Цецо Чука написа:Добре, сега последно колко цесеки има?
И къде играят?
Колкото и ботеви бе, кво ти пука?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Цецо Чука написа:Добре, сега последно колко цесеки има?
И къде играят?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
mozart написа:petar_m_popov написа:Мачът със Славия да не се окаже едновременно дебют и бенефис за ганчевия урод?
Защо бенефис? Този цирк щи продължи няколко години поне.
russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари?
James Beattie написа:Футболната лига прави този ход, като разрешава нечуваното дотогава местене на отбор, защото Милтън Кийнс e сравнително нов град с огромни вложения в него. Тези пари и вложения, трябва по някакъв начин да се управдаят, затова решават да разрешат местене, за да не остава валад такова проспериращо градче. Същото като Микре. Крадат отбор от феновете и го преименуват с друго седалище и се затри местният клуб Милтън Кийнс Сити ФК, както Чавдар Етрополе и Литекс в БГ. През 2004 обаче им дойде ума и върнаха всички отличия на АФК Уимбълдън и трофеят от ФА Къп и други неща са в залата на славата на Уимбле. АФК Уимбълдън почна начисто и след 6 промоции си се върна на същото място, от където жужето Уинкелман го закри.
James Beattie написа:russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари?
Тука в ГОНГ има пропаганда на измислени отборчетаОтбора се казва Литекс и е от Етрополе, а те го пишат ЦСКА и че е от София. Този заплетен сценарии може да се продаде на турците, за да направят сапунка по него.
Show Must Go On написа:За Славия си има дузпа. Гледах го поне десет пъти и момчето от ЦСКА София си прави явен фаул без да играе за топката.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
petar_m_popov написа:mozart написа:petar_m_popov написа:Мачът със Славия да не се окаже едновременно дебют и бенефис за ганчевия урод?
Защо бенефис? Този цирк щи продължи няколко години поне.
Не се знае.Може ФИФА да прекрои формата и състава на новата ППЛ
russia написа:James Beattie написа:russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари?
Тука в ГОНГ има пропаганда на измислени отборчетаОтбора се казва Литекс и е от Етрополе, а те го пишат ЦСКА и че е от София. Този заплетен сценарии може да се продаде на турците, за да направят сапунка по него.
Ами явно не се казва Литекс. Вписан е в регистрите като ЦСКА-София. С това име участва и в турнирите на БФС. Може и да не ни кефи, но това е положението, како Сийке!Show Must Go On написа:За Славия си има дузпа. Гледах го поне десет пъти и момчето от ЦСКА София си прави явен фаул без да играе за топката.
Ако дадат такава за Локо Пд утре, няма да ревеш много, нали?
Show Must Go On написа:russia написа:James Beattie написа:russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари?
Ами явно не се казва Литекс. Вписан е в регистрите като ЦСКА-София. С това име участва и в турнирите на БФС. Може и да не ни кефи, но това е положението, како Сийке!Show Must Go On написа:За Славия си има дузпа. Гледах го поне десет пъти и момчето от ЦСКА София си прави явен фаул без да играе за топката.
И сега не съм ревал! Просто изразих факт! А ти фен на ЦСКА София ли си, че ми отговаряш по този начин?
russia написа:Show Must Go On написа:russia написа:James Beattie написа:russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари?
И сега не съм ревал! Просто изразих факт! А ти фен на ЦСКА София ли си, че ми отговаряш по този начин?
Просто и аз коментирам фактите. Според мен дузпа нямаше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост