ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 01 авг 2016 12:36

djd написа:
Mitata написа:
petko.h.markov написа:Огън ни гори на главата,феновете се разделиха минимум на три,вие гледате Левски.Колко са били на мача,как е завършил и други простотии.Публиката им при победи отново ще се върне,не им е за първи път.

Основните групи са две, едната от тях е малка. Всеки има право на избор, вашият е "ЦСКА 1948 - Герман". Влизаме ви в положение, аз лично нямам нищо против, понеже разбирам вижданията ни са диаметрално противоположни и не може да стане дума за сближаване, поне на този етап. Какво ще се случи по-нататък, времето ще покаже.

Напротив, три са групите. Третата я забравяш, а тя никак не е малка.
Това са хората, които не са нито за ЦСКА-София, нито за ЦСКА 1948 все още.

Аз съм от третата група,за да не ме пращат никъде.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 авг 2016 12:37

[center]Оставете на юридическият екип на ЦСКА да си свърши работата!!! Познавам лично един от тях и ви казах че всичко върви и се прави по-план !!! Да няма после пак изненадани !!! Можеше досега да е свършило всичко -но над 15 доноса е имало от България от бивши оздравители ;) [/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 авг 2016 12:38

petko.h.markov написа:
soilwork написа:
petko.h.markov написа:Огън ни гори на главата....
[center]На нас не ни гори!!! При вас бившите оздравители и моралисти е истински пожар,защото забравихте какво означава ЦСКА!! Сега ще си носите последствията[/center]

Не ви гори по две причини:
-или защото нямате място където да гори
-или защото сте бетонови глави и все още не го усещате.
Защо в официалната страница на УЕФА все още сте без емблема? УЕФА и ФИФА все още не са схванали какви сте ги забъркали.Да ви пази Господ като разберат

Е, в такъв случай вече ще сте удовлетворени, че няма ЦСКА, а аматьорско менте, жалко подобие на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 авг 2016 12:39

Тея от юридическия екип да не би да имат машина на времето?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 авг 2016 12:39

Да добавя че БФС-то всячески помага нещата да се решат бързо. Един път и те да свършат малко работа ,както трябва ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 авг 2016 12:41

Calrizian написа:
djd написа:
Calrizian написа:
joro65 написа:Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!

Те заслужават повече този форум, поне носят идеята хората. Аз казвам те да стоят тук, вие да си припознаете форума на Литекс или Чавдар, или и двата.. :mrgreen:

Аз пък казвам всеки, който призовава към разделение на червената публика (като вас двамата например), да млъкне, за да не яде червения накрая.

Аз ли разцепвам публиката бе, болен ли си..

Шшт, трай, че изгорехме. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2016 12:42

soilwork написа:[center]Оставете на юридическият екип на ЦСКА да си свърши работата!!! Познавам лично един от тях и ви казах че всичко върви и се прави по-план !!! Да няма после пак изненадани !!! Можеше досега да е свършило всичко -но над 15 доноса е имало от България от бивши оздравители ;) [/center]

Оставяме всичко на юристите и ще чакаме да пренапишат правната теория и практика. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2016 12:43

soilwork написа:[center]Оставете на юридическият екип на ЦСКА да си свърши работата!!! Познавам лично един от тях и ви казах че всичко върви и се прави по-план !!! Да няма после пак изненадани !!! Можеше досега да е свършило всичко -но над 15 доноса е имало от България от бивши оздравители ;) [/center]

Ако всичко е законно, "доноси" просто няма как да има.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 авг 2016 12:43

soilwork написа:
OOP написа:И нямащ нищо общо с ЦСКА толкова ли ти е трудно и на тебе
[center]Мисля че тук що -годе интелигентни хора сме се събрали ,та не е необходимо да постваме становища и мнения по десет пъти за неразбрали или опитващи се да не разбират ! Казва ви го юрист.....вие пак дърпате в съвсем друга посока!! Ще изчакаме краят на седмицата и пак ще коментираме ;)[/center]

Именно юриста ви казва, че нямате общо с автентичното ЦСКА, което има забрана за картотеки! Вие се мислете и за ЦСКА Москва ако щете
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 авг 2016 12:50

OOP написа:
soilwork написа:
OOP написа:И нямащ нищо общо с ЦСКА толкова ли ти е трудно и на тебе
[center]Мисля че тук що -годе интелигентни хора сме се събрали ,та не е необходимо да постваме становища и мнения по десет пъти за неразбрали или опитващи се да не разбират ! Казва ви го юрист.....вие пак дърпате в съвсем друга посока!! Ще изчакаме краят на седмицата и пак ще коментираме ;)[/center]

Именно юриста ви казва, че нямате общо с автентичното ЦСКА, което има забрана за картотеки! Вие се мислете и за ЦСКА москва ако щете

Не проумяхте ли, че нищо автентично няма на земята? Как ще ни третира УЕФА няма особено значмение, важно е как армейците чувстваме нещата. Именно УЕФА помогна на разни футболисти - ментета, докарани на Армията като елемент от схемите за източване на ЦСКА, да ни осъдят за милиони евра, въпреки че имаше доказателства за фалшифицирани договори, за криминални престъпления срещу ЦСКА.
Последна промяна от Mitata на 01 авг 2016 12:51, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “Архив”