673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот pampi » 29 юли 2016 19:23

v.r.s. написа:
Nuke написа:
v.r.s. написа:Така, че Кнституционният съд и Президента в случая са прави и няма за какво да се обвиняват, тъй като са спазили законите, които "моралните стожери" от Шоуто на Слави очевидно не зачитат и се поставят над тях. Поне снощи така ги определи Трифонов, че те били изключително морални хора, което въобще не се вписва с шоуто му, но това вече е друг въпрос.

Извади си главата от задника. Тая конституция се прави от хора, а не от Господ. Народът решава, а депутатите са на пряко подчинение на народа. Ако народът реши, че иска петима депутати, тия ще трябва да променят конституцията. Понимаеш?

Явно твоята глава е в задника ти или по-точно в задника на Слави, защото Конституцията на една Държава не е закон, който не може да се променя от хора като него и почитателите му, а от Велико Народно Събрание.
Заради такива като него и теб не сме дорасли за пряка демокрация, което наистина е жалко. Тук става въпрос за Основният Закон, на когото противоречат точки от референдума и за това, че двете институции са го спазили и предотвратили нарушение, а пък ти си мисли, че чалгарите и определен кръг хора може да определят кое трябва да се променя.
Нали по някакво проучване евентуална негова партия води с близо два пъти пред ГЕРБ. След като иска да променя нещо, да прави партия и да се яви на избори, да ги спечели и тогава да прави законодателни промени, но да управляваш Държава, не е като да правиш Шоу.

То това Велико Народно Събрание се избира от извънземните, не от българския народ и затова е свещено като индийските крави... :lol:
Поданиците на Кралицата сигурно са по-умни и образовани, затова като решиха, че са аут от ЕС, политиците им ги слушкат... Само ние българите сме прости и сами не можем да решаваме, ами ни трябва овчар да ни натирва... Като писах преди по друг повод, че сме робски народ, голяма олелия се вдигна, обидени имаше колкото щеш.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юли 2016 23:20

delqnski47 написа:
diplomat написа:
delqnski47 написа:Всякви въртележки,членове и алинеи могат да се въртят,както си поискаме.Не е тайна,че ако питаш бай Пешо юриста ''Абе,Пешо,искаш ли да играем тенис'' и той няма да ти каже ''Да'' или ''Не'',ами ''Би било добре да играем тенис....Свилене''.Толкоз за членовете и алинеите.
Аз си казах мнението и затова какво мисля и какво трябва да се направи,ако 90% от гражданите на някоя страна(примерно казано) искат някаква промяна и как противопоставянето на това не е абсолютно никаква демокрация,а абсолютна диктатура в чистия й вид.Но това е мое мнение.Няма нужда някой да се съобразява с него.

Тирания на мнозинството

Иам един въпрос,че ми стана интересно:
Да не си от ония с ''евроатлантическите ценности''? :lol:

Пич, бих ти отговорил по много специфичен начин, ама ще ме баннеш. Жив и здрав бъди.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юли 2016 23:22

pampi написа:Браво бе, ердоганофил, само така... :lol:
Тия тъмни балкански субекти само тоталитаризъм ги оправя. Всичко от абсолютна монархия до диктатура на пролетариата, но не и вишегласие на народа, както заръчваше Апостола... Бе знаех си, че си прикрит путинофил, знаех си... :lol:

Защо винаги по този начин търсиш дискусията? Искаш и аз да ти отговоря на "въпреки" и да се почваме пак със селските псувни, така ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юли 2016 23:50

diplomat написа:Пич, бих ти отговорил по много специфичен начин, ама ще ме баннеш. Жив и здрав бъди.

Давай,давай,да му видим специфичното какво е.Няма да се плашиш,не съм толкова лош. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2016 23:50

На Пумпи селските му корени много яко лъщят. Село, селоооооо ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2016 00:09

Плешивият, какъв зверски популист е обаче ! Как манипулира, как си играе с хората, не е истина просто ! Какво друго решение можеше за вземе КС при положение, че тези предложения, наистина са противоконституционни ? Било неморално...В правото няма морал, няма пристрастие, има спазване на закона, без значение, каква би била реакцията на обществото и т.н. Това е все едно, съдът да реши да даде на някой изнасилвач доживотна присъда, вместо смъртна и да се плюе по съда, как е взел грешно и неморално решение, без на никой да му пука, че в България смъртното наказание е забранено...

От една страна бих се радвал, ако Плешивият наистина влезе в политиката, защото в момента статуквото, така не му пука от нищо, така се е закопало и никаква алтернатива алтернатива не се вижда на хоризонта, но от друга, тоя човек без да има и един ден, като политик, вече е безкрайно противен..

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 юли 2016 00:26

delqnski47 написа:
diplomat написа:Пич, бих ти отговорил по много специфичен начин, ама ще ме баннеш. Жив и здрав бъди.

Давай,давай,да му видим специфичното какво е.Няма да се плашиш,не съм толкова лош. :lol:

Какво да давам, на глупавия ти коментар какъв отговор очакваш да имам? Можеше да обясниш, че не си съгласен и тва е. Направи ли си труда поне да погледнеш информацията в линка? Моето мнение е, че човек трябва малко повече знание да влага и да не навлиза винаги в крайностите, това важи и за понятия като демокрация. Аз лично съм ЗА пряката демокрация, но както казах, за мен на този етап очевидно не сме готови за нея. Само чрез образование имаме шанс като нация и държава да просперираме.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 00:37

dunavfc написа:
От една страна бих се радвал, ако Плешивият наистина влезе в политиката, защото в момента статуквото, така не му пука от нищо, така се е закопало и никаква алтернатива алтернатива не се вижда на хоризонта, но от друга, тоя човек без да има и един ден, като политик, вече е безкрайно противен..

Ае по-добре да не влиза.
Въпреки че би било добро чувството, да се натрият некои носове... Но и най-големият лаик вероятно е наясно, че зад "Дългия" стоят икономически интереси.
Така че... Ще изпаднем в ситуацията - "Пременил се Илия - пак в тия".

За съжаление ГЕРБ нямат... И най-вероятно скоро няма да имат реална алтернатива.
Надеждата ми е, че те ( ГЕРБ ) ... Ще се усетят и ще дадът път на по неутрални - политически, хора.
Инак почти сигурно ще ги сполети съдбата на НДСВ... Рано или късно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2016 00:41

ГЕРБ не могат да придобият никакъв катарзис или еволюция, докато всичко се държи и контролира от Бойко Борисов. Аз съм убеден, че ако той се оттегли ( ама истински, а не да дърпа конците ) и даде път на Димитър Николов или Томислав Дончев, тази партия, наистина може да се превърне в една що-годе нормална и европейска партия.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юли 2016 02:03

diplomat написа:
delqnski47 написа:

Какво да давам, на глупавия ти коментар какъв отговор очакваш да имам? Можеше да обясниш, че не си съгласен и тва е. Направи ли си труда поне да погледнеш информацията в линка? Моето мнение е, че човек трябва малко повече знание да влага и да не навлиза винаги в крайностите, това важи и за понятия като демокрация. Аз лично съм ЗА пряката демокрация, но както казах, за мен на този етап очевидно не сме готови за нея. Само чрез образование имаме шанс като нация и държава да просперираме.

Еми не съм,аз 2 пъти писах че това е мое мнение и не искам никой да се съобразява с него.Още в началото те разбрах,че за тебе това тук не е приложимо.Не беше нужно да ми даваш примери с ''тирания на мнозинството'',защото не смятам мнозинството ни тук за тирани,но както казвам за 3-ти път...това си е мое виждание.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”