Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.
Няма да е лесно! Мисля, че нещо в тактически план в Лудогорец трябва да се промени. Кафу и Кешару трябва да играят двамата на върха на атаката. Трябва да се вкарат минимум два гола. Не трябва да се забравя, че 0:0 устройва Звезда. Дяков определено вече не е за този отбор. Една топка не може да вземе без фаул. Стоянов е много слаб втория гол си е негов.
ВДинев
- slavista1974
- Контакти:
Dani Kiki написа:slavista1974 написа:Dani Kiki написа:Това ще е краят на проекта Лудогорец! Две години без европейски мачове са твърде много дори за парите на Киро Параходчето! Какъв е смисълът да си мерят пи*ките с възродения от далаверите Микренски гном в измислената Първа лига? Гелосания разпродава каквото може, за да избие някой лев и футбола в Разград беше до тук.
На "Лудогорец Арена" отново ще пасат овце и крави, а трибуна "Моци" ще тъне в бурени....
И всичко това ако се случи ще осмисли живота ти и ще изпиташ непознатите за теб досега чувства щастие и радост!
Иначе успех на Лудогорец!
Животът ми е осмислен много преди да е замислено ГМО-то от Разград. Щастие и радост съм изпитвал на мачове, които ти никога няма да гледаш - Левски-Барселона 5:4, Марек-Байерн 2:0, ЦСКА-Ливърпул 2:0. Щастие и радост изпитвам и сега в живота, защото имам добри деца и прекрасен внук.... Да продължавам ли?
Явно за теб единствената радост в живота е да си по задължение на стадиона в Делиормана с кренвирш в ръка и бурканче лютеница, дарени от Киро Гела.
Деди недей да се правиш на много отворен,не знаеш кой стои насреща.А иначе единият от мачовете които си изброил съм гледал на живо на "Васил Левски" с баща ми разбира се.В Делиормана не съм стъпвал но подкрепям всички български отбори.
vladomin_ написа:Няма да е лесно! Мисля, че нещо в тактически план в Лудогорец трябва да се промени. Кафу и Кешару трябва да играят двамата на върха на атаката. Трябва да се вкарат минимум два гола. Не трябва да се забравя, че 0:0 устройва Звезда. Дяков определено вече не е за този отбор. Една топка не може да вземе без фаул. Стоянов е много слаб втория гол си е негов.
За да говориш за вина на Владо Стоянов при някой от головете е пълна глупост от твоя страна! При първият гол вина имат и двамата централни защитници, Пластун го направиха разноглед, а Моци се правеше на нападател. При вторият гол отборът изнася топката и Владо си е много добре позициониран за тази ситуация, въпросът е че Вандерсон не можа да изнесе топката, пресякоха му паса и стана белята от далечен удар! Като цяло може да се радвате, че не загубихте този мач и имате шансове на реванша, а вината е единствено и само в чичо Гошо, който вместо да пренареди отборът на почивката и да затвори играта и да дебнат, реши че ще решава мача търсейки втори гол!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Звезда като домакин,не знаеха какъв спорт практикуват, срещу малтийците. А това с домакинското предимство е двулика монета, защото както публиката може да ти помогне,така може и да ти навреди. Спомням си,че след мача за първенството на Сърбия. Феновете на звезда дори усвиркаха своите, заради големия брак в играта им.
ivan56 написа:Дано Лудогорец продължат, все пак е български отбор.Пък още повече срещу тези надути сърбежи.
1:2
10 мангала и трима румънци ли да защитават честта на България!?Не благодаря!
Лудогорец игра доста по-добре от Звезда, но в началото на второто полувреме имаха срив в играта, от който гостите извлякоха максималното. Смятам че българският отбор е по-добрият от двата, но резултатът в първия мач напълно изравнява силите и ще бъде много интересно.
Това са двата отбора, благодарение на които съм бил на стадиона в София на мачове от "Шампионската лига". Звезда играха в София като носители на вече бившата КЕШ, а Лудогорец докара актуалният носител на "Лигата" Реал Мадрид.
Успех на "зелените"!
Това са двата отбора, благодарение на които съм бил на стадиона в София на мачове от "Шампионската лига". Звезда играха в София като носители на вече бившата КЕШ, а Лудогорец докара актуалният носител на "Лигата" Реал Мадрид.
Успех на "зелените"!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Абе някой чу ли изобщо някакви фенове, на някакъв Шитифорест докато играха в Разград? Щото аз само една агитка чувах през цялото време. В Белград не сервират кренвирши и там няма да ги чуем. Та питам се какъв е този отбор без фенове и за какво са му успехите?
RedHot написа:Абе някой чу ли изобщо някакви фенове, на някакъв Шитифорест докато играха в Разград? Щото аз само една агитка чувах през цялото време. В Белград не сервират кренвирши и там няма да ги чуем. Та питам се какъв е този отбор без фенове и за какво са му успехите?
За да си начеше егото собственикът му и за да им е гадно на всички червени фенове, че въпреки че е чорбар не налива милионите си в червената бездънна яма!

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
- hristo1306
- Контакти:
BRF написа:ivan56 написа:Дано Лудогорец продължат, все пак е български отбор.Пък още повече срещу тези надути сърбежи.
1:2
10 мангала и трима румънци ли да защитават честта на България!?Не благодаря!
Евала на Ванката, но Вальо не си прав ! Много бързо забрави, че в ЦСКА при Стойчо играеха 11 мангала, петима сърби и в треньорския му състав бяха сина му, жена му тъщата му, комшийката му, може и да съм пропуснал и някой друг баджанак !

RedHot написа:Абе някой чу ли изобщо някакви фенове, на някакъв Шитифорест докато играха в Разград? Щото аз само една агитка чувах през цялото време. В Белград не сервират кренвирши и там няма да ги чуем. Та питам се какъв е този отбор без фенове и за какво са му успехите?
Чавдарчетата е редно да си седят на насраните дупета и да не коментират много фенове на други отбори.Щото ги видяхме кви връткалници са.За една керлива А група и два мача с "говедата" врътнаха гъза.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...