ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Yan_Bibiyan » 28 юли 2016 16:43

Колеги, от доста време насам също така забелязваме, че в някои медии името на ЦСКА се изписва стриктно според регистрацията в търговския регистър. Очевидно е, че тази политика се прилага само и единствено към ЦСКА! Например Лудогорец не се изписва като Лудогорец 1945, Локомотив София като Локомотив 1929, Нефтохимик като Нефтохимик Бургас 1962 и т.н. примери безброй.

Искате тире? Хубаво, а тези хубавци кога ще ги изписват по този начин? Дразнело ни тирето - това ли измислихте? Дразни ни това, че се прави разлика - искаме еднакво отношение, а вие се правете на ударени! Нека има тире, ама и тези да ги изписват така, както и останалите да са стриктно според ТР! Иначе изглежда като лично отношение. А по мои спомени медиите не би трябвало да имат лично отношение и предубеждение към никого (безпристрастност му викаха май). Те могат да са против личности и отбори (право на индивида), но не и да го демонстрират. Иначе заприличват на блогът на Янко да речем - пише си нашия каквото му душа иска и ако иска дори плюе наред, ама нали това си е негов блог и негово мнение. Ако вие сте свикнали коментаторът да вика "Защо не даде дузпа на Ъ, по *****" в национален ефир или в сайта да пише как "Отбор Х спечели трудно с 6:0", докато за друг отбор да пише, че "Ъ разгроми съперника си с 1:0", ваша си работа! Няма как да ви обвиня - не сте свикнали да виждате безпристрастна журналистика и затова оправдавате плюенето, ако е по адрес на този, когото бихте наплюли, ама това си е фенщина и върви из форуми или на стадиона/по улицата. Когато журналистите и коментаторите започнат да приличат на фенове, нещата не са наред.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 16:45

Red joker написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Не само "7 дни кетъринг" и "Анал 3"! Трябва да се забрани достъп на всички Свински медии като "Блиц", "Спортал", "Меридиан мач", "Труд", "24 часа", "Стандарт" и т.н.

амиии..... той сега Ердоган точно така действа.... забранява медии и уволнява журналисти.... мислиш ли че това помага за имиджа му пред света?....

Стига си мислила малко коте, ами идвай на "Армията". Айде, пис, пис, пис... :mrgreen:

няма начин.... първо щот ми е доста далеч.... второ щот отбора който ще играе там според мен е менте.... така че засега ще се огранича само с Алианц Арена.... и то само на мачовете от ШЛ....

пп.... а това "-София" е необходимо.... за да може да разграничаваме новините за ментето.... от тези за оригинала който умря....

Оригинала никога няма да умре,душа за тези, които го обичат и винаги са с него :idea: :!: Умря кирливото АД,но го заменихме с друго и продължаваме напред с ОРИГИНАЛА!Жалки са тези бивши фенове на ЦСКА,които станаха за резил и предадоха отбора и каузата ЦСКА,кой от тъпотия и тесногръдие,кой заради лични(финансови ;) ) интереси :!:

Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 16:52

Red Warrior написа:
djd написа:Еййй, не се спряхте с този Литекс! Всички казват, че Литекс не е ЦСКА и всички са съгласни.
Въпреки това се опитвате да спорите по този въпрос. Много странно! :lol:
Важното е ЦСКА-София ЦСКА ли е или не.

Чорбаджийски го каза най-добре - "Друг ЦСКА не виждам!". :idea:

Нема смисъл повече да им се обясняваме на разни леваци и предатели-всеки има право на избор :idea: Мене лично не ми пука за тия-кой от къде е!Утре съм на мач и ще се наслаждавам на играта на любимият отбор,след едногодишно заточение във В група! Издържахме и това изпитание и продължаваме напред,с летящ старт!Нека злобарите,завистчиите и глупците да си говорят ,ние сме над техните брътвежи-кой ни мрази ,под нас да лази 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 28 юли 2016 16:53

Red Warrior написа:Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.

отвратена съм от начина по който стана подмяната.... това е.... не ме интересуват ордени.... сигурна съм че теб също не те интересуват....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 16:58

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.

отвратена съм от начина по който стана подмяната.... това е.... не ме интересуват ордени.... сигурна съм че теб също не те интересуват....

Проблема си е изцяло твой 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юли 2016 16:58

Маги Стралска написа:
Red joker написа:
шивача написа:моля ви се, не ни изписвайте така, щото феновете тирето ги дразни и ни свързват с Литексчето :mrgreen:
Цирка за хибрида почва. Може да си купят бфс-то и медиите, както и голяма част от собствените фенове, но от чуждите ще си получат заслужените гаври :)

п.п. общо-взето си признават, че ги е срам от тирето------------------------- :lol:

Отбора си има име бе,подуянец :!: :idea: Това си е чиста провокация :x

вярно.... има си име.... и името му е "ЦСКА-София"....

Госпожице Стралска, тормози ли Ви нещо?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 16:58

Маги Стралска написа:

Виж сега - аз бях за оздравяване докато имаше шанс, защото докато имаше такава възможност - това беше ЦСКА. За мен може да има само един ЦСКА. След като старото дружество е в мозъчна смърт, значи единственото дружество ЦСКА практикуващо спортна дейност и играещо на "Армията" е ЦСКА. Отново казвам - ЦСКА е идея! ЦСКА е радост и тъга. Бирата с приятели на "Ариана", вековните дървета на пост пред стадиона. Ехото от скандиращи фенове след победа в Европа, което се чува докато се оттегля публиката по тъмните алеи на "Борисовата градина". Това е ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 28 юли 2016 17:09

Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:

Виж сега - аз бях за оздравяване докато имаше шанс, защото докато имаше такава възможност - това беше ЦСКА. За мен може да има само един ЦСКА. След като старото дружество е в мозъчна смърт, значи единственото дружество ЦСКА практикуващо спортна дейност и играещо на "Армията" е ЦСКА. Отново казвам - ЦСКА е идея! ЦСКА е радост и тъга. Бирата с приятели на "Ариана", вековните дървета на пост пред стадиона. Ехото от скандиращи фенове след победа в Европа, което се чува докато се оттегля публиката по тъмните алеи на "Борисовата градина". Това е ЦСКА!

добре.... може да не съм съгласна с мнението ти... но не отричам правото ти да го защитаваш.... :)

Не съм съгласен с вашето мнение, но ще се боря с всички сили да можете свободно да го споделяте

Уинстън Чърчил

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 28 юли 2016 17:16

Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2016 17:21

шивача написа:моля ви се, не ни изписвайте така, щото феновете тирето ги дразни и ни свързват с Литексчето :mrgreen:
Цирка за хибрида почва. Може да си купят бфс-то и медиите, както и голяма част от собствените фенове, но от чуждите ще си получат заслужените гаври :)

п.п. общо-взето си признават, че ги е срам от тирето------------------------- :lol:

Къде го видя това
моля ви се, не ни изписвайте така

Хайде да се научим да четем първо а!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”