Дано победим.
Прогноза 0:2
ППЛ; I КРЪГ: Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: ППЛ; I КРЪГ: Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив)
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
След като повече няма да има "вечно дерби" , то Пловдивското става номер 1 в страната
Успех на Локо !

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Хайде стига глупави дрязги, Европа гори, ние се чудим кой коя година е основан та да се караме, тинтири минтири са тва, въпроса е да се иде спокойно в Бургас, отборите да направят едно добро мачле, след това всички да се приберат по къщите си живи и здрави и това е.
Сега не е време за футболни междуособици, кой знае, утре можем да сме рамо до рамо срещу джихадитата.
По отношение на резултата, в другата тема казах 3-1 за нас, иска ми се да стане така, но пак казвам, на фона на далеч по-важните събития по света, резултата от мача е най-маловажното нещо...
Сега не е време за футболни междуособици, кой знае, утре можем да сме рамо до рамо срещу джихадитата.
По отношение на резултата, в другата тема казах 3-1 за нас, иска ми се да стане така, но пак казвам, на фона на далеч по-важните събития по света, резултата от мача е най-маловажното нещо...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
- Контакти:
Е,сега мога да си легна спокойно!Малко извън темата,но гледайки двата мача днес мисля,че няма да изпаднем тази година.......ХаХаХа. А утре , след лесните ни 3 точки в Бургас,спокойно можем да си запазим един комплект медали!!
САМО...............ЛОКО...............
САМО...............ЛОКО...............
Eвалата глупаци!
Проявихме се като най-големите селяндури ОТНОВО!!
Срам ме е от "феновете" и на двата отбора.
Идиоти.
Проявихме се като най-големите селяндури ОТНОВО!!
Срам ме е от "феновете" и на двата отбора.
Идиоти.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- ivanesti1983
- Контакти:
До 5 метра засада вече не се вдига. Хващане с две ръце на топката е дузпа , иначе не е.
Смешници. Браво на наще момчета, изтървахме ги. Само Локо!

Този райнов на момента трябва да бъде освободен от отбора.Нищо общо с футбола.Смях.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Аз лично очаквах този резултат и точно така стана! Дали така са решили или просто така се получи
нека всеки да си направи изводите!
100% засада при гола на жълтите, 100% дуспа в 6-тата минута, за Локомотив, никаква засада на Камбуров минута след ТОВА
При нашия гол се мъчат да втълпят разни глупости, но гола ни е напълно редовен
През първото полувреме бяхме далеч по-добрия отбор и разликата в класите си личеше в наша полза! През второто жълтурите излязоха по-организирани и с тотална персонална защита успяха за около 15 минути да неотрализират халфовете ни, които даваха предимство през първата част!
Единственото добро нещо, за папагалите е вратаря им!
Райнов: недопустими два пропуска, от които поне единия задължително беше длъжен да вкара!
Пиргов: Добър мач за него!
Везалов: този си остава рисков играч и според мен ще берем ядове с него, но има и добри намеси на моменти!
Като цяло съм доволен от играта ни и недопустимите "грешки" на съдиите ни лишиха от напълно заслужена победа
СРЕЩУ ТОЛКОВА СЛАБ ОТБОР ВИНАГИ СЕ ИГРАЕ АДСКИ ТРУДНО! ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ПОДМИНАВА КАТО ФАКТ!
За публиката: Приятно съм изненадан от нашата! Държахме се перфектно по време на мача, бяхме доволно като бройка имайки в предвид многото хора, които не посмяха да дойдат заради дестинацията и рисковите очаквания преди мача да дойдат!
Еднстввено бяхме провокирани остро от наркомана в жълто, който нахлу и заслужено беше размазан от полицаите!
ОПРЕДЕЛЕНО ПОКАЗАХМЕ, КОЯ Е ПО-СТОЙНОСТНАТА И ГРАДСКА ПУБЛИКА С МНОГО АДЕКВАТНА ПОДКРЕПА ОТ НАША СТРАНА
Жълтурите: Длеч под предварителните им изцепки, за посещаемост от тяхна страна! ПРОЯВИТЕ ИМ ОТ ТРИБУНИТЕ НЕ ОСТАВИХА ПОД СЪМНЕНИЕ, КОИ СА СЕЛЯНИТЕ НЕ САМО В ПЛОВДИВ! Срамни и не предизвикани хвърляния на бомби, факли и димнки по терена, което може да се нарече, само с една дума: ПРОСТОТИЯ
По едно време около 5-600 от техните фенове буквално се изнесоха от сектора им, заради нетърпимите простотии сътворени от самите тях!
За поредните им изцепки очаквам НЕАДЕКВАТНИ наказания и за пореден път идиотското ни БФС няма да им даде заслуженото наказание
Тези от две години са с последно предупреждение, за гонене от групата и след вчерашните изцепки го доказаха, че ще е напълно заслужено!
По правилниците на БФС би трябвало да ги изгонят, но тая няма как да стане още след първия кръг! Минимум 5 мача лишаване от домакинство и най-малко 20 бона глоба!
А да видим, какъв ще е поредния фарс от страна на БФС?

100% засада при гола на жълтите, 100% дуспа в 6-тата минута, за Локомотив, никаква засада на Камбуров минута след ТОВА

През първото полувреме бяхме далеч по-добрия отбор и разликата в класите си личеше в наша полза! През второто жълтурите излязоха по-организирани и с тотална персонална защита успяха за около 15 минути да неотрализират халфовете ни, които даваха предимство през първата част!
Единственото добро нещо, за папагалите е вратаря им!
Райнов: недопустими два пропуска, от които поне единия задължително беше длъжен да вкара!
Пиргов: Добър мач за него!
Везалов: този си остава рисков играч и според мен ще берем ядове с него, но има и добри намеси на моменти!
Като цяло съм доволен от играта ни и недопустимите "грешки" на съдиите ни лишиха от напълно заслужена победа

СРЕЩУ ТОЛКОВА СЛАБ ОТБОР ВИНАГИ СЕ ИГРАЕ АДСКИ ТРУДНО! ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ПОДМИНАВА КАТО ФАКТ!
За публиката: Приятно съм изненадан от нашата! Държахме се перфектно по време на мача, бяхме доволно като бройка имайки в предвид многото хора, които не посмяха да дойдат заради дестинацията и рисковите очаквания преди мача да дойдат!
Еднстввено бяхме провокирани остро от наркомана в жълто, който нахлу и заслужено беше размазан от полицаите!
ОПРЕДЕЛЕНО ПОКАЗАХМЕ, КОЯ Е ПО-СТОЙНОСТНАТА И ГРАДСКА ПУБЛИКА С МНОГО АДЕКВАТНА ПОДКРЕПА ОТ НАША СТРАНА

Жълтурите: Длеч под предварителните им изцепки, за посещаемост от тяхна страна! ПРОЯВИТЕ ИМ ОТ ТРИБУНИТЕ НЕ ОСТАВИХА ПОД СЪМНЕНИЕ, КОИ СА СЕЛЯНИТЕ НЕ САМО В ПЛОВДИВ! Срамни и не предизвикани хвърляния на бомби, факли и димнки по терена, което може да се нарече, само с една дума: ПРОСТОТИЯ

По едно време около 5-600 от техните фенове буквално се изнесоха от сектора им, заради нетърпимите простотии сътворени от самите тях!
За поредните им изцепки очаквам НЕАДЕКВАТНИ наказания и за пореден път идиотското ни БФС няма да им даде заслуженото наказание

По правилниците на БФС би трябвало да ги изгонят, но тая няма как да стане още след първия кръг! Минимум 5 мача лишаване от домакинство и най-малко 20 бона глоба!
А да видим, какъв ще е поредния фарс от страна на БФС?
100% засада. ама друг път. а за игра с ръка направо е смешно

- Пловдив1926
- Контакти:
Криви са ти линиите мършо, цяла България видя, че има 100% засада.
http://botev.gong.bg/bg-football/parva- ... ada-389964?
http://botev.gong.bg/bg-football/parva- ... ada-389964?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]