Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 13:10

Има и доста умни хора , който си обичат истинското ЦСКА . Те никога няма да припознаят това новото , което още няма емблема и не се знае от кое населено място е .
Големият и славен ЦСКА в момента умира бавно и мъчително и никой не направи нищо за да го спаси.
Изображение

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 25 юли 2016 13:13

Един въпрос с повишена трудност.
Гелосания обединява Лудогорец с Академик и го кръщава Левски София
Тиквата и тимаджийската мутра му дават стадиона Г. Аспарухов, Петричев ни става спортен директор Сираков получава някой лев и припознава новия отбор за Левски. Кой нормален Левскар ще припознае това чудо за Левски и ще го подкрепи? Същото се отнася и за ЦСКА рите със Стоика Стоилас на трибуните и джуджи в ложите

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 13:16

filcolins написа:Един въпрос с повишена трудност.
Гелосания обединява Лудогорец с Академик и го кръщава Левски София
Тиквата и тимаджийската мутра му дават стадиона Г. Аспарухов, Петричев ни става спортен директор Сираков получава някой лев и припознава новия отбор за Левски. Кой нормален Левскар ще припознае това чудо за Левски и ще го подкрепи? Същото се отнася и за ЦСКА рите със Стоика Стоилас на трибуните и джуджи в ложите

Въпроса е доста лесен - НИКОЙ !
Изображение

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 25 юли 2016 13:17

Пичове, (към армейците) няма никакво място за притеснение от делене и тн. Който е бил в събота на мача всичко трябва да му е станало ясно. Всички муцуни сме си там, ДА знамената на ОФАНЗИВА ги няма, но 80% бившите членове бяха там. Енималс направиха що годе добра организация, можеше само като се напълни А сектор да пренасочват хората към другите а не всеки сам влезнал през А да се оправя сред тълпата. Левскарите, ама грам не ме интересуват какво признават с кой ще играят и ква емблема и статистика ще си попълват, разрешавам им ако искат и с -4 титли да ни броят аз докато съм жив и по тяхната статистическа таблица ще ги минем. За мен си е важно АЗ какво си признавам, тяхното мнение ме интересува до толкова колкото ме интересува и циганите в сухата река как живеят.
Обръщам се към всички ИСТИНСКИ цесекари, които сега в този момента не признават нашия клуб.( колкото и да са малко те за мен е от ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ да се върнат в нашите редици) Приятели към нашия клуб от десетилетие се водеше ВОЙНА с абсолютно всички средства, тя продължава и сега и единствената и цел е да разделят нашата ОБЩНОСТ. ЦСКА не веднъж сме повтаряли, че всъщност сме НИЕ и всеки един от вас се е съгласявал с това. Ние сме истинските носители на ИДЕЯТА ЦСКА. Тази война не е насочена към към клуб или акционерно дружество, насочена е пряко към нас, към носителите на тази идея. Искаха да ни разбият от вътре, искаха и още искат за това се правят всички тези опити за разделяне на ОБЩНОСТТА (носителя на идеята). Проследете мислено действията на управниците ни през последните 10 години и ще видите че тази така наречена конспирация е абсолютната РЕАЛНОСТ. Тук не става въпрос вече дали да признаем или да не признаем даден клуб. НИЕ сме длъжни да опазим моралните ценности и ИДЕЯТА и идеологията която носи нашия клуб ЦСКА. Аз лично съм спокоен, аз бях на Армията аз видях че болшинството мисли като мен, за това и съм спокоен. МИСЛЕТЕ и не се поддавайте на празни приказки за морал (идващите от устата на аморални хора) и последно ще кажа, ДА Гришата има своите кусури не направи нещата както трябваха това е ФАКТ не оспорим. Но това е човека който ни подаде ръка в най трудния ни час, сега не ви призовавам да заставате за него. Призовавам ви да застанете отново зад ИДЕЯТА ЦСКА и клубът на сърцето си. Този клуб не е там където е АД то създаден от Божков 99 година а е там където сме ние, феновете на ЦСКА. Феновете без които никой клуб не може.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 юли 2016 13:24

И какво стана? Темата бе за обединението на ЦСКА, нещо което би трябвало да касае само тези, които се чувстват цесекари, а като се зачете човек ще види, че е налазена от сини, жълти, зелени и т.н.
Много ги е страх горките от силен ЦСКА!
Не е минала 1 седмица от както едните браха поредния срам в Европа, но те са тук и спамят. Извода - страха от силен ЦСКА е по-силен от срама и болката от отпадането. Когато си се наакал до уши е смешно да сочиш оня отсреща и да коментираш новите му дрешки.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 25 юли 2016 13:25

miro_rz написа:Има и доста умни хора , който си обичат истинското ЦСКА . Те никога няма да припознаят това новото , което още няма емблема и не се знае от кое населено място е .
Големият и славен ЦСКА в момента умира бавно и мъчително и никой не направи нищо за да го спаси.

Брей.А какво общо има сегашният отбор на Лудогорец с отбора ,играл десетки години под това име?Сегашният Лудогорец е преименуваният Разград 2000.Така че точно фен на Лудогорец да плещи подобни глупости е най-малкото неадекватно.Присмял се хърбел на щърбел.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 юли 2016 13:26

"ЦСКА Е В СЪРЦЕТО, ТО НЕ Е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО!!!" Така е, но се пита какво е сърцето, с каква кръв пулсира - с червена или с оранжева :) Доколкото те разбирам - по-добре пулсиращо с оранжева, в клиниката на Ганчев, отколкото умиращо с червена. Може и да си прав - нещо е в сърцето, ако то бие . Ако е спряло, това нещо може да е реликва , но не е живо нещо ... Та изборът не е толкова еднозначен ...

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 25 юли 2016 13:27

и кво точно ще обединявате?.... каквото и да обединявате.... преструктурирате.... и преименовате.... вече няма как да бъде ЦСКА.... ЦСКА умря....

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 25 юли 2016 13:30

W84me написа:
Megatron_69 написа:
W84me написа:Носете си кръста! Щом другите отбори могат да плащат, значи и вие трябва да плащате. Аман от комунистически номера.

По-точно,след като на другите отбори, държавата чрез изнудване на спонсори, може да им плаща....
Защо за ЦСКА да не може????

Що бе, Титан, Митал, Божков, Илиев не бяха ли изнудвани от държавата? Някой от тях почна ли да плаща дългове? Разликата е, че спонсорите на Левски плащат дългове, а вашите - не!

"Спонсорите на Левски" .....е няма начин да съм от отбора на Шиши и Доган,нали ти е ясно,защото техните фирми са ви спонсори!И тоя отбор ще му викате Левски .....Това е гавра!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 25 юли 2016 13:31

Маги Стралска написа:и кво точно ще обединявате?.... каквото и да обединявате.... преструктурирате.... и преименовате.... вече няма как да бъде ЦСКА.... ЦСКА умря....

Това според тебе ,според нас си живее и то перфектно! Грам не ме интересува мнението ти! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”