Мика официално стана госпожа Рамадан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Мика официално стана госпожа Рамадан

Мнениеот iliev72 » 25 юли 2016 22:08

sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?

Злоба :) Нали знаеш , тези не обичат Левски , но мразят ЦСКА и бате Ицо ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 25 юли 2016 22:10

Сиганмска им рабута :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юли 2016 22:11

sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?

Тва не си го писал ти, Синчец. :mrgreen: Пък и точно за рязан да се омъжи е тотална ирония... :shock: :lol:

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 25 юли 2016 22:13

diplomat написа:

Тва не си го писал ти, Синчец. :mrgreen: Пък и точно за рязан да се омъжи е тотална ирония... :shock: :lol:

Защо да е ирония, па било то и тотална?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 юли 2016 22:16

Младите да се обичат, а искърските говеда, избиващи комплекси в темата, .... да си преброят стотинките в джоба и да отскочат до магазина за бутилка преоценена бира, че ги е напекло слънцето!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 22:23

diplomat написа:

Що да не съм аз? Да се омъжва и за рязан, и за ескимос-тва си е нейна лична работа, мен не ме бърка. Колко българки живеят с вмирисани мангали и им лапат, та в тая са се огледали, че била щерка на едикойси. Мен баща ми дори не ми е давал акъл и мнение за гаджетата и за жената, която е до мен, аз ли да давам?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юли 2016 22:27

sin4ec написа:
diplomat написа:

Що да не съм аз? Да се омъжва и за рязан, и за ескимос-тва си е нейна лична работа, мен не ме бърка. Колко българки живеят с вмирисани мангали и им лапат, та в тая са се огледали, че била щерка на едикойси. Мен баща ми дори не ми е давал акъл и мнение за гаджетата и за жената, която е до мен, аз ли да давам?

Ами принципно не пропускаш да му сипеш доволно на Ицето в такива моменти, та заради това се учудих. :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юли 2016 22:30

И зетят какво работи? С какво ще се издържа младото семейство?
Възпитанието ми ме възпира да коментирам новината, все пак уважавам Ицата. Хората се бъзикат, защото преди часове тъстът бе писал нещо за словенска крава. Не се знае на човек какво ще му дойде на главата.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 25 юли 2016 22:37

NOMER14 написа:И зетят какво работи? С какво ще се издържа младото семейство?
Възпитанието ми ме възпира да коментирам новината, все пак уважавам Ицата. Хората се бъзикат, защото преди часове тъстът бе писал нещо за словенска крава. Не се знае на човек какво ще му дойде на главата.

Не е за словенска крава, а за нашата крава - "Нашата Мила стана словенка".
Ко стана? - "Нашата Мика стана турчинка"
Да не говорим, че и "Неговата ЦСКА стана ловчанлийка"
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 22:45

diplomat написа:Ами принципно не пропускаш да му сипеш доволно на Ицето в такива моменти, та заради това се учудих. :lol:

Аз мога да му сипя за кравата и подобни простотии, за съмтайм лин, съмтайм люн, но той кво е виновен, че щерка му се хванала с ...тоя къф е-турчин ли, кюрд ли, не го знам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”