Рилецо разби Левски с 20 точки разлика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Рилецо разби Левски с 20 точки разлика

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 09 яну 2010 22:13

Тимът на Рилски спортист спря серията от девет поредни победи на Левски, след като разби „сините“ в Самоков с 91-71 в мач от 11-ия кръг на Виваком НБЛ. --->>> http://..net/?p=29755

plamenbe
Контакти:

Re: Рилецо разби Левски с 20 точки разлика

Мнениеот plamenbe » 09 яну 2010 23:37

kлоуът тити днес разбра днес че не е най-велик

fenka na Levski
Контакти:

Мнениеот fenka na Levski » 09 яну 2010 23:54

Срещата я гледах по-канал 3.
Рилски Спортист се защитаваше отлично, а Левски все 1 за първи път играят като отбор, в който нямат никаква сработеност по-между си.
Забелязах, че когато американците не са на ниво в 1 мач, значи и целият тим ще е така.
Просто заслужено Рилецо ни победи.
Бог прощава, но Левски не!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 10 яну 2010 00:34

Е все някога тази серия трябваше да спре 8-) 8-) 8-) Важното е следващия мач да бием

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 яну 2010 02:17

Само така! Браво на Рилецо! :lol:

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 10 яну 2010 12:25

Тити е слаб треньор,щом казва,че е допуснал същата грешка,както в началото на сезона.Как може да допускаш една и съща грешка,явно не мислиш правилно.
Ето какво казва:
„Има и обективни причини за поражението, но ние днес просто загубихме мача. На базата на добрата п подготовка на Рилски спортист, на много добрата игра на Ламонт Джоунс, имаше един тим, който заслужаваше победата. Явно тези пет дни, в които те работиха повече от нас, си дават отражение. Харпър бе неузнаваем в решаващи моменти, в които ние можехме да се задържим мача. Дори да бяхме направили някакъв подвиг, ние днес не заслужавахме. Отборът на Александър Тодоров заслужаваше да победи и победи. Не ме притеснява загубата, защото знам каква е причината. Все пак ние направихме същата грешка в началото на сезона. Убеден съм, че Харпър много е искал да играе добре, но 14 дни почивка се оказаха прекалено много”, заяви пред "Дарик" Папазов, който претърпя втора загуба в родното първенство
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 11 яну 2010 17:44

Гледах мача. Впечатление прави наистина добрата защита на Рилски и то това не е за пръв път, доколкото съм ги хващал по ТВ. Чак се чудя защо имат досега толкова посредтсвени резултати на фона на потенциала си. Като цяло може би единствения отбор в момента в НБЛ, който играе здраво в защита и през втората част на сезона няма как да не им се подобрят резултатите. Вече скалпираха Левски и Лукойл и не виждам причина да не продължат с добрите изяви.

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 12 яну 2010 21:16

Според мен добрата им игра се дължи на треньора, а привличането на Професора беше истински удар, защото Сашо Груев не може да е лидер.

L:orDDemoniC
Контакти:

Мнениеот L:orDDemoniC » 15 яну 2010 15:26

Сашо принципно се чувства на позиция 2 по добре принципно , но наистина ни трябваше "диригент" за да победим и Лукойл и Левски ...

Върни се в “Баскетбол”