ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 21:03

Nuke написа:
От "Борисовата градина" не коментираха решението на УЕФА, а влязоха в конфронтация с медиите. Всекидневникът "7 дни спорт" и телевизия "Канал 3" бяха обвинени във водене на медийна война срещу клуба, заради което са им отказани акредитации за отразяване на домакинските мачове на отбора. Хората на Гриша Ганчев стигнаха дори дотам, да заплашат, че медиите, които изписват или казват пълното име на новия клуб - "ЦСКА-София", също няма да бъдат допускани на домакинските мачове, защото това ще бъде считано за тенденциозно отношение. А в писмото си до БФС, впрочем, УЕФА също нарича клуба с пълното му име.

Жалки! Смешни! Припознавачи!

Да свикват от Литекс-София, хората знаят истината и тя непрестанно ще им се повтаря, колкото и да се опитват да лъжат. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2016 21:05

percival написа:
Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо. :lol: Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА. :)

От целия документ най-силно впечатление ми направи изречението, в което пише, че има сливане между клубове. Такова сливане всъщност няма, категорично и неуспоримо! Което означава, че във футболната централа не са се запознали добре със случая или са жестоко подведени от някого.

Я кажи ти сега ,какво спортно предимство придоби ЦСКА от цялата работа ?

Точно никакво , ама на г-н Точки КОГА не му е ясно и си плещи простотиите , а Томиславчо явно му е фенче и за това подскача , ама е толкова далеч от истината , колкото и Лефски от Европа тази година ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2016 21:05

baraba написа:
Долно уйно написа:
baraba написа:Аз съм го проумял и съм си съвсем спокоен , както казах , ние от ЦСКА проблеми с УЕФА , нямаме ;) Въпреки постоянните доноси от вас и онова юридическо недоразумение г-н Точки КОГА ? ;) Ама то от доносници , какво друго да се очаква :mrgreen:

Към момента е така, но следващата година ако вземете квота за ЕКТ ще имате по член 51bis (3)

Ами не няма да има такова нещо ;) Колкото , до "капацитета" Томислав , пълни глупости пишеш моето момче , нищо общо с реалността ;) И за един "колебаещ" се did УЕФА си ни признава с цялата история в момента и така ще си остане ;)

С коя история-на Литекс ли, защото от това писмо лъха на неприпознаване, и то категорично!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 21:08

percival написа:
Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо. :lol: Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА. :)

От целия документ най-силно впечатление ми направи изречението, в което пише, че има сливане между клубове. Такова сливане всъщност няма, категорично и неуспоримо! Което означава, че във футболната централа не са се запознали добре със случая или са жестоко подведени от някого.

Примерно по отношение на критериите за лицензиране, с което се улеснява получаването на лиценз.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2016 21:09

Писмото на УЕФА от днес е изключително ценен и важен документ. В него се споменават 2 неща.
1. Литекс не е ЦСКА, ЦСКА не е Литекс и т.н. Т.е. ВСЯКАКВИ коментари по темата от тук нататък са наглост.
2. Гледам, че ТОЧКИ КОГА и сходните му "чехълчета и амеби" цитират позоваването на чл.51. Само че го цитират както ДЯВОЛЪТ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО! В конкретния случай става дума за друго. ЦСКА не е Литекс. Обаче за мл.ШЛ се е класирал Литекс. По чл.51 няма как ЦСКА да играе вместо Литекс, защото ЦСКА не е извоювал това право на терена!!!!! Това НЯМА НИЩО ОБЩО с участието в ЕКТ догодина!!!! Ама нищо общо. Защото ЦСКА играе в Първа лига напълно в унисон с изискванията на чл.51 на ФИФА и чл.12 на УЕФА и респективно АКО си заслужи по СПОРТЕН път участие в ЕКТ няма да има никакъв, ама никакъв проблем да играе.
Сега не ми се пишат лекции ЗАЩО не е нарушен чл.12, ал.2 от лицензионния правилник, защото е твърде дълго, но приемете, че ходовете на ЦСКА са съгласувани с УЕФА преди да бъдат направени именно с цел да не се стига до нарушения по чл.12.
за да се затворят устите на някои озеленители, телета, марули и подобна сган...

Нека видим следния официален документ - UEFA Club Licensing and Financial Fairplay Regulations (http://www.uefa.org/…/Gene…/02/26/77/91/2267791_DOWNLOAD.pdf) ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 21:10

Skywalker написа:Сега го казаха и по тв. Отказват участие на юношите на Литекс, тъй като адреса и собствеността на клуба са сменени. С това казват, че между Литекс и ЦСКА няма нищо общо !

И щом адресът на Литекс е сменен, къде ли е сега ?? ;) ;) Дали в ТР го няма новия адрес на Литекс ?! :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от 1982 на 28 юли 2016 21:10, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 юли 2016 21:10

baraba написа:
percival написа:

Точно никакво , ама на г-н Точки КОГА не му е ясно и си плещи простотиите , а Томиславчо явно му е фенче и за това подскача , ама е толкова далеч от истината , колкото и Лефски от Европа тази година ;)

Ииии,да има сливане на клубове драги ми господине от Сухата река ! Чавдар купува Литекс ! Кое и как ще се наглася за тънко-обидните ни фенове да има и юридическа свързаност с ЦСКА все още не е видяло бял свят !
Последна промяна от percival на 28 юли 2016 21:11, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 21:11

baraba написа:
percival написа:

В последните няколко години рядко се е случвало да имам грешно мнение по въпросите около ЦСКА, така че повече слушай и по-малко философствай. ;) С тези мнения общо взето нищо не казваш, а търсиш заяждане на дребно, което обаче не минава при мен. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 21:12

percival написа:
Ииии,да има сливане на клубове драги ми господине от Сухата река ! Чавдар купува Литекс ! Кое и как ще се наглася за тънко-обидните ни фенове да има и юридическа свързаност с ЦСКА все още не е видяло бял свят !

Ходи да прочетеш разликата между сливане и придобиване и ела пак да говориш с мен. :arrow:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2016 21:13

percival написа:

Припознавачът си е припознавач :mrgreen: :mrgreen:
Става въпрос за НЕспортно предимство, а вие определено получихте такова!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”