2 кръг: Верея - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ***cska***
- Контакти:
Re: 2 кръг: Верея - ЦСКА, 6.08.2016, 19:00, Стара Загора
0:3 Празен стадион и пълен сектор за гости. Е, нЕма такава дъжава! 

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Нормално, тая гнусна лига я направиха специално за вас, та основно само и вие ще си я гледате, да ви е честита.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- ***cska***
- Контакти:
1982 написа:Нормално, тая гнусна лига я направиха специално за вас, та основно само и вие ще си я гледате, да ви е честита.![]()
Когато играехме във "В", не съм пропуснал нито един мач и съм се радвал като малко дете! През това време, не съм гледал нито един такъв от изтърбушената "А" група.
Ти обаче заяви, че не си гледал нито един във "В" и не пожела да ми обясниш защо. Така си решил, така си направил - твоя воля. Така че тия мантри, че "сме се продали за купи и титли" увисват с пълна сила! А това че зрителският интерес към умрЕлата "А" група беше нулев и затова решиха да правят тия реформи, също е факт! Кой да го върне(тоя интерес), ако не ДЕ ГРАНДЕ ЦСКА?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Реално нищо не знам за Верея, така че с прогнози не се ангажирам. Не сме твърде добре сработени, дано няма изненади. Важното е да няма контузии.
Верея-ЦСКА-София 0:2
paro24 написа:ЦСКА е тръгнал към 32,
но едва ли ще успее да я вземе, Лудогорец за момента няма конкуренция.
Относно мача резултата ще е 0:2
Егати комплексите, егати чудото. Като го повтаряте това 32 чак сами почвате да си вярвате.

- dreben23
- Контакти:
amoros написа:Очаквам голяма победа за ЦСКА .Всеки който се изправи срещу червения отбор ще бере големи ядове .Не забравяйте ,че с един от най-слабите си отбори в историята сме били Ювентус с 3: 2.Великата публика прави разликата в мачовете на червения отбор,дори и когато сме били и с по слаба селекция.
Това най-голямата глупост, която съм чувал наскоро. Ние ако бяхме слаби, немаше как да бием и най-силния Юве, щото тогава бяха най-добри. А Раванели и Виали ги обожавам. Само глупости приказвате, само и единствено глупости.

Аз поне като сложа някакви глупости те са шеги. А вашето е трагедия, щото не знайте нищо от исторически извори и анали. Може ли най-слабият отбор да бие най-силния, сигурно е имал некакви достойнства да го стори. И ако не бе гафът с картотеката на Пепи Михтарски, заради който много страдах тогава, но и си виках що за лаици са допуснали това, ами очевидно същите, които допуснаха и Н 3 Бул, та на реванша можеше и да играем малко по-добре, но истината е, че Раванели и Виали бяха най-добрите по това време и мое тренерче ме кръстил Виали заради гола глава с косопад.

[offtopic]Бяло перо номер едно, много голчета нажули. Няма как да не му станеш фен и ги жули с плонжове с главучка, абе тия модерните един плонж не могат да направят. Шакири прави странична ножица, всякой вика то това задна.

Последна промяна от dreben23 на 01 авг 2016 00:11, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Red Warrior
- Контакти:
***cska*** написа:1982 написа:Нормално, тая гнусна лига я направиха специално за вас, та основно само и вие ще си я гледате, да ви е честита.![]()
Когато играехме във "В", не съм пропуснал нито един мач и съм се радвал като малко дете! През това време, не съм гледал нито един такъв от изтърбушената "А" група.
Ти обаче заяви, че не си гледал нито един във "В" и не пожела да ми обясниш защо. Така си решил, така си направил - твоя воля. Така че тия мантри, че "сме се продали за купи и титли" увисват с пълна сила! А това че зрителският интерес към умрЕлата "А" група беше нулев и затова решиха да правят тия реформи, също е факт! Кой да го върне(тоя интерес), ако не ДЕ ГРАНДЕ ЦСКА?
+1948! Аз също от година не съм гледал "елита", но бях на 90% от мачовете ни във "В" група. Сега като сравнявам - разлика в класите на лигите няма почти никаква. А лошото е, че не се бъзикам.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
1:3 или 1:4.
Напрежението от първия мач няма да го има.
Стара Загора е удобна дестинация за цесекари от цялата страна - отборът отново ще има добра подкрепа.
Лошото е, че ни познават много добре - и треньорите и част от играчите им(бивши цесекари и играчи от Берое от полуфинала за купата).
Маламов най-вероятно ще се върне в игра, а това означава повече топки към Преслав(заради сработката). Преслав с начина на си на игра - да се стреми да завършава от движение (нещо което малко БГ нападатели правят), скоро ще скъса мрежата на някой "професионалист"(наред с някоя "счупена" греда, разбира се
).
Умората от предсезонната ще е по-малка и лека-полека ще се превърне в сила и бързина. Бековете ще бъдат още по-агресивни и за атакуващите футболисти ще има повече възможности.
Напрежението от първия мач няма да го има.
Стара Загора е удобна дестинация за цесекари от цялата страна - отборът отново ще има добра подкрепа.
Лошото е, че ни познават много добре - и треньорите и част от играчите им(бивши цесекари и играчи от Берое от полуфинала за купата).
Маламов най-вероятно ще се върне в игра, а това означава повече топки към Преслав(заради сработката). Преслав с начина на си на игра - да се стреми да завършава от движение (нещо което малко БГ нападатели правят), скоро ще скъса мрежата на някой "професионалист"(наред с някоя "счупена" греда, разбира се

Умората от предсезонната ще е по-малка и лека-полека ще се превърне в сила и бързина. Бековете ще бъдат още по-агресивни и за атакуващите футболисти ще има повече възможности.
Победа за ЦСКА.Играем с истински Старозагорски отбор а не с ГМО.
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!