Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот csimoen2 » 25 юли 2016 16:01

dreben23 написа:+1948 & +2016 Карат се за кокала както обикновено, само че сега е вече и заради славата! :lol: С никого нямам намерение да се карам, филанкишията отде накъде ще прави моят избор! То е смешно това и то некви тийнейджъри като Емо Коцев дават акъли на истински армейци кое било морално, кое неморално- във всеки случай не пишем през пет минути статии за и против еди какво си като нега. Стига ме разсмивайте. :lol: :lol:
Задавам конкретен въпрос към всичките генерали - къде бяхте преди време, когато ЦСКА имаше дългове? Ето това е неморалното, г-н Коцев и сие. Да вървиш след силните или във вашия случай най-слабите на деня. Стойте си при кравите, те ще ви уважават винаги и не ни занимавайте с глупости и псевдоотбори. :lol: :lol:

Браво, голеадоре, каза им го! :)

Как можахте да се отречете от Чичо Митко и бате Ицо и да ми говорите за морал бе?! Псевдофенове.:lol: :lol:

Каквито и грешки да правят, армейската общност ако е на място винаги трябва да застава зад тях, това е моралното и правилното! Където са най-добрия български футболист и най-великия български треньор- това е нашето ЦСКА, г-н Коцев! Повече са направили за армейския дух от непознатите на футболната общественост генерали и от познатите на футболна общественост шебеци и пишман журналисти! Ох, пак ми стана смешно.. :lol:

Ей, припознавач, за колко кебапчета клекна?

Как може да си фен на този урод, та чак си сложил подпис...

Не се излагай, моля те...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юли 2016 16:03

Направих си труда да изгледам цялото видео .. около 22 минути !
Щом , най ГОЛЕМИЯТ ТРОЛ ... Г.Атанасов или за по кратко Лейди Гага са го носили на ръце ..... нещата са явно по зле от колкото си мислех .
Не се научи този човек да си гледа своята кочина а не през цялото време да пюе Левски ... като им чета коментарите на подлогите на Ганчев ... ЕДНО КЪМ ЕДНО , всеки може сам да си направи изводите от къде идват опорните точки !!!
Май не ви остана верен ход ... говоря за цесекарите на за онези бояджиите !
Едно се пита в загадката , при положение , че има два ОЗДРАВИТЕЛНИ ПЛАНА и имаше огромна вероятност ЦСКА да бъде вдигнат на крака и върнат там където му е мястото ... онзи с голямата Тиква , след лошо режисиран сценарий с отказването на Жужуто и онези декларации писани от един човек на следващият ден , изгониха ЦСКА от домът му и ги настаниха селяните :shock:
Дефакто , с този ход от страна на Тиквата и Жужето го убиха ЦСКА ... това е моето лично мнение .

Дълго време се чудих защо не се разбрахте с "ЦСКА ЗАВИНАГИ " ,( поне ТЕ толкова години си даваха хората парите да правят нещо на Армията ) .... доколкото знам са истински цесекари и с тяхна помощ да си възродите клубът , вместо на се настаняват онези от Ловеч !!! А се вижда , че като се натисне Тиквата щеше да ви опрости дълговете или поне да се намалят и да се изплащат в дълъг период от време , а за ФИФА ги отебавате и си приемате двете години наказание и без това вече едната ви отпадна ... тогава никой копче не можеше да ви каже !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 16:04

Аз ли съм с грешка или Литекс е създаден от феновете . От къде идва лиценза на новият отбор и кой е собственика ?
Не искам да спамя , кой са тези фенове . Аз видях какво стана с продажбата на акциите .
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 16:10

miro_rz написа:Аз ли съм с грешка или Литекс е създаден от феновете . От къде идва лиценза на новият отбор и кой е собственика ?
Не искам да спамя , кой са тези фенове . Аз видях какво стана с продажбата на акциите .

Гледа ли видеото?Говориш само за ЦСКА на ГГ и Литекс (защо ли ги намеси),за ЦСКА на феновете се ослушваш.Ако ще ги подиграваш (ЦСКА на феновете) кажи как.Какво ще им викаш?
Последна промяна от GOLEADOR на 25 юли 2016 16:11, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 16:10

Писах повече от нужното и спирам да спамя излишно . Демократична държава сме и всеки да прави каквото си иска .
Ще се видим на терена и там ще си мерим работите . Живи и здрави и дано всичко с ЦСКА се нареди .
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 юли 2016 16:11

И защо обединение? Колкото и да не ви се вярва има хора, които не са продажници и имат някаква чест, ползволяваща им да не викат за отбор, нямащ нищо общо с техния. Тези хора заслужават уважение, а не разни припознавачи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 16:15

miro_rz написа:Писах повече от нужното и спирам да спамя излишно . Демократична държава сме и всеки да прави каквото си иска .
Ще се видим на терена и там ще си мерим работите . Живи и здрави и дано всичко с ЦСКА се нареди .

Така си и мислех.Отговор няма да получа.Защото няма как да се подиграваш на отбор създаден от фенове.А обедини ли се този отбор с ЦСКА на ГГ падат закачките към ЦСКА.Както и да е,жив и здрав да си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 25 юли 2016 16:17

GOLEADOR написа:
miro_rz написа:Писах повече от нужното и спирам да спамя излишно . Демократична държава сме и всеки да прави каквото си иска .

Така си и мислех.Отговор няма да получа.Защото няма как да се подиграваш на отбор създаден от фенове.А обедини ли се този отбор с ЦСКА на ГГ падат закачките към ЦСКА.Както и да е,жив и здрав да си.

Абре ти май и днеска си забрайл да пиинеш аповете? Как от два отбора нямащи нищо общо с ЦСКА, ще стане ЦСКА?Осъзнаваш ли какви глупости пишеш?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 юли 2016 16:19

Вие още ли не сте се обединили? Или чакате да видите как ще тръгне Етрополе? От сега ви казвам, че ако Етрополе-Ловеч тръгне добре, много бързо ще си препознаете "хегемона" и "харизмата". Ако започне не според очакванията, които са едва ли не за същия рейд като във В група, ще започне все по-отчетливо да се говори за т.нар. ФК Летище. Нищо ново под слънцето. Същата работа беше с Лупарата, а преди това и с Титаните.
Последна промяна от bilyaletdinov на 25 юли 2016 16:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 16:19

GOLEADOR написа:
miro_rz написа:Аз ли съм с грешка или Литекс е създаден от феновете . От къде идва лиценза на новият отбор и кой е собственика ?

Гледа ли видеото?Говориш само за ЦСКА на ГГ,за ЦСКА на феновете се ослушваш.Ако ще ги подиграваш (ЦСКА на феновете) кажи как.Какво ще им викаш?

Мислех да не пиша повече , но явно говорим за различни неща . Тук съм писал само и единствена за новото ЦСКА .
За отбор ставал 31 шампион на Б-я и с не малко успехи в Европа няма как да се подигравам , респектиран съм ( същото е и за Левски ) , но за отбор откраднал успехите на друг няма как да стане .
Изображение

Върни се в “Архив”