ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2016 11:22

Имам добро предчувствие 8-)
Феновете на ГМО- то да не се месят.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юли 2016 11:58

Добре де нали ППЛ е различна лига от А група според БФС? Нови правила, нова лига и пълен рестарт.... Как тогава Прохазка е наказан за този мач като уж ППЛ и А група са различни първенства? :roll: Значи наказанието на ЦСКА-София (преименуван Литекс) отпада и участват в ППЛ, защото следваме новите правила, а наказанието на Прохазка остава от вече несъщетвуващата А група? :shock:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2016 12:38

korteneca написа:Добре де нали ППЛ е различна лига от А група според БФС? Нови правила, нова лига и пълен рестарт.... Как тогава Прохазка е наказан за този мач като уж ППЛ и А група са различни първенства? :roll: Значи наказанието на ЦСКА-София (преименуван Литекс) отпада и участват в ППЛ, защото следваме новите правила, а наказанието на Прохазка остава от вече несъщетвуващата А група? :shock:

БФС не го наказват Прохазка, а гго съхраняват за мачовете с Локо Пловдив и Лудогорец 8-)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юли 2016 14:50

korteneca написа:Добре де нали ППЛ е различна лига от А група според БФС? Нови правила, нова лига и пълен рестарт.... Как тогава Прохазка е наказан за този мач като уж ППЛ и А група са различни първенства? :roll: Значи наказанието на ЦСКА-София (преименуван Литекс) отпада и участват в ППЛ, защото следваме новите правила, а наказанието на Прохазка остава от вече несъщетвуващата А група? :shock:

Синьото бефесе... синьото! 8-) Изключително много съм отвратен от цяла тази история покрай тази нова лига. Бутането на онова ГМО... отбори, които не се знае дали ще имат пари да завършат първенството. Ще си гледам само нашите мачове :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2016 15:06

Много добър въпрос, но нашите няма да направят нищо, отново.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юли 2016 16:04

ralka_levskarka написа:

Много добър въпрос, но нашите няма да направят нищо, отново.

То е ясно, че нашите кукли на конци няма да направят нищо. Ще бъдем послушни и ще се задоволяваме с огризките останали от ГМО-то и Каузата. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 юли 2016 16:42

То направо си е грехота да си от София и да не отидеш на мач на Левски. Мисля че ше бием с 4-0
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2016 22:26

19 часа за неделя си е много добър час за последния ден от юли. Мача ще завърши на осветление, а в началото не чак толкова жега. Трябва да започнем ударно. Левски излиза прави 20 положени, вкарва 4-5 гола и кой от къде е. Това е.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2016 22:45

doktora25 написа:
Странджата написа:Не знам откъде идват тези катастрофични нагласи. Понеже има и тук фенове на ЦСКА, ще попитам левскарите - нали предпочетохме да се радваме на отбора си, пък и било далеч от предишна слава, отколкото да сме в ситуацията на цесекарите. Откъде е този страх от една Монтана. Как може да се мисли за резултат, различен от 3:0, ако искаме да имаме отбор, който да е наш, син, устремен към победи? КОй ще отиде да го подкрепи, ако ни се мержелее някакво измъчено 1:0? Не казвам, че нищо друго не може да се случи - просто се чудя откъде е тази психика на "ела, Вълчо, изяж ме" в самото начало на сезона, преди всички следващи мачове, след два добри мача на Левски и след надеждата, че отборът ни не е лош, но е незрял и засега без късмет. Къде отива левскарската подкрепа, която не помръкна и тогава, когато Левски не беше Левски. Какво ни е сега, че да не сме доволни. Не е истина, че причината е Лудогорец. Десетки години сме били горди левскари независимо от доминацията на ЦСКА по причини, независими от нас. Какво от това, че Лудогорец е новият ЦСКА от онези първи девет години - не заради властта на Партията, а заради властта на Парите. И в края на краищата Лудогорец е това, което е, не толкова заради парите на Домусчиев, а заради парите, които бяха ограбени от ЦСКА и Левски поради нашето, на привържениците, късогледство, залисани в дребните ежби помежду си.
Някои тука отправят призиви за обединение - обединение може да има срещу Лудогорец, макар че аз се потрисам от мисълта, че може да съм в един лагер с Гриша Ганчев ...Но врагът обединява и довчерашните врагове - историята ни е пълна с примери. Въпросът е да се види кой е истинският враг на българския футбол. А в днешно време най-големият враг на всичко и всички е монополът, който ражда имперското поведение ...

Допада ми голяма част от написаното и този начин на мислене. Трябва да бъде събуден духът и да се концентрираме върху важните неща - да се усъвършенстваме, клубът да се управлява ефективно и професионално, да спрем да се занимаваме с въпросните "дребни ежби" и да излезем от ролята "сами срещу всички".
По отношение на Лудогорец не съм толкова краен. Иска ми се в съвременния футбол "парите" да са по-често на губещата страна, иска ми се да го имам този романтичен начин на мислене и до голяма степен го имам. Реалностите обаче са други, заложено е във ФИФА и УЕФА ценностите да остават на по-заден план и всичко да се върти около парите. Редом с вредите, които носи монополът на Лудогорец се срещат и някои ползи като по-високата летва, по-високите национални коефициенти и сверяването на часовника с "големите". И вредите обаче не са малко.

Всичко е въпрос на дипломация. Играем ролята на честните в мръсната итра която е футбола ни. Като се намираш в калта, няма как да не се оцапаш. Има вечни интереси. Не случайно англичаните са го казали, когато си сменят за съюзник Холандия или Франция за сметка на една от двете по някалко пъти, все в интерес на англичаните. Без съюзи не става. Особено когато за всички, първата цел е да играят на 120% срещу теб.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 30 юли 2016 23:47

Ако ни потръгне играта, монтанци ще си отидат поне с четворка. Ще ми се да видя Аниете и Тунде. Дали няма да ми
напомнят на Гара и Тасевски :twisted:

Върни се в “Левски”