицира и да го направи по внимателен!!!Очаквах повече от АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Момчето игра добре и се стара много,но той може повече!!!Много,много повече!!!Ще разгърне потенциала си и сигурен съм,ще е сред водещите халфове в Първа лига!!!Реално погледнато от всички очаквах повече,но искам да завърша с това с което започнах.....първи мач беше!!!Добро начало,дано така да продължим!!!Дузпата не я коментирам,защото няма какво да се коментира!!!Когато топката се удари в ръката на футболист,а той се намира в собственото си наказателно поле....се свири дузпа!!!Ако играеш срещу Левски може и да не ти я свирят,но това е друга тема!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2016 16:41

КироВарна написа:След първия за сезона мач,всички обикновено казват"Първи мач беше,играчите още не са влезли в ритъм,затова синхронът ни куцаше"!!!Ние също имаме право да го кажем това клише и няма да сме далеч от истината!!!Най хубавото е,че бихме един труден и неудобен за всички гостуващи отбор!!!Вярно,че с физкултурника Генов,Пирин е без обичайната агресия!!!Както кучето приема нравите и характера на стопанина си(или обратното),така и отборът приема характера на своя треньор!!!Хубаво е,че за разлика от сър Г,нашият треньор е непримирим и винаги нахъсен!!!Надявам се,че такъв ще е и отборът,под негово ръководство!!!Не приемам критиките към МИХАИЛ ВЕНКОВ-МАЙСТОРА,защото момчето играе изключително активно,поема голям товар,участва във всяка атака по левия фланг.....и имаше огромен принос за обръщането на мача!!!Когато е провел поредния си рейд и противникът прати топката в неговата зона,дори и Роберто Карлос да е,няма да успее да се върне навреме!!!Затова има партньори,които покриват зоната му!!!Елементарни неща!!!Не мога да кажа,че някой от нашите ми е направил особено впечатление,освен ГОЛЕМИЯТ ГЕОРГИ ИЛИЕВ разбира се!!!Той се отличи с гол и асистенция,но да не забравяме,че МАРЕК КУЗМА също записа гол и асистенция!!!СУКУП сгреши доста нелепо,но е много грамотен и научен футболист!!!Една грешка може да го амбицира и да го направи по внимателен!!!Очаквах повече от АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Момчето игра добре и се стара много,но той може повече!!!Много,много повече!!!Ще разгърне потенциала си и сигурен съм,ще е сред водещите халфове в Първа лига!!!Реално погледнато от всички очаквах повече,но искам да завърша с това с което започнах.....първи мач беше!!!Добро начало,дано така да продължим!!!Дузпата не я коментирам,защото няма какво да се коментира!!!Когато топката се удари в ръката на футболист,а той се намира в собственото си наказателно поле....се свири дузпа!!!Ако играеш срещу Левски може и да не ти я свирят,но това е друга тема!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Само леко да уточня - Жоро вкара два!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 авг 2016 18:33

Iceberg написа:
КироВарна написа:След първия за сезона мач,всички обикновено казват"Първи мач беше,играчите още не са влезли в ритъм,затова синхронът ни куцаше"!!!Ние също имаме право да го кажем това клише и няма да сме далеч от истината!!!Най хубавото е,че бихме един труден и неудобен за всички гостуващи отбор!!!Вярно,че с физкултурника Генов,Пирин е без обичайната агресия!!!Както кучето приема нравите и характера на стопанина си(или обратното),така и отборът приема характера на своя треньор!!!Хубаво е,че за разлика от сър Г,нашият треньор е непримирим и винаги нахъсен!!!Надявам се,че такъв ще е и отборът,под негово ръководство!!!Не приемам критиките към МИХАИЛ ВЕНКОВ-МАЙСТОРА,защото момчето играе изключително активно,поема голям товар,участва във всяка атака по левия фланг.....и имаше огромен принос за обръщането на мача!!!Когато е провел поредния си рейд и противникът прати топката в неговата зона,дори и Роберто Карлос да е,няма да успее да се върне навреме!!!Затова има партньори,които покриват зоната му!!!Елементарни неща!!!Не мога да кажа,че някой от нашите ми е направил особено впечатление,освен ГОЛЕМИЯТ ГЕОРГИ ИЛИЕВ разбира се!!!Той се отличи с гол и асистенция,но да не забравяме,че МАРЕК КУЗМА също записа гол и асистенция!!!СУКУП сгреши доста нелепо,но е много грамотен и научен футболист!!!Една грешка може да го амбицира и да го направи по внимателен!!!Очаквах повече от АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Момчето игра добре и се стара много,но той може повече!!!Много,много повече!!!Ще разгърне потенциала си и сигурен съм,ще е сред водещите халфове в Първа лига!!!Реално погледнато от всички очаквах повече,но искам да завърша с това с което започнах.....първи мач беше!!!Добро начало,дано така да продължим!!!Дузпата не я коментирам,защото няма какво да се коментира!!!Когато топката се удари в ръката на футболист,а той се намира в собственото си наказателно поле....се свири дузпа!!!Ако играеш срещу Левски може и да не ти я свирят,но това е друга тема!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Благодаря за уточнението,сгрешил съм!!!По важно е моряците да не грешат!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2016 21:09

КироВарна написа:
Iceberg написа:

Благодаря за уточнението,сгрешил съм!!!По важно е моряците да не грешат!!!

Сигурен съм, че не е от незнание или безхаберие, а в бързината, защото следиш нещата и са ти присърце!
А моряците и да сгрешат, не е фатално тази година. Важното за мен е, че тръгват по правилния път и дано поставят основите на нещо по-голямо в следващите 3 години! Ако успее Гонзо да ги вкара в релси и да се надгражда вече оттук насетне, а не разгражда.. ще съм супер доволен. И все пак, това зависи от волята на собствениците! Така, че тази година ще съм доволен да виждам пълно раздаване, воля за победа, тактическа дисциплина, спазване режима.. пък докъдето стигнем и каквото стане! За мен по-важни са следващия и по-следващия сезони. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 авг 2016 23:24

Кузма-гол и асистенция.Жоро Илиев два гола и асистенция.Дотук с отписването и записването на играчи заради възраст.Притежаваме най добрият халф в тази първа лига и е нормално да сме сред водещите отбори.Единствено ме притеснява ниската скорост на защитата ни и както каза Киро-съдиите на другите.
п.п.Кире-Мастора в случая не закъсня заради включване в атака,а защото просто е многоо бавен напоследък.Цялата защита включая и Мишо бяха на 45 ия метър видяно от графиката,като единствено Скууп успя да се върне заедно със Златинов.Останалите дадоха фира при надбягването.Навремето когато градяха основите на Бундестима,един голям треньор каза,че бековете трябва да са по бързи от нападателите с около секунда за да могат да покриват ефективно.Ние не отговаряме на това условие.А за наш ужас в групата има доста бързи крила.От цялата ни защита единствения с добро ускорение е Скууп.Останалите можем да ги класираме на принципа бавен,по-бавен,най-бавен,като класацията е според вашето желание.Когото и да изберете,няма да сбъркате.Радвам се че имаме опитна защита,но само с опит не става,иска си и бягане.Този недостатък може да се оправи само и единствено с тактически решения.Надявам се Гонзо да е видял ткъде идва проблема и да вземе мерки.И макар че Пирин не са мерило,съм сигурен че много отбори ще загубят там.Успеха ни си беше страхотен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”