Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.
Лудогорец може да продължи напред, ако чичо ви Гошо подреди както трябва състава, имаме много класни играчи, простo трябва да се пуснат, мда... говоря именно за Кешеру. Страхотен нападател е и задължително трябва да почне като титуляр заедно с Кафу и Мисиджан по крилата. Кишеру е именно за такива мачове, много се бори и има адски голямо желание за игра, голяма грешка на гошо че не го пусна в първия мач от началото. Мисиджан също трябва да бъде пуснат, може би и на Паломино да се даде шанс, изглежда по-добър от пластуна. Ако ги има тези промени залагам на 1-3 за Лудите с късен 3 ти гол от контра атака. 

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
КироВарна написа:sirakov77 написа:Red Warrior написа:Сърбите са ми най-противният народ заедно с гърците, така че се надявам да ги биете.
Това все едно аз съм го писал!![]()
Лудите трудно правят 2 слаби мача подред, така че мисля безпроблемна победа!
Да мразиш православните си съседи,е меко казано малоумно!!!Сърби и гърци,достойно със свои сили са се освободили от турците.....за разлика от нас!!!Може би затова трябва да ги мразим?!А може би трябва да обичаме турците?Май натам сме тръгнали!!!Относно мача,пожелавам убедителен успех на Лудогорец!!!Звездашите от три положения вкараха два гола!!!В Белград ще трябва да атакуват повече,особено ако получат гол!!!Нищо още не е решено!!!Може там да се окаже по лесен мач за разградският отбор!!!
Сърбите са най-долната сган, която съм виждал! Най-мръсното и продажно племе - най-много злини е сторило на българите!
pink_pig8 написа:Абе гледам тука много потриват ръце и се надяват Лудогорец да отпаднеЦелта пред отбора е минимум групи лига европа така че дори и да паднат сега са поставени в плейофа...А дори и да не влезе в групи лудогрец може да продаде 3-ма футболисти и с парите да направи такава селекция,че да и дишате прахта още 5 години...Вижте само Лукоки...резерва цял сезон а сега им предлагат милион и половина евро за него кво говориме...бившия литекс (сегашен цска) продаде ако не се лъжа звездата си асприля за такива пари а лудогорец продава резервите си за толкова...Всички люляци и говеда стискайте палци на лудогрец да продължи и да е ангажиран с групи щото ако се фокусира само върху нашето първенство отново ще има познатите калъфки и без гол 10 мача ахахаххаа
![]()
![]()
![]()
Много продава

Жълто-черен Пловдив, явно си виждал сърби само в сънищата си !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
iliev72 написа:Жълто-черен Пловдив, явно си виждал сърби само в сънищата си !
Двама пра-дядовци убити от сърби имам в Македония. Родът ми по майчина линия доста си е изпатил от сърбоманите във Вардарско. Тъй че не ми обяснявай какви са. Идват в чужда държава и като прасета нападат случайни минувачи, вдигат великосръбски лозунги от времето на Първата световна и вие им ръкопляскате като типични путолюбци.

Не, майна, при нас, българолюбците, този номер с православието не минава. Като ни обичаха толкова, що не ни върнаха Западните покрайнини. И каквото било- било.
Не съм оптимист за реванша след това 2:2 вкъщи. Дано поне в плейофа за ЛЕ да имаме лек съперник и дано този път първо да гостуваме. Когато е било така винаги сме продължавали - Слован Бр, Лацио, Стяуа.
Някой знае ли при плейоф за ЛЕ дали може да е в Разград или в София. За ШЛ със сигурност София.
Някой знае ли при плейоф за ЛЕ дали може да е в Разград или в София. За ШЛ със сигурност София.
k20dan4o написа:Не съм оптимист за реванша след това 2:2 вкъщи. Дано поне в плейофа за ЛЕ да имаме лек съперник и дано този път първо да гостуваме. Когато е било така винаги сме продължавали - Слован Бр, Лацио, Стяуа.
В София ще се играе мача.
Бургас няма ли лиценз? Мноо далеч тая София.
Аз съм от Микре Юнайтед
- Илич Рамирес
- Контакти:
КироВарна написа:sirakov77 написа:Red Warrior написа:Сърбите са ми най-противният народ заедно с гърците, така че се надявам да ги биете.
Това все едно аз съм го писал!![]()
Лудите трудно правят 2 слаби мача подред, така че мисля безпроблемна победа!
Да мразиш православните си съседи,е меко казано малоумно!!!Сърби и гърци,достойно със свои сили са се освободили от турците.....за разлика от нас!!!Може би затова трябва да ги мразим?!А може би трябва да обичаме турците?Май натам сме тръгнали!!!Относно мача,пожелавам убедителен успех на Лудогорец!!!Звездашите от три положения вкараха два гола!!!В Белград ще трябва да атакуват повече,особено ако получат гол!!!Нищо още не е решено!!!Може там да се окаже по лесен мач за разградският отбор!!!
Слушай сега Киро от Варна, няма омраза към православните братски нам съседи,но пък и да ги величаете е меко казано глупаво.При положение,че турците са струпали армиите си в Шумен,Пловдив,Русе,впоследствие Плевен и София,а при гърци и сърби някакви гарнизончета,които са преборени на местно ниво.Прочети история.Защо големият отзвук в Европа е от България,а не от Сърбия,Гърция?За големите зверства от надигането на Българския народ.Пак казвам прочети приятел.