hincha написа:zaleza1234 написа:Пичове, (към армейците) няма никакво място за притеснение от делене и тн. Който е бил в събота на мача всичко трябва да му е станало ясно. Всички муцуни сме си там, ДА знамената на ОФАНЗИВА ги няма, но 80% бившите членове бяха там. ....................... НИЕ сме длъжни да опазим моралните ценности и ИДЕЯТА и идеологията която носи нашия клуб ЦСКА. Аз лично съм спокоен, аз бях на Армията аз видях че болшинството мисли като мен, за това и съм спокоен. МИСЛЕТЕ и не се поддавайте на празни приказки за морал (идващите от устата на аморални хора) и последно ще кажа, ДА Гришата има своите кусури не направи нещата както трябваха това е ФАКТ не оспорим. Но това е човека който ни подаде ръка в най трудния ни час, сега не ви призовавам да заставате за него. ..........
Понеже си си направил труда да опишеш подробно мението си, да ти отговоря. Леко си се оплел с това "длъжни сме да опазим моралните ценности", а два реда по-долу "не се поддавайте на празни приказки за морал". Някой дава ли си сметка, че ако първото писмо на ГГ с искане за бърз фалит беше прието от Съда, ЦСКА нямаше да играе финал за купата миналия сезон? А дава ли си сметка, че гаврата с ФК Лупи е грандиозна? Извинение да чухте? И наистина ли вярвате, че ГГ прави всичко това от чисто сърце и любов? За разлика от теб, повечето припознавачи говорят за "пречистване" по повод отказа на други фенове да прегърнат новия клуб. Само какво пречистване ще е 20-30% от феновете (и аз влизам тук), които миналия сезон почти нямаме пропуск на мач във В група, да се откажат от ходене на Армията и на предна линия да излязат тези, бленуващи титли, които са пропуснали тежките времена? И, между другото, какви са евроуспехите на Литекс, че техният модел да се настани в дома на ЦСКА? Вчера бе сменен и Методи Деянов като треньор на старшата, а в медиите услужливо се споменаваше за новия литексов кадър, но не и кого заменя, щото току виж някой в сектор Г се сети, че Методи Деянов е наше момче.
Някои даже чакат ОП от Ганчев.Да ми посочат една основателна причина да го направи.Само една,а не приказки
за имидж,договорки с НАП и други подобни глупости.