ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Cheradonna » 28 юли 2016 23:36

W84me написа:Утре ще се види, че хората от агитката не подкрепят урода, голям смях ще пада в сектор Г! :mrgreen: :mrgreen:

ъ г?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 23:38

BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:
шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!Относно фенклубовете-те се ръководят от един човек!
Колкото до феновете на Славия!В момента който реша дали да приема тези промени в ЦСКА няма да ме боли к,ра за мнението на НИКОЙ!Ама НИКОЙ!Ни слависти,ни говеда,ни наши!

Да, и миналата година "скачах" срещу Ганчев, Инджов и сие. ;)

И що?Инджов беше ПФК ЦСКА АД!А Божков беше да унищожи твоя Клуб!

Защото винаги съм знаел, че Инджов и Ганчев лъжат като цигани, и единствената им цел е да убият ЦСКА. Божков не е унищожавал нищо, той просто предложи да се направи нов клуб, след като няма желаещи да спасят ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 23:40

BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Заеби джуджетата!Кажи след като Инджов каза,че ще издържа ЦСКА във В група,а Черепа каза че ще прави нов клуб във А областна!Ти скочи ли да защитаваш ПФК ЦСКА АД?Това те питам!

Върни се и виж кога съм повярвал на Инджов, Манджуков или Ганчев. От ден първи още пиша, че тези хора лъжат и единствената им цел е да закрият ЦСКА. Е, видя се, че съм бил напълно прав. ;)

Няма значение дали си прав!Инджов беше ПФК ЦСКА АД!Другото беше нещо ново!Скача ли срещу Черепа!?

Защо да скачам срещу Черепа, той беше ли в ЦСКА тогава и да иска да унищожи клуба отвътре, както направиха Ганчев и Инджов ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юли 2016 23:52

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:
шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!Относно фенклубовете-те се ръководят от един човек!
Колкото до феновете на Славия!В момента който реша дали да приема тези промени в ЦСКА няма да ме боли к,ра за мнението на НИКОЙ!Ама НИКОЙ!Ни слависти,ни говеда,ни наши!

Защото винаги съм знаел, че Инджов и Ганчев лъжат като цигани, и единствената им цел е да убият ЦСКА. Божков не е унищожавал нищо, той просто предложи да се направи нов клуб, след като няма желаещи да спасят ЦСКА.

Знаеш?Евала гадател,числата от тотото да ми споделиш?

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:53

шивача написа:
Red joker написа:
шивача написа:
BRF написа:
шивача написа:Аз пък къде съм те обвинил в нещо? Просто с тези декларации се насраха здраво. Пак ти казвам, не е негова работа да скача някъде,нито моя или твоя. Ние можем да сме част от нещо, което Сектор Г го организира, и което е достойно. Това е.

Шивач,ти си точен!Имам приятели в двете крайности!Аз засега не мога да преценя ,макар да клоня към -Това е ЦСКА!За себе си съм решил да ида на един мач -и каквото сърцето каже!
Яд ме е на празни приказки!Не съдя никого за нищо!Еба ни се мамата тия 8 години-без лиценз да ЕКТ,отказване в последния момент,дадена титла,треперена за всякакви видове лиценз..................................................Хората свикнаха ЦСКА да е синоним на нещо пошло,а ние бяхме за пример!Гриша Ганчев промени това и въведе ред!Представям си какви ДЕИРБИТА щяха да с Чика Бяга и едва ли щяхме да се класираме за Б група по спортни резултати при наличието на Витоша Бистрица!Сигурен съм ,че са пробвани всякакви варианти за ПФК ЦСКА!

Ти си решаваш, аз не те карам нищо. Просто на мен ми е кофти, щото съм фен от началото на 80-те и ми е гадно, че нещата приключват за мен. Аз съм готов и 20г да си гледам по селата,предпочитам го, отколкото нищо да не гледам. Иначе са направили наистина всичко възможно, но да минат на аванта ;)

Гледай си селата брато,гледай си и не се хаби!Е има едни такива „армейци“ като тебе,ше играят ужким на летището-гледай си ги 200 години,дано си жив и здрав!Не знам как можахте да се заблудите толкова ,това не ми е ясно :?

А ти си глей купите, медалите. Важна е заплатката, готин, кретай си с нея. И като дойдат турците, отвори им, ако са по-силни, да ти е благо на дома. Па като минат руснаците, сваляй бързо феса и хващай гората, партизанин да станеш, после службичка ще има. И децата си така да научиш ;)

Ти така ли правиш ;) Гледай си селските лиги,ама и това не правиш-докато ЦСКА беше във В група,един пост не си пуснал,мач не си гледал със сигурност,камо ли да отидеш!Ти и такива като тебе нямате сърце и манталитет на Армейци!Радвам се,че не познавам лично такива като вас!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юли 2016 23:54

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Заеби джуджетата!Кажи след като Инджов каза,че ще издържа ЦСКА във В група,а Черепа каза че ще прави нов клуб във А областна!Ти скочи ли да защитаваш ПФК ЦСКА АД?Това те питам!

Върни се и виж кога съм повярвал на Инджов, Манджуков или Ганчев. От ден първи още пиша, че тези хора лъжат и единствената им цел е да закрият ЦСКА. Е, видя се, че съм бил напълно прав. ;)

Няма значение дали си прав!Инджов беше ПФК ЦСКА АД!Другото беше нещо ново!Скача ли срещу Черепа!?

Защо да скачам срещу Черепа, той беше ли в ЦСКА тогава и да иска да унищожи клуба отвътре, както направиха Ганчев и Инджов ??!

Защо ли искаше да унищожи аФтентичното дружество от 99 година бре,къде два реда сълзи и три реда сополи изляхте за него,искаше да го закрие още докато съществуваше тоя лош божков?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2016 23:55

icko65 написа:Много подигравки ше отнасяте в лелеената от вас Висша лига/така тръгна/...И много бой на зеления терен.Не се заблуждавайте..Никакъв червен терор няма да има.Нито титла.Отсега залагам на такъв залог ако има...ЦСКА-София няма да е шампион.Чудя се дали и ще додрапа урода до края.

Бици, нещо надъхан ми се виждаш?! Не беше ли ти, който месеци наред ни разправяше как ЦСКА София няма да бъде регистриран, след това ново първенство няма да има, после ЦСКА София няма да бъде лицензиран за новото първенство! :shock: :lol: :lol: Сега това ли е последното, на което залагаш? Не ти ли стигна всеки път да ставаш за смях? Ти и Долно Уйно сте като близнаци- винаги против ЦСКА пишете и никога не познавате! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:58

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:

Е ми сега нали си направихте бе,радвайте му се-Мегафончо ще му прави хорео,Дучето ще събира парите,Полковника ще ви предостави неговия сайт,Коцева ще списва ,Зафиров треньор,подуянци ще си командироват малко фенове, за да изглеждате повече -муцка сте си :lol:
Последна промяна от Red joker на 28 юли 2016 23:59, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 28 юли 2016 23:59

icko65 написа:
Skywalker написа:"ЦСКА пуска безплатно всички деца на домакинските си мачове" Това ли е уродско бе, шушумиги !?

Не!Това е отчаян опит да им промият невинните мозъчета от сега..Че сте ЦСКА.Не го ли схващаш?

Единственото, което схващам, е че каквото и хубаво да се направи от някой, типично по български, като бай Шиле ще се намерят такива, като теб да търсят конспирация ! Ти ако си изпаднал в смъртна опасност и някой ти подаде ръка, съм сигурен, че първо ще го питаш от кой отбор е и колко пари има и ако отговора не те задоволява, ще откажеш честта да те спаси !

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юли 2016 23:59

Върни се в “Архив”