Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 25 юли 2016 10:49

Хахахаха, америчките демократи тотално са откачили. Путин им бил виновен за изтеклите мейли, а Тръмп бил дружка на Путин. Само за троловете, дето са тролили в ползу демократска нищо не рекоха, путиново дело ли са.

Майкоо, и тия лайнараи ходят и мънкат къде по света били демократични изборите и къде не. Майкооооо.....
Последна промяна от fcb_bg на 25 юли 2016 11:13, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 10:59

Neo M написа: Но винаги има някаква граница, която ако Ердоган се излъже да прескочи, най-вероятно реакцията ще е коренно различна от сегашната.

Ако мине тази граница няма ли вече да твърде късно.Нали за това е по-добре да се наложи ембарго и Ердоган ще клекне.Та той се огъна пред Путин,пред ЕС и САЩ направо ще пълзи.60 000 уволнени и 6 000 арестувани със заплаха да върне смъртното наказание.Такова нещо в 21 век цивилизования свят не познава!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юли 2016 11:16

Не знам за друго, но си мисля, че рано или късно, ислямът ще бъде забранен в Европа, а даже може да почнат и да депортират черни и арабели по родните места ... :| Не е добро решение, но ако друго няма :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 юли 2016 12:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PEd212tZQFU[/youtube]

Ей тъй я коват демокрацията в Радата. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 юли 2016 17:55

boabbb написа:Не знам за друго, но си мисля, че рано или късно, ислямът ще бъде забранен в Европа, а даже може да почнат и да депортират черни и арабели по родните места ... :| Не е добро решение, но ако друго няма :roll:

И какво не би било хубаво в такова решение? Аз подобно нещо чакам, защото е необходимо. Всяко нещо в нашата цивилизация с нещо им пречи. Да си отиват пак в пясъците и да си живеат като номади. Тук място в 21 век нямат!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 25 юли 2016 19:30

Player написа:
boabbb написа:Не знам за друго, но си мисля, че рано или късно, ислямът ще бъде забранен в Европа, а даже може да почнат и да депортират черни и арабели по родните места ... :| Не е добро решение, но ако друго няма :roll:

И какво не би било хубаво в такова решение? Аз подобно нещо чакам, защото е необходимо. Всяко нещо в нашата цивилизация с нещо им пречи. Да си отиват пак в пясъците и да си живеат като номади. Тук място в 21 век нямат!

Алчността братле... алчността на владетелите е причината, да не се реши проблема с един замах.
... и после внезапно си направих секуро.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 25 юли 2016 19:38

GOLEADOR написа:
Neo M написа: Но винаги има някаква граница, която ако Ердоган се излъже да прескочи, най-вероятно реакцията ще е коренно различна от сегашната.

Ако мине тази граница няма ли вече да твърде късно.Нали за това е по-добре да се наложи ембарго и Ердоган ще клекне.Та той се огъна пред Путин,пред ЕС и САЩ направо ще пълзи.60 000 уволнени и 6 000 арестувани със заплаха да върне смъртното наказание.Такова нещо в 21 век цивилизования свят не познава!

Това дето клекнал пред Путин е доста спорен момент. Някой от многото анализатори на турската ситуация тези дни натърти, че всъщност Ердоган е изказал съжаление за свалянето на самолета, а не се е извинявал. В сегашната ситуация е много лесно да наклепа физическите извършители на свалянето и да си измие ръцете с тях. Освен това, Путин също клекна щото има интерес от сътрудничество с турците към момента. А въпроса, който поставяш е принципен. Когато нещо е лошо, да се реагира по един и същи начин. Което руския президент не прави. Както не го правят от ЕС вероятно поради факта, че Турция държи 3 мил. бежанци, които ползва за евтина работна ръка и за изнудване на ЕС. Американците пък държали в Инджирлик атомни бомби B61, ако не бъркам терминологията. Отделно от това и летището е ключово. Някъде в друг форум четох, че в Турция имало завод за някой от американските изтребители. Не зная дали е вярно, но има много такива моменти, които карат всички имащи отношение да реагират предпазливо. При това всички бяха принудени да подкрепят законно избраната власт, щото обратното означаваше да легитимират един вид бъдещи военни преврати някъде другаде по света. А може би и при самите тях. Аз и ти, както и другите коментиращи тука сме дилетанти по подобен род въпроси, но виж колко нещица ти изредих, поради които реакциите и на ЕС, и на Щатите, та и на Русия придобиват съвсем логичен вид. А и има и един друг съществен момент- за да бъде свален Ердоган, без да се превърне в мъченик за турците или поне за тези, които го подкрепят, той трябва да бъде първо дискредитиран. Както и да бъде убедена световната общественост, че този човек е заплаха, а не единствено проблем на местната политика. Като се замислиш, виждаш, че далеч не е толкова просто, колкото да напишеш тук:" Този е мръсник. Трябва да бъде свален.".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2016 21:50

GOLEADOR написа:@mesi
Нямам нищо против човечеца да изказва мнението си,но той гледа да кълве и провокира лично.
Както казах,дипломата е лайненцето на форума и с всеки свой пост осмърдява темата където пише!
Изображение

Не, лайненцата на форума са всички русофили, които отдавна го превърнаха в кенеф. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2016 22:15

1982 написа:
GOLEADOR написа:@mesi
Нямам нищо против човечеца да изказва мнението си,но той гледа да кълве и провокира лично.
Както казах,дипломата е лайненцето на форума и с всеки свой пост осмърдява темата където пише!
Изображение

Не, лайненцата на форума са всички русофили, които отдавна го превърнаха в кенеф. ;)

Затова сте вие, русофобите, за да ароматизирате кенефа 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2016 22:26

Аз съм се появил по тия теми доста след онези. И, до голяма степен, заради тях. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”