ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя
Обичайните слабости пред гола, изпуснаха 4-5 чисти положения. Не може да се очаква, че всеки мач ще създаваме по повече положения, та някое да вземе да влезе. В някои завързани мачове трябва да се измъкне победата само с 1-2 възможности за гол. Трябва да се помисли за един качествен голаджия, с който нещата ще са съвсем различни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
metodito написа:SANSIRO7 написа:metodito написа:SANSIRO7 написа:metodito написа:SANSIRO7 написа:Време е дядото с червния нос да си хваща пътя към Борисовата градина при брат му. Коледа е още далеч.
След третия мач ли, човек? Верно? lol Немам думи...
Не след петия.
Я пак?
Брой ги де, ама не забравяй от кога е трньор/
Брой ги ти, колега. Аз до три все още мога да броя.Казвам го с добро чувство.
Значи не помня, миналия сезон с кой завършихме на поста старши?
- modor
- Контакти:
Някои хора вече са на банановите острови. Ако продължавате в същия дух...... ще има и нови посетители.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red Warrior
- Контакти:
Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Не
Red Warrior написа:Мъка, спукана топка и 0:0.
Ще си удължа моренцето с още 2 дена. Мерси момчета!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
Крушовица, победа с Левски-КОГА?
Вън спиртомера!
Вън спиртомера!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Red Warrior
- Контакти:
Синьо сърце написа:Крушовица, победа с Левски-КОГА?
Вън спиртомера!
В Сърбия се пие Шливовица.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
[quote="Red Warrior"]
Ти не ми обяснявай кво се пие в Србия, аз знам по-добре...
Вън спиртомера от Левски! Връщайте Стоев, неудачници!
Ти не ми обяснявай кво се пие в Србия, аз знам по-добре...

Вън спиртомера от Левски! Връщайте Стоев, неудачници!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
bilyaletdinov написа:Проблемът не е в Люпко, а в онези сладури в ложата. Да сме живи и здрави ще се оправят. Като се наиграят на директори и собственици Левски ще тръгне.
За съжаление си прав ... лошото е , че никой не знае още колко време ще продължи .
Картината е много по глобална от това да ни е проблема Любо или Венци или друг бездарник ... дано това да е последната глава от сагата на върха и най накрая да ни извадят от будната кома ... за съжаление голямата буря тепърва настъпва , дано да оцелеем !!!

4akala написа:И в реванша срещу Марибор и днес не играем преса.Никаква агресия в играта.Незнам това тактика на треньора ли е или резултат от слабата работа на кондиционния треньор Перота.Вижда се ,че не можем да ходим по терена.Марибор бяха готови окъпани,а те играят защитно.Днес същата работа,да не пресираш отбора на Монтата,за мен е трагично и тотално сгрешена тактика или лоша физическа потготовка.Люпко все още няма победа начело на Левски,ако не постигне такава до мача с Лудогорец най-добре е да си ходи там от,където е дошъл!(от прегръдките на микренското джудже)
Той Люпко беше преценил колко усилия са необходими за Монтана, Левски си контролираха играта, ама като нямаш никой отпред да вкара.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Като видях, че Венци почва титуляр и Бабатунде на крилото, вече знаех, че няма да бием.
На Люпко май му е все тая, формата я няма за нищо
.........
На Люпко май му е все тая, формата я няма за нищо

.........