ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 01 авг 2016 00:34

Tommi написа:
Beladona написа:
бибониколов е по-юрист от тоя !!! Тоя е БСУ последно поколение юрист ....

Въздържам се от даване на личностни оценки на потребителите, а и по принцип не ме интересува кой какъв е. Но просто ми стана интересно дали съм запомнил правилно, или го бъркам с някого. :)

А аз не , леко им завишавам оценките първия срок .....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 00:37

Какво стана, Коле, нали беше много наперен - Литекс спрял дейност и вече го нямало ??! Играел ЦСКА 1948 .... да, ама май не, в А група играе ЦСКА-София, демек Литекс, същият, дето спрял дейност и не съществувал вече. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от 1982 на 01 авг 2016 00:39, променено общо 2 пъти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 авг 2016 00:38

Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:
бибониколов е по-юрист от тоя !!! Тоя е БСУ последно поколение юрист ....

Въздържам се от даване на личностни оценки на потребителите, а и по принцип не ме интересува кой какъв е. Но просто ми стана интересно дали съм запомнил правилно, или го бъркам с някого. :)

А аз не , леко им завишавам оценките първия срок .....

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 авг 2016 00:49

[offtopic]Коцев, задобряваш като портиер...

Изображение[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 00:50

Не е Дърпатов това, потвърждавам. 8-) 8-)

Коле, що избЕга, извадих ТР и отлепи с 200 ?! :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2016 01:05

Абе нов,стар,ХаФтентичен,неХаФтентичен....ние сме си на Армията,стадиона е пълен,момчетата ,които спечелиха КБ са ядрото на отбора ,играем красиво и за сега пИчелим :) Който не е съгласен ,да бяга на Гейарена или Лозен!!!!Или да си гледа по ТВ Висшата лига!!!
Изображение

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 01 авг 2016 01:19

Нека не са ни критерий хора, които не са присъствие на Армията, а в същото време са постоянно присъствие във форума.
Живо тролене си е това от тяхна страна.
Видя се там, сме си, ние сме си. ЦСКА си е...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 авг 2016 01:20

[center]Спортен адвокат №1 : Нито ФИФА е спряла трансферите на ЦСКА, нито УЕФА е заличила емблемата !!! [/center] Спортен адвокат №1 в републиката Радостин Василев обясни специално за всички неразбрали казусите около ЦСКА в последните дни. А те са свързани най-вече със слуховете, че ФИФА е затворила трансферите на „армейците“, а УЕФА е премахнала емблемата и историята. [center]Изображение[/center] Ето и отговорът на Радостин Василев:
1. ФИФА е информирана от БФС за промяната на името и собствеността на Литекс с искане за смяна на името в системата TMS и ФИФА е спряла акаунта на Литекс докато не провери случая и не създаде нов акаунт. Всички документи са изпратени и сега чакаме. Няма никакви основания ФИФА да забранява трансфери на ПФК ЦСКА-СОФИЯ при положение,че няма никаква договорна или друга правна връзка с фалиращия ЦСКА, който има такава забрана.
2. УЕФА нито е махала емблемата на ЦСКА,нито е изтривала историята. Тепърва започва кореспонденция с УЕФА по въпроса за ПФК ЦСКА СОФИЯ. [center]P.S- Нямам основание да не вярвам на адвокат Василев !! Дотук всичко каквото каза и обеща беше изпълнено и направено !!! Призовавам всички истински армейци да са спокойни и да не се подават на провокации и фалшива информация !!! Имайте търпение.....в момента се работи по всички въпроси ;)[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 авг 2016 01:23

[center]Радостин Василев:

11 сигнала срещу ЦСКА във FIFA и UEFA от наши "доброжелатели"...... И повечето са пълни с тотални глупости и лъжи.....
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 01:30

soilwork написа:2. УЕФА нито е махала емблемата на ЦСКА,нито е изтривала историята. Тепърва започва кореспонденция с УЕФА по въпроса за ПФК ЦСКА СОФИЯ.

ЧЕкай сега, нали ни обяснявахте, че всичко е съгласувано с УЕФА, сега изведнъж сте щели тепърва да си кореспондирате с тях ??! :lol: :lol: :lol: Пак ли се оплетохте в лъжи ??!

И какво толкова ще кажете на УЕФА - че сте си истинското ЦСКА и да ви върне историята, просто дълговете са се изпарили малко :mrgreen: :mrgreen: , а пък ЕИК на Литекс по някаква случайност се е озовало като ваше ЕИК ??! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”