Няма какво да ми вадиш, защото си гола вода и коментираш неща, за които не ти достига капацитет.
Влез и сега в ТР и ще видиш, че нищо не е изчезвало, седят си и Чавдар Етрополе/ЦСКА 1948 и Литекс Ловеч/ЦСКА-София .... написа пълна глупост, че второто го нямало вече.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
petko.h.markov
- Контакти:
"Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД."
Изречението продължава...след което Литекс сменя името си на ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД и под него ще играе във Висшата
Изречението продължава...след което Литекс сменя името си на ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД и под него ще играе във Висшата
k_oleto написа:сега, за да няма спор вече с теб и защото ми омръзна да ти чета мислите:
чисто юридически:
ПФК ЦСКА 1948 АД купува Литекс АД
извод Вече няма Литекс има само ПФК ЦСКА 1948 АД, който е закупил Литекс.
Закупуване: Ако искаш го приеми като поглъщане или каквто искаш, но след тази сделка, Литекс ГО НЯМА (поради това и няма как да е стар или действащ клуб) Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД.
ФАКТ.
Ако не се бъркам, ти беше писал, че си юрист по образование?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
k_oleto написа:Проведено общо събрание на ПФК "Литекс" е решило да прехвърли капитала на дружеството си на ПФК ЦСКА 1948 АД и така на практика мъжкият отбор на "оранжевите" вече ще бъде част от новото дружество.
http://www.novsport.com/news1962191_1064.html
Като няма риба и рака е риба (в смисъл не мога да ръчкам сега в ТР)
Не ми цитирай глупостите на журналята, Литекс си е тук още, просто си смени името.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:"Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД."
Петко, ти си в състояние да изумиш с "интелект" дори "съдия-изпълнителя" в "Андрешко"...
petko.h.markov написа:"Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД."
Ама то е просто, бе, Петко, в А група играе ЦСКА-София (Литекс), а не ЦСКА 1948 (Чавдар Етрополе). Как Литекс ще е спрял дейност при това положение ?!?!
Tommi написа:k_oleto написа:сега, за да няма спор вече с теб и защото ми омръзна да ти чета мислите:
чисто юридически:
ПФК ЦСКА 1948 АД купува Литекс АД
извод Вече няма Литекс има само ПФК ЦСКА 1948 АД, който е закупил Литекс.
Закупуване: Ако искаш го приеми като поглъщане или каквто искаш, но след тази сделка, Литекс ГО НЯМА (поради това и няма как да е стар или действащ клуб) Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД.
ФАКТ.
Ако не се бъркам, ти беше писал, че си юрист по образование?
бибониколов е по-юрист от тоя !!! Тоя е БСУ последно поколение юрист ....
delqnski47 написа:[offtopic]Лек бъзик за повдигане на настроението,че тука много юристи сте се събрали:![]()
Нали ме питате що съм толкова добър и либерален и защо оставям левскарите да се бъзикат с вас от време на време тук.Еми ето защо......за да не им остане време да отидат на стадиона...[/offtopic]
[offtopic]да, ма аз като скандирам в техния: Нар национал, национал, ме трият.[/offtopic]
CSKA 78 написа:http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/domestic/index.html
Няма какво повече да се коментира! Според УЕФА сме единственият ЦСКА, с истинската емблема, и дори сме първи във временното класиране на ППЛ!
Не сте.Ние сме..
И между другото на всички отбори имената са изписани правилно само на наглеците -не!
Последна промяна от icko65 на 01 авг 2016 00:32, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Beladona написа:
бибониколов е по-юрист от тоя !!! Тоя е БСУ последно поколение юрист ....
Въздържам се от даване на личностни оценки на потребителите, а и по принцип не ме интересува кой какъв е. Но просто ми стана интересно дали съм запомнил правилно, или го бъркам с някого.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!