Нападающий «Севильи» Кевин Гамейро продолжит карьеру в «Атлетико», сообщает пресс-служба мадридского клуба.
29-летний французский нападающий пройдёт медосмотр в Мадриде, после чего подпишет соглашение, которое будет рассчитано на четыре года.
Ранее испанские СМИ сообщали, что «Севилья» не будет продавать Гамейро менее чем за € 40 млн.
Кевин Гамейро перешёл в «Севилью» из французского «ПСЖ» в 2013 году. В минувшем сезоне испанской Примеры футболист отыграл 31 матч и забил 16 мячей.
Atletico Madrid (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Atletico Madrid (Фен тема)
Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес заяви, че се надява да остане по-дълго в клуба.
В момента испанският клуб, който завърши на трето място през сезон 2015/2016, се намира в Мелбърн и се подготвя за старта на шампионата.
През миналата кампания 32-годишният испанец отбеляза 11 гола в 30 срещи.
"Остава ми само още една година от договора ми с Атлетико и се надявам да играя добре през новия сезон, да отбележа много голове, да печеля трофеи и това да ми осигури нов договор", сподели Торес пред журналисти в Австралия.
"Ще бъда честен и ще ви кажа, че не мисля за бъдещето. В момента съм на 32 години и се чувствам добре, силен съм и имам възможност да играя още няколко години на високо ниво. Атлетико е клубът, където искам да играя", добави нападателят, който има 110 мача с националната фланелка на Испания.
В момента испанският клуб, който завърши на трето място през сезон 2015/2016, се намира в Мелбърн и се подготвя за старта на шампионата.
През миналата кампания 32-годишният испанец отбеляза 11 гола в 30 срещи.
"Остава ми само още една година от договора ми с Атлетико и се надявам да играя добре през новия сезон, да отбележа много голове, да печеля трофеи и това да ми осигури нов договор", сподели Торес пред журналисти в Австралия.
"Ще бъда честен и ще ви кажа, че не мисля за бъдещето. В момента съм на 32 години и се чувствам добре, силен съм и имам възможност да играя още няколко години на високо ниво. Атлетико е клубът, където искам да играя", добави нападателят, който има 110 мача с националната фланелка на Испания.
- JackPackage
- Контакти:
Гамейро е официален и вече май селекцията приключи. Дано ни радва с добра игра и голове 
Вието има клауза за купуване от Севиля, но ние имаме buy-back клауза, което е много добре!
Вието има клауза за купуване от Севиля, но ние имаме buy-back клауза, което е много добре!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Мдаааааааа.Варианта Диего Коща отпада.Може би Бастон ще получи повече игрови минути.
Португальский защитник "Атлетико" Силвиу продолжит карьеру в английском Чемпионшипе. "Вулверхэмптон" объявил о переходе 28-летнего футболиста, подписавшего контракт на один год с возможностью продления ещё на один сезон, информирует пресс-служба "волков". Сумма трансфера не разглашается.
Силвиу перешёл в "Атлетико" в 2011 году, но так и не сумел закрепиться в составе мадридцев. С 2013 года он играл за "Бенфику" на правах аренды.с
Силвиу перешёл в "Атлетико" в 2011 году, но так и не сумел закрепиться в составе мадридцев. С 2013 года он играл за "Бенфику" на правах аренды.с
Добре дошъл на К.Гамейро, пожелавам му да вкара възможно по - бързо 100 гола за Атлетико!

Синът на Диего Симеоне – Джовани ще играе през новия сезон в отбора на Дженоа.
21-годишният футболист подписа петгодишен договор с „грифоните“.
В момента Джовани е на подготовка с националния отбор на Аржентина, който ще участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро.
През миналия сезон Симеоне игра под наем в Банфийлд от Ривър Плейт и отбеляза 12 гола в 34 мача.
Дженоа ще плати 3 милиона евро на Ривър Плейт за услугите на аржентинския нападател, който ще премине медицински прегледи в Бразилия, за да финализира трансфера си в италианския отбор.
21-годишният футболист подписа петгодишен договор с „грифоните“.
В момента Джовани е на подготовка с националния отбор на Аржентина, който ще участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро.
През миналия сезон Симеоне игра под наем в Банфийлд от Ривър Плейт и отбеляза 12 гола в 34 мача.
Дженоа ще плати 3 милиона евро на Ривър Плейт за услугите на аржентинския нападател, който ще премине медицински прегледи в Бразилия, за да финализира трансфера си в италианския отбор.

Успех на Вието! Аз го харесвам като нападател, дано вкара доста за Севиля и след 1/2 г. да се наложи в Атлетико.
На неговата възраст е важно да играе редовно и този трансфер трябва да му помогне.
Очаква се скоро да има и нови напускащи, Ем. Веласкес и Тео Ернандес - Алавес.
Оливер Торес отново в Порто.
Борха Бастон в УБА.
Манкийо - ?
Почти сигурно и един измежду новите попълнения Хота или Сантос Боре ще излезе в друг клуб под наем!
Оливер Торес отново в Порто.
Борха Бастон в УБА.
Манкийо - ?
Почти сигурно и един измежду новите попълнения Хота или Сантос Боре ще излезе в друг клуб под наем!
Официано Тео Ернандес е пoдписал нов договор до 2021 и ще играе в Алавес под наем през сезон 2016/2017.
Последна промяна от Pichichi на 04 авг 2016 15:07, променено общо 1 път.