ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:49

шивача написа:Ти си решаваш, аз не те карам нищо. Просто на мен ми е кофти, щото съм фен от началото на 80-те и ми е гадно, че нещата приключват за мен. Аз съм готов и 20г да си гледам по селата,предпочитам го, отколкото нищо да не гледам. Иначе са направили наистина всичко възможно, но да минат на аванта ;)

Всеки е фен!Аз ходих и с Чепинец и с Чико бяха,по София,Велинград,Пазарджик,ходих със Созопол,двата с Берое,на финала!1 милион НЕПРИЗНАТИ от синдика ще се плащат,2 за емблемите,на доста футболисти,има обезпечения за тия заеми!
Преди години протестирахме с лозунг:Стадион,школа,адекватно управление! ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2016 22:50

BRF написа:
шивача написа:BRF, инджов в няколко интервюта каза, че вариант Литекс не съществува. В някой че е краен вариант. Ми за добре дошли ви лъжат. ОК ли си?

Аз говоря за момента на изхвърлянето ни от А група!Манджуков се оттегли!Остана само Инзжов!Той каза,че има възможност да издържа ЦСКА във В група,но няма да пречи ако се появи друг ЦСКА(доста достойно за мангал)!След това след няколко срещу с Божков,Емо и Дучето излязоха и казаха,че се започва от А областна защото така е морално,а не да се взема лиценз(подкрепям)!Ама ПФК ЦСКА АД още беше живо дружество,дори не беше в процедура по несъстоятелност :o !

И къде се оттегли манджука? Беше до Гришата на първата контрола със Спартак преди месец! Всичко е гаден фарс.Дори черепа е в играта с Ганчев.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2016 22:50

petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
Haralampy написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Ама вие оцветителите наистина нямате срам.Колелото така се завъртя,че няма спиране.
То за вас, ако ще човек Витоша на пл.Света Неделя да премести,пак няма да я видите.
После пак ме питайте за Андрешко или за романа на Балзак"Величие и падение на куртизанките"

Какво точно се опитваш да кажеш?

:lol:

А какво те кара да мислиш, че той "знае" ???...

:lol: :lol: :lol:

Понякога хората остават неразбрани, защото не могат да се изразяват правилно.

Какво не разбирате?
Като се говореше за наказания от УЕФА,ФИФА относно ГМО се смеехте.Цитираха се чл.от правилници-същото
Сега след това писмо от УЕФА пак сте слепи,че нещата няма да се разминанат
Като цитирах селския манталитет и хитрости с примера с Андрешко пак същото.
За това казвам,че нямате срам.

Какви наказания какви 5 лева?
Какво точно казва това писмо от УЕФА? Да не го бъркаш с "онова" от преди няколко седмици? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2016 22:50

W84me написа:Утре ще се види, че хората от агитката не подкрепят урода, голям смях ще пада в сектор Г! :mrgreen: :mrgreen:

Още един Нострадамус се извъди , ела заповядай в сектор Г , да се посмеем заедно , ама да не ти приседне смеха нещо :roll:
Биячите от "Синя хунта" в съда: Пуснете ни, деца сме и не се чувстваме добре в ареста
Големи отворковци сте иначе :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:53

шивача написа:
BRF написа:
шивача написа:BRF, инджов в няколко интервюта каза, че вариант Литекс не съществува. В някой че е краен вариант. Ми за добре дошли ви лъжат. ОК ли си?

Аз говоря за момента на изхвърлянето ни от А група!Манджуков се оттегли!Остана само Инзжов!Той каза,че има възможност да издържа ЦСКА във В група,но няма да пречи ако се появи друг ЦСКА(доста достойно за мангал)!След това след няколко срещу с Божков,Емо и Дучето излязоха и казаха,че се започва от А областна защото така е морално,а не да се взема лиценз(подкрепям)!Ама ПФК ЦСКА АД още беше живо дружество,дори не беше в процедура по несъстоятелност :o !

И къде се оттегли манджука? Беше до Гришата на първата контрола със Спартак преди месец! Всичко е гаден фарс.Дори черепа е в играта с Ганчев.

Брато,говоря за миналото лято!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2016 22:53

baraba написа:
W84me написа:Утре ще се види, че хората от агитката не подкрепят урода, голям смях ще пада в сектор Г! :mrgreen: :mrgreen:

Още един Нострадамус се извъди , ела заповядай в сектор Г , да се посмеем заедно , ама да не ти приседне смеха нещо :roll:
Биячите от "Синя хунта" в съда: Пуснете ни, деца сме и не се чувстваме добре в ареста

Нали, ако излязат пак ще се скриете, надявайте се да стоят там ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 28 юли 2016 22:55

[quote="petko.h.markov"
Какво не разбирате?
...
Като цитирах селския манталитет и хитрости с примера с Андрешко пак същото.
За това казвам,че нямате срам.[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Великан... даже в "Швейк" са те споменали...

:lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 юли 2016 22:56

шивача написа:
BRF написа:

Шивач , тая последната тъпотия си я избий от главицата умна !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 23:01

W84me написа:
baraba написа:

Нали, ако излязат пак ще се скриете, надявайте се да стоят там ;)

Последният им опит за разходка в Бургас не приключи добре за тях и приятелчетата им!Ама не е това темата на разговор!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2016 23:04

В тоя форум армейците сте равни по права,по фенство и т.н. Не се делете,не се ''пцувайте''.В крайна сметка ние подкрепяме една обща идея.Така че не се карайте,не тролете.Аз си мисля нещо,но не искам да го казвам,за да не стане обратното. :) Затова споко пичове,налейте си един чичо Джак,пуснете си некое филмче с жената и почакайте търпеливо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”