Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот ***cska*** » 26 юли 2016 00:11

mannoli написа:
***cska*** написа:
mannoli написа:
***cska*** написа:
mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!

Като имаш "топки",отговори и на първите два въпроса!

1. Покажи къде и как, дълговете на ЦСКА са 50 000 000, и кой ги е опростил?
2. Не знам у коя махала живееш. Ако си у Столипиново, май може!

"У",въпросът ми е риторичен!"У",най-добре знаеш отговорите,но явно нямаш смелост да го признаеш пред самия себе си!
Аре у уево :)

"У", нито разбирам какво ми говориш, нито какво ме питаш? Честно! Каквото те разбрах, ти отговорих. Пробвай да ми отговориш това където те попитах, за да пробваме да завържем диалог.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2016 07:37

GOLEADOR написа:
ULTRA RED написа:няма как да има обединяване!!!поне за мене.на 33 години съм,а от 16 годишен ходя на мачове на ЦСКА.за какво да се обединя,С КОЙ???освен стадиона, кой с какво и кого има общо с ЦСКА???никой с нищо...колкото и да ми е гадно и да ме боли да го кажа-ЦСКА вече го няма...стига с тая пропаганда,поне аз за мене мога да кажа- фен на Литекс и Чавдар няма да ставам,най малко от морална гледна точка...но всеки сам си преценява.

1.Как с кой ще се обединяваш,брат за брата забрави ли го?Или брат ти вече кучета го яли?
2.Кой те кара да ставаш фен на Литекс.Нали има ЦСКА на феновете,стани техен член.Ако мислиш,че обединението е грах,то погледни историята на Атлетик и Слава,на Чавдар и Септември.

Много трудно може да се получи обединение, поне на този етап. Защото бегълците от ЦСКА са особняци, имащи се за единствени, уникални, неповторимо честни и достойни. Те знаят да искат, а когато не получават, се сърдят, реват, вдигат пушилка в медии и сайтове. Но когато трябва да се дават пари, никакви ги няма. За каква чест и достойнство говорят? Та те не направиха абсолютно нищо конкретно дълговете да бъдат платени и старият ЦСКА запазен. Вдигнаха шум до небесата и си биха камшика. Започвали от нулата. А кой ще плаща задълженията на старото АД? Защо изоставиха "болното дете"?Това морално ли е, честно ли е?

Техният тим "Аерогарата" няма нищо общо с ЦСКА, защото няма никаква връзка със старото АД, кандидатства за окръжната, не е признат от БФС и УЕФА, няма претенции към историята на ЦСКА, тимът не играе на ст. Българска армия. Като изключим 2-3 легенди(Денев и Копата), никой от големите легенди на ЦСКА не ги подкрепя.

Според мен трябва да мине известно време преди да разберат, че са допуснали сериозна грешка. Дали ще се случи официално обединение, бъдещето ще покаже.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 26 юли 2016 08:17

***cska*** написа:
mannoli написа:
***cska*** написа:
mannoli написа:
***cska*** написа:
mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!

Като имаш "топки",отговори и на първите два въпроса!

1. Покажи къде и как, дълговете на ЦСКА са 50 000 000, и кой ги е опростил?
2. Не знам у коя махала живееш. Ако си у Столипиново, май може!

"У",въпросът ми е риторичен!"У",най-добре знаеш отговорите,но явно нямаш смелост да го признаеш пред самия себе си!
Аре у уево :)

"У", нито разбирам какво ми говориш, нито какво ме питаш? Честно! Каквото те разбрах, ти отговорих. Пробвай да ми отговориш това където те попитах, за да пробваме да завържем диалог.

Много добре ме разбираш!С вашия отбор се случва същото,каквото и с Българската Армия.....за жалост!
Колкото до махалите-Софиянец съм!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 юли 2016 09:10

Аз не виждам за какво обединение може да става дума :roll: Или си на Армията или те няма там-„това е толкоз просто и логично,какво тук значи някаква си личност...“-Ганчев,Божков,Стоичков,Лупи или който и да е! ;) Аз съм фен на този отбор от края на 70-те години на миналият век!Преживях и възходите и великите победи над Нотингам,Ливърпул,Монако,Байерн и т.н.,полуфинали,фантастична игра,насладих се на играчи като Цецо Йончев,Стойчо Младенов,Иван Зафиров,Ради Здравков,СПАС Джевизов,Джеки,Джони Велинов,Стоичков ,Пенев,Костадинов,Трифон Иванов и много други!Но...преживях и много болка и разочарования,които в последните години достигнаха своя Апогей :( !Де факто ,в последните 25години ,нашата публика няма особени поводи за радост,а предимно за разочарования и страдания,НО както е казал народът-„Както се радвате на шарени поли...така и на гърбави ку.рци“ ;) !Така е ,но аз не се отказах и никога пред мене не стояла такава дилема-от кой ЦСКА да бъда! :shock: БЯХ,СЪМ И ЩЕ БЪДА ОТ ЦСКА ,ПРИ ВСЯКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!Така че аз няма с кой да се обединявам,аз винаги съм бил там,където ми е мястото,а който иска да заповяда или да се разкара и да си троши галавата,където иска
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 26 юли 2016 09:45

Ако комшията Иван Петров от София има ипотекиран апартамент, за който не си плаща вноските аз ако се преименувам на Иван Петров от София мога ли да му взема апартамента без да плащам нищо или ще трябва да си го купя, както си му е реда ?
Както и да му оправям жената (ако е хубава) ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 юли 2016 10:16

vg_vasilev написа:Ако комшията Иван Петров от София има ипотекиран апартамент, за който не си плаща вноските аз ако се преименувам на Иван Петров от София мога ли да му взема апартамента без да плащам нищо или ще трябва да си го купя, както си му е реда ?
Както и да му оправям жената (ако е хубава) ?

Пробвай и ще разбереш :idea:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 юли 2016 10:44

Феновете на ЦСКА сме особенна порода, защото сме научени силно да обичаме, но и строго да отхвърляме пошлоста. В момента има леко разединение, което ще премине с мачовете. Направи ли отбора силни игри, вземат ли шефовете емблемата, започнат ли мащабни ремонти по-стадиона всичко ще си дойде на мястото. Да, Гришата взе ЦСКА по-малко гаден начин, но успя да го освободи от мъртвата хватка останала от Титаните, Божков и Томов. Само заради това трябва да сме му благодарни. Човека се постара да не се повтарят годините с треперене за лицензи, извадени джбове и стотици дела. Сега играчите ще мислят само за футбол и резултатите няма да закъснеят.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2016 10:46

Много е интересно как припознавачите дават акъл на левскарите, как да им викаме. :lol:
И гъзО да си сдерете, за нас сте ни-повече, ни по-малко от Етропол Ловешки, базиран в София под инициалите ЦСКА
( т'ва най вероятно е нещо от сорта на Централен Склад за Краставици и Арпаджик :? ) ... Всякакви опити да бъдем убедени в обратното, са нелепи, безплодни и безсмислени. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 26 юли 2016 10:55

Хахаха, пак се почна с болните деца, мащехите, старците и други подобни малоумни сравнения.
Не мога да разбера как е възможно да не може да направиш разлика между човек, фирма, клуб...

Все едно ако имаш някакво заведение и фирмата ти фалира да не може да си регистрираш друга фирма, която да ползваш за същото заведение. Или не, край - ако фирмата фалира, вече никога не може да имаш заведение със същото име, на същото място и да идват същите клиенти.
Естествено ако старата фирма има дългове те трябва да са обезпечени, и ако не са ти нямаш вина за това - просто кредиторите, които са дали тези дългове без необходимото обезпечение пият една студена вода.

Но в типично ваш стил ще кажа, че болното дете оздравя - наложи се да се трансплантира някой и друг орган, но вече е без опасност за живота :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 юли 2016 11:19

IND написа:Хахаха, пак се почна с болните деца, мащехите, старците и други подобни малоумни сравнения.
Не мога да разбера как е възможно да не може да направиш разлика между човек, фирма, клуб...

Все едно ако имаш някакво заведение и фирмата ти фалира да не може да си регистрираш друга фирма, която да ползваш за същото заведение. Или не, край - ако фирмата фалира, вече никога не може да имаш заведение със същото име, на същото място и да идват същите клиенти.
Естествено ако старата фирма има дългове те трябва да са обезпечени, и ако не са ти нямаш вина за това - просто кредиторите, които са дали тези дългове без необходимото обезпечение пият една студена вода.

Но в типично ваш стил ще кажа, че болното дете оздравя - наложи се да се трансплантира някой и друг орган, но вече е без опасност за живота :)

Зарежи ти тия!Тука им се даваха примери ,с това че като ти фалира фирмата,не е задължително да се самоубиваш ,ама кой ти слуша,още по-малко пък да разсъждава!

Върни се в “Архив”