GOLEADOR написа:demy27 написа:GOLEADOR написа:@demy27
Не разбирам какво точно искате от Русия?Наложи ембарго,то изпълни целта си - Ердоган клекна пред Путин и той арестува пилотите свалили руския самолет.Сега Русия какво трябва да прави според вас?Да се отметне и да предяви още искания ли?И какви да бъдат те?Ако Турция изпълни и тях Русия отново ли трябва да се отмята и да поставя още условия или тогава вече може да се върне към нормализиране на отношенията с Турците.Айде по-сериозно.
Аз от Русия не искам абсолютно нищо, по простата причина, че Русия няма какво да ми предложи и да ми даде
Само съм против това, Българи да поставят интересите на Русия преди интересите на България. Тук във форума е пълно с такива.
Трябва да гледаме нашите си интереси и да ги отстояваме.А не като ни размахат Путин като плашило и ние да се хващаме на въдицата като гол шаран.Щото ще си купуваме руска газ от Турски поток и ще се чудим защо тя е добра ако идва от Турция и лоша ако минава през България.
Именно. Значи ЧЕки малко. Клас става тоя номер. Докато Обонго и Ердоган си бъркаха взаимно по дупките и си душеха дупетата нямаше проблем.тогава за янкофилите Турция беше верен съюзник и добър съсед. А за янкофилчетата Ердоган беше просто Ердо. Но феса като им показа зъби и веднага обърнаха палачинката. Защо така? Защо? И дали няма пак да се прегърнат с цитирам "Ердо", когато той пак им пристане?