ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот percival » 28 юли 2016 22:22

Tommi написа:
percival написа:
Ти ни занимаваш ,не аз ! Ти си този в чуждия форум с тълкуванията си !

Върни се малко назад и виж кой на кого задава въпрос. :) Пропускай ми мненията и нямаш никакви грижи.

Предпочитам да си ходиш в подуене ,ане да се чувствам некомфортно в дома си за сметка на врага !Панимаеш ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:23

шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!Относно фенклубовете-те се ръководят от един човек!
Колкото до феновете на Славия!В момента който реша дали да приема тези промени в ЦСКА няма да ме боли к,ра за мнението на НИКОЙ!Ама НИКОЙ!Ни слависти,ни говеда,ни наши!
Последна промяна от BRF на 28 юли 2016 22:26, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 юли 2016 22:24

Ама вие оцветителите наистина нямате срам.Колелото така се завъртя,че няма спиране.
То за вас, ако ще човек Витоша на пл.Света Неделя да премести,пак няма да я видите.
После пак ме питайте за Андрешко или за романа на Балзак"Величие и падение на куртизанките"

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 22:24

baraba написа:Изображение
:mrgreen:

Знаменосците на Прайда ли ще претендират за автентчност :) Те са ЪФтентични поддръжници на „мъжката любоФФФ“ :idea: Пеефффски бачка с такива :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 юли 2016 22:25

шивача написа:Що пише в писмото от уефа, с което се хвалят даже от хибрида, че това е NEU OVP тим, а видиш ли, това не било вече Литекс. Ми то наистина не е Литекс, ама не е и ЦСКА!
Иначе това за новото дружество е същата гавра като с това, или почти същата :oops:

Какво предлагаш ? Да се прекрати футболната дейност ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2016 22:25

petko.h.markov написа:Ама вие оцветителите наистина нямате срам.Колелото така се завъртя,че няма спиране.
То за вас, ако ще човек Витоша на пл.Света Неделя да премести,пак няма да я видите.
После пак ме питайте за Андрешко или за романа на Балзак"Величие и падение на куртизанките"

Какво точно се опитваш да кажеш?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2016 22:25

BRF написа:
шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!

Аз пък къде съм те обвинил в нещо? Просто с тези декларации се насраха здраво. Пак ти казвам, не е негова работа да скача някъде,нито моя или твоя. Ние можем да сме част от нещо, което Сектор Г го организира, и което е достойно. Това е.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2016 22:26

Red joker написа:Знаменосците на Прайда ли ще претендират за автентчност :) Те са ЪФтентични поддръжници на „мъжката любоФФФ“ :idea: Пеефффски бачка с такива :idea:

Явно имаш бизнес взаимоотношения с Пеевски, след като знаеш с какви бачка :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 28 юли 2016 22:29

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Ама вие оцветителите наистина нямате срам.Колелото така се завъртя,че няма спиране.

Какво точно се опитваш да кажеш?

:lol:

А какво те кара да мислиш, че той "знае" ???...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 22:30

BRF написа:Заеби джуджетата!Кажи след като Инджов каза,че ще издържа ЦСКА във В група,а Черепа каза че ще прави нов клуб във А областна!Ти скочи ли да защитаваш ПФК ЦСКА АД?Това те питам!

Върни се и виж кога съм повярвал на Инджов, Манджуков или Ганчев. От ден първи още пиша, че тези хора лъжат и единствената им цел е да закрият ЦСКА. Е, видя се, че съм бил напълно прав. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”