Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Messi_fan » 30 юли 2016 17:30

GOLEADOR написа:
demy27 написа:
GOLEADOR написа:@demy27
Не разбирам какво точно искате от Русия?Наложи ембарго,то изпълни целта си - Ердоган клекна пред Путин и той арестува пилотите свалили руския самолет.Сега Русия какво трябва да прави според вас?Да се отметне и да предяви още искания ли?И какви да бъдат те?Ако Турция изпълни и тях Русия отново ли трябва да се отмята и да поставя още условия или тогава вече може да се върне към нормализиране на отношенията с Турците.Айде по-сериозно.

Аз от Русия не искам абсолютно нищо, по простата причина, че Русия няма какво да ми предложи и да ми даде :)
Само съм против това, Българи да поставят интересите на Русия преди интересите на България. Тук във форума е пълно с такива.

Трябва да гледаме нашите си интереси и да ги отстояваме.А не като ни размахат Путин като плашило и ние да се хващаме на въдицата като гол шаран.Щото ще си купуваме руска газ от Турски поток и ще се чудим защо тя е добра ако идва от Турция и лоша ако минава през България.

Именно. Значи ЧЕки малко. Клас става тоя номер. Докато Обонго и Ердоган си бъркаха взаимно по дупките и си душеха дупетата нямаше проблем.тогава за янкофилите Турция беше верен съюзник и добър съсед. А за янкофилчетата Ердоган беше просто Ердо. Но феса като им показа зъби и веднага обърнаха палачинката. Защо така? Защо? И дали няма пак да се прегърнат с цитирам "Ердо", когато той пак им пристане? :roll: :?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 30 юли 2016 18:36

Messi_fan написа:
Именно. Значи ЧЕки малко. Клас става тоя номер. Докато Обонго и Ердоган си бъркаха взаимно по дупките и си душеха дупетата нямаше проблем.тогава за янкофилите Турция беше верен съюзник и добър съсед. А за янкофилчетата Ердоган беше просто Ердо. Но феса като им показа зъби и веднага обърнаха палачинката. Защо така? Защо? И дали няма пак да се прегърнат с цитирам "Ердо", когато той пак им пристане? :roll: :?

А така , хубаво им го каза!Фактец! :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 30 юли 2016 18:39

HoUs4oOL написа:А между другото Тръмптрейн официално взе номинацията за президент. :lol:
Желая му успех, голям смях беше, докато се правеше на шут и громеше недостойните си конкуренти. :lol:

:lol:

Изображение

Тръмпинатора не издържа. :mrgreen:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 30 юли 2016 20:04

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
Това го кажи на виетнамците, дето всяка година отчитат икономически ръст от 10% и дето цялата им политическа върхушка е завършила образованието си в България 8-) Пък и ющо политиката ни трябва да е от западен тип :roll: Не всички сме навити да изпращаме децата си да бомбят чужди държави на гъза на географията, под претекст, че защитаваме границите си 8-)

Че коя азиатска икономика, бивша соц. такава, сега при отворени параметри, не е във възход ? :lol:
Това само затвърждава тезата ми. 8-)

Инак, Запада бомбят навсякъде по света, Русия си бомбят около тех... Аз разлика не виждам.
Въпрос на възможности. :mrgreen:

Всъщност САЩ бомбят, а запада просто припява минорно и отегчено...
... и после внезапно си направих секуро.

UNKLE_BREEZE

Кога ще ги стигнем американците?!?

Мнениеот UNKLE_BREEZE » 31 юли 2016 08:59

Американският президент нагледно показа какво трябва да прави всеки истински президент, за да защити нацията си. Барак Обама подписа революционен закон, който задължава производителите на храни да посочват използването на ГМО в техните продукти. Вярвате ли, че някога това може да се случи и у нас, или трябва да отскочим до САЩ, за да разберем какво всъщност ядем?

http://www.vesti.bg/sviat/amerika/obama ... at-6056928

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Кога ще ги стигнем американците?!?

Мнениеот DANS » 31 юли 2016 09:36

UNKLE_BREEZE написа:Американският президент нагледно показа какво трябва да прави всеки истински президент, за да защити нацията си. Барак Обама подписа революционен закон, който задължава производителите на храни да посочват използването на ГМО в техните продукти. Вярвате ли, че някога това може да се случи и у нас, или трябва да отскочим до САЩ, за да разберем какво всъщност ядем?

Айде стига с небългарска пропаганда, точно пък САЩ ще ми даваш за пример, държава чиито земеделски и животински продукти са забранени за внос в ЕС, заради ГМО, хормони на растежа и т. н. ............

Това, че съм враг на Путин, не означава, че обичам американците, с всичките им перверзни "изобретения" по въпроса
Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 юли 2016 09:46

По тъпотия не бива да ги стигаме никога :!: Този закон е за пиниз,ако се спазва,хранително-вкусовата промишленост на тъпаците трябва да фалира и угояването на „нацията“ ,трябва да приключи!Това не виждам как ще стане :!: На Президента и на управляващите им трябват ,тъпи,болни,ограничени хора,но за това пък да са функционални и да бачкат до последен дъх,с две седмици годишна отпуска :shock: :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 юли 2016 09:49

DANS написа:
UNKLE_BREEZE написа:Американският президент нагледно показа какво трябва да прави всеки истински президент, за да защити нацията си. Барак Обама подписа революционен закон, който задължава производителите на храни да посочват използването на ГМО в техните продукти. Вярвате ли, че някога това може да се случи и у нас, или трябва да отскочим до САЩ, за да разберем какво всъщност ядем?

Айде стига с небългарска пропаганда, точно пък САЩ ще ми даваш за пример, държава чиито земеделски и животински продукти са забранени за внос в ЕС, заради ГМО, хормони на растежа и т. н. ............

Това, че съм враг на Путин, не означава, че обичам американците, с всичките им перверзни "изобретения" по въпроса
Изображение

Това мистър Олимпия ли е :o :shock: ... :lol: Няма да казвам къде тренира,че модераторите ме държат под прицел :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Свободна зона”