Evil23 написа:....."оздравителите", тъй като са твърде малобройни. ..
Абе май други са малобройните..
http://www.strawpoll.me/10735192/r
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Evil23 написа:....."оздравителите", тъй като са твърде малобройни. ..
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Red Warrior написа:Tommi написа:Red Warrior написа: От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА!
Първият вариант не изключва втория.Вие като фенове можете да преминете към всеки друг клуб, но това не спасява ЦСКА.
Искаш да кажеш, че не спасява АД-то от 99-та година. ЦСКА е публката, червения екип и "Българска армия"!
miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Сега започват мачовете и няма да има такъв без да отнасяте сериозната порция подигравки . Респект вече към този отбор няма да има . 31<4 !?
Red Warrior написа:... Дори при боклуците и Лупи пак бяхме в челото на класирането.
GOLEADOR написа:miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Сега започват мачовете и няма да има такъв без да отнасяте сериозната порция подигравки . Респект вече към този отбор няма да има . 31<4 !?
А респект към ЦСКА на феновете ще има ли?
snakebite написа:GOLEADOR написа:miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Разбира се, но към феновете на Литекс, бяха добри фенове, не създаваха проблеми. Аз уважавах и уважавам феновете на Литекс , които сега ще бъдат ЦСКА- София
Tommi написа:Red Warrior написа:Tommi написа:Red Warrior написа: От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА!
Първият вариант не изключва втория.Вие като фенове можете да преминете към всеки друг клуб, но това не спасява ЦСКА.
Искаш да кажеш, че не спасява АД-то от 99-та година. ЦСКА е публката, червения екип и "Българска армия"!
Публиката се разпръсна - едни отидоха към Ганчев, други към новосъздадения отбор, трете се отказаха. С червени екипи са много отбори. "Българска армия" се дава на този, на когото решат властимащите, това го видяхме. Значи да разбираме, че премиерът и министърът решават кой е ЦСКА и кой не е?
snakebite написа:GOLEADOR написа:miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Разбира се, но към феновете на Литекс, бяха добри фенове, не създаваха проблеми. Аз уважавах и уважавам феновете на Литекс , които сега ще бъдат ЦСКА- София
Проблем за мен лично ..няма от това припознаване..въпрос на личен избор ! Машинациите, задкулисието ми идват обаче в повече ! Създаде се цяла нова А и Б група за да се угоди на тази машинация![]()
С какво право Царско село (още един клонинг на бивши армейски кадри) ще играе в Б група ! Тоя отбор е от А окръжна бе ??.
GOLEADOR написа:miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта