Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LOKOMAN
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот LOKOMAN » 28 юли 2016 13:00

kolokolo написа:
LOKOMAN написа:По старите наредби на БФС няма как новорегистриран клуб за една година да придобие професионален лиценз и да играе в Б група. Точно затова новорегистрираните клубове почват от АОФГпосле В и на третата година Б. Ако си спомняш всички наредби на БФС бяха ОТМЕНЕНИ и вероятно са намалили срока за придобиване на профи лиценз на една година.

Очевидно не вдяваш какво питам . Ново сформиран клуб като вашия може да стане пълноправен член на БФС само на конгрес . Такъв скоро не е провеждан , дотогава се издава временно членство с което може да се играе само на най-ниското ниво , за професионални лицензи изобщо не говорим . Правилник за статута на футболните клубове-членове на БФС не е заменян с друг ,засега . По интересното е защо никой не реве в медиите и стада прасета и говеда от подуенската ферма не ви серат във форума и не пишат доноси . :P

Е сега не ми е работа да търся всички действащи и отменени наредби и правилници, но щом са ни поканили значи има някакво законово основание в момента. Ние сме дребни риби и заради нас няма да се нарушат законите, още повече че и пред УЕФА трябва да се изтъкне законов аргумент за допускането ни в Б група.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 юли 2016 17:40

LOKOMAN написа:Е сега не ми е работа да търся всички действащи и отменени наредби и правилници, но щом са ни поканили значи има някакво законово основание в момента. Ние сме дребни риби и заради нас няма да се нарушат законите, още повече че и пред УЕФА трябва да се изтъкне законов аргумент за допускането ни в Б група.

Явно не ги следиш нещата , но намери за необходимо да се изкажеш "компетентно" по казуса ЦСКА .
Кой е казал че ще нарушават правилниците заради вас ? Просто няма да ги спазват . :) Както не ги спазиха при много други случаи на "дребни риби" които бяха подробно разгледани . Даже шефче на ГФС , каза в национален ефир че регионалната комисия във Варна не спазила плавилата по отношение на Спартак Варна щото не ги знаела . Явно правилата се спазват по точки и запетайки само по отношение на ЦСКА .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 юли 2016 20:02

Готови ли сте за утре "Армейци" !

Потребителски аватар
pavel_fv
Контакти:

Мнениеот pavel_fv » 28 юли 2016 23:18

Играят си с хората, за да крадат земи:
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html
ето го и новото:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 29 юли 2016 00:46

pavel_fv написа:Играят си с хората, за да крадат земи:
ето го и новото:

No record in UEFA competition :idea:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 30 юли 2016 10:58

Снощи на стадиона се видя, че въпреки тоновете изписана пумия хората дойдоха и подкрепиха ЦСКА. Червения фен е зажаднял за мачове, като за купата и затова се събраха 10000. Такава посещаемост няма да повтори нито един отбор от А група в този кръг. Единствено пловдиското дерби може да акомулира по-сериозна посещаемост мака, че е във Бургас. Новия формат на първенството беше измислен за хубаво, но критерийте пак се пренебрегват. Най-лошо е, когато отбор не може да играе в собствения си град. Така е ощетена публиката, а както знаем футбола е за хората. Дано това е временно явление, само докато базите се оправят. Иначе няма смисъл от никакви Виши лиги и други измислици.

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 30 юли 2016 11:51

Само ЦСКА! Хегемона се завърна у дома! Това е!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 юли 2016 12:58

На мен снощи публиката на ЦСКА ми се видя доста обединена.
На малцината, които се делят, пожелаваме успех и ще се надяваме някой ден да се завърнат сред нас още по силни. Ако ли не, нека са здрави!

Само ЦСКА!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 юли 2016 13:22

Какъв е проблема да подкрепяме и онова ЦСКА, стартиращо от А окръжна? - само не знам с какви футболисти ще стартира...И бих се радвал да е с тези момчета, които миналата година бях в ЦСКА, а днес нямало място за тях....поради селската грандомания на Гришата, за която трябва да си признаем!!! - и вчера се показаха ловешките....
И един ден, двете ЦСКА се сливат и после?...какво ли ще бъде за нещастните ни сини другарки, станали привърженици на "автентичното ЦСКА"?....Ще си станат пак, левскари?...А днес, защо не си подкрепят Левски-Раковски София - автентичния "Левски" София, в А окръжна група?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 юли 2016 13:30

ivo55 написа:На мен снощи публиката на ЦСКА ми се видя доста обединена.
На малцината, които се делят, пожелаваме успех и ще се надяваме някой ден да се завърнат сред нас още по силни. Ако ли не, нека са здрави!

Само ЦСКА!

:) така е и така ще стане! - да речем, след няколко успешни кръга....Къде да ходят, завалиите?...Освен, те пък да станат левскари, както левскарите станаха цесекари, ама от "автентичното ЦСКА" ;)
Но пак казвам - и снощи не ми харесаха ловешките!!! - така и така са със селския си манталитет от Ловеч...чак на Преслав му беше трудно да работи с тях...
А къде ни е бомбардира, Николай Цветков, който от всяка позиция вкарваше гол??? - дори директно от корнер...и от 30-40 метра!
А защо махнаха Момчил Цветанов, който самия Гриша прати в ЦСКА, от Литекс, миналата година и момчето се вписа чудесно?
А как ми липсва младата и чудесна надежда, Радой Божилов....ще съсипят момчето,защото явно има характер!!! - така сме ние българите: който има характери е силен, пращали го направо при Тангра ;)....
И за това и днес сме така!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Архив”