dreben23 написа:+1948 & +2016 Карат се за кокала както обикновено, само че сега е вече и заради славата!С никого нямам намерение да се карам, филанкишията отде накъде ще прави моят избор! То е смешно това и то некви тийнейджъри като Емо Коцев дават акъли на истински армейци кое било морално, кое неморално- във всеки случай не пишем през пет минути статии за и против еди какво си като нега. Стига ме разсмивайте.
![]()
![]()
Задавам конкретен въпрос към всичките генерали - къде бяхте преди време, когато ЦСКА имаше дългове? Ето това е неморалното, г-н Коцев и сие. Да вървиш след силните или във вашия случай най-слабите на деня. Стойте си при кравите, те ще ви уважават винаги и не ни занимавайте с глупости и псевдоотбори.![]()
Браво, голеадоре, каза им го!
Как можахте да се отречете от Чичо Митко и бате Ицо и да ми говорите за морал бе?! Псевдофенове.![]()
Каквито и грешки да правят, армейската общност ако е на място винаги трябва да застава зад тях, това е моралното и правилното! Където са най-добрия български футболист и най-великия български треньор- това е нашето ЦСКА, г-н Коцев! Повече са направили за армейския дух от непознатите на футболната общественост генерали и от познатите на футболна общественост шебеци и пишман журналисти! Ох, пак ми стана смешно..
Ей, припознавач, за колко кебапчета клекна?
Как може да си фен на този урод, та чак си сложил подпис...
Не се излагай, моля те...