ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя
Футбол- ранен енженер Гонзо. Няма такава свинщина. Лупко трнора.
Пълен ташак сме!
Изключително надменно поведение от страна на сините. Пак проруски. Много пасивни. Ама, много. Нямат ли треньор да ги мотивира? Ако не се променят нещо или равен, или загуба!
emigo73 написа:Изключително надменно поведение от страна на сините. Пак проруски. Много пасивни. Ама, много. Нямат ли треньор да ги мотивира? Ако не се променят нещо или равен, или загуба!
Как да ги мотивира,като им даде по някой лев ли?
dindan написа:emigo73 написа:Изключително надменно поведение от страна на сините. Пак проруски. Много пасивни. Ама, много. Нямат ли треньор да ги мотивира? Ако не се променят нещо или равен, или загуба!
Не, .... по един гълток ... за кураж

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:dindan написа:emigo73 написа:Изключително надменно поведение от страна на сините. Пак проруски. Много пасивни. Ама, много. Нямат ли треньор да ги мотивира? Ако не се променят нещо или равен, или загуба!
Не, .... по един гълток ... за кураж
Нищо чудно да е прибягнал точно до този треньорски метод, като гледам поведението на нашите.
Г-н Георги Иванов дали е на мача, че нещо на този с Марибор много скачаше и се вълнуваше. А, забравих бе, той се води треньор на Черно море и след малко има мач...
Стана ми много мъчно за това момче Деса 

Не съм виждал друг отбор да играе без конструктивен халф!
- metodito
- Контакти:
olfix написа:Не съм виждал друг отбор да играе без конструктивен халф!
Аз пък с трима централни нападатели. Единият сложен на крилото, и двама отпред... lol
А ако не се промени централната двойка защитници, нищо добро не ни чака.
Аз съм за Санберг и Дидо.