KAT90 написа:Tommi написа:KAT90 написа:Много ми е интересно какво правят едни сини тук? Ново срамно отпадане, неизвестен собственик, кредити, козирка, санкции от УЕФА, слухове за нови назначения (през 2 месеца), а те са тук да философстват. Къщата ви гори, а вие сте тук да запалите чуждата!!!! От любов към ЦСКА ли е или от омраза? И в двата случая предпочитате нас пред вас си!![]()
Щом за вас Левски е едно АД, ОК, но за нас не е!
Понеже се чуха много сравнения с Гошо и Пешо и аз ще си позволя едно!
Ако служител, който има определена екипировка за работа, без която не може да работи, си скъса работното облекло и вече няма даже как и да го закърпи, какво прави? Има два избора да си купи нова, или да вземе тази на друг, който е решил да напусне. Ами като няма пари за нова, взима на другия. Но това не значи, човекът се е променил, мисли по друг начин, няма ценности или семейството му е друго!
Ето това е връзката между клуб и юридическата форма(екипировката)!
Сам ли го измисли този пример или някой ти помогна?Ако спукате някоя топка, може да я смените с нова, за да си продължите дейността, но в случая става въпрос за съвсем различни неща. Ако г-н Иванов е изпълнителен директор, а г-н Петров е портиер, една размяна на костюмите им няма да направи г-н Петров изпълнителен директор.
![]()
Нашето отпадане щеше да е срамно, ако беше от Зимбру, от Марибор (и то с показана добра игра и желание) не е срамно. За останалото не виждам кое е притеснително.
Ами щом вече от Марибор не е срамно, за какво говорим!![]()
А ти понеже го раздаваш интелектуалец, знаеш ли какво е индуктивно и дедуктивно мислене/логика? Опитай се да асимилираш написаното, даже в скоби съм го написал. Максимално просто обяснено, специално за вас.Но ПАК не можете да го разберете! Или е по-лесно да се правите на ударени!
Ти за пореден път доказваш, че тази материя не ти е ясна и е много лошо когато се изказваш от позиция на голям разбирач. Юридическото лице може да го съпоставиш с физическо лице, а не с дрехите на физическо лице. То не е екипировка, а е правен субект. Дано в някакви други области да си по-добър.