ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 24 юли 2016 16:38

Red Warrior написа:Вече припознавачи няма! Имаше докато старото дружество беше тежко болно, но имаше макар и мижав шанс да се оздрави. Вече то е в мозъчна смърт и единственото, което може да се направи е да се трансплантират органите му, но то е мъртво! :roll:

Много важно 8-) :!:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юли 2016 16:38

Старото дружество според ТР се изписва "(Професионален футболен клуб) ЦСКА", но никой не го пишеше с пълното му име. Това са дребни заяждания, но ще отмине с времето.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mad_cow
Контакти:

Мнениеот mad_cow » 24 юли 2016 16:42

ЦСКА каза кОр за Черепа, кОр за Дебелия, кОр за мафията, кОр за ДС, ДПС, БФС и МПС.. кОр за ББПП!!!
Гордея се с вас Армейци!! За един свободен ЦСКА.. да пием!!! 8-) :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юли 2016 17:06

Calrizian написа:
KAT90 написа:
- Дори да се стигне участие в "А" окръжна група, как ще се осигури приемственост между фалиращото ЦСКА и това, на което вие сте председател?
- Единственото нещо, което може да направим законово, е да участваме в търга за емблемата и марката.

Иначе, ако ГГ закупи, няма да има приемственост, виж ако е друг, то това е ЦСКА! :lol:

Хаха беден опит за тълкуване :mrgreen: Никъде не се казва това! Никой от този нов клуб не претендира за приемственост със старият, нито пък ще има в бъдеще. Единственото, което се иска е продължаване на армейските ценности. Неща, които вие е явно, че не разбирате, но фалшиво се кичите и наричате така.. И 200 човека да се събират да подкрепят този клуб, ще са много по-ценни и стойностни от автобусите от села и паланки, с които напълнихте армията вчера :!:

Армейските ценности са прекъснати още когато МО ни остави без бази и бяха прехвърлени кум ММС !Юридически историятабеше прекъсната 1999г.от спечеленото от Божков дело !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 24 юли 2016 17:13

percival написа:
Calrizian написа:
KAT90 написа:
- Дори да се стигне участие в "А" окръжна група, как ще се осигури приемственост между фалиращото ЦСКА и това, на което вие сте председател?
- Единственото нещо, което може да направим законово, е да участваме в търга за емблемата и марката.

Иначе, ако ГГ закупи, няма да има приемственост, виж ако е друг, то това е ЦСКА! :lol:

Хаха беден опит за тълкуване :mrgreen: Никъде не се казва това! Никой от този нов клуб не претендира за приемственост със старият, нито пък ще има в бъдеще. Единственото, което се иска е продължаване на армейските ценности. Неща, които вие е явно, че не разбирате, но фалшиво се кичите и наричате така.. И 200 човека да се събират да подкрепят този клуб, ще са много по-ценни и стойностни от автобусите от села и паланки, с които напълнихте армията вчера :!:

Армейските ценности са прекъснати още когато МО ни остави без бази и бяха прехвърлени кум ММС !Юридически историятабеше прекъсната 1999г.от спечеленото от Божков дело !

Що го обясняваш на хора,които дори не са ходили в казармата ;)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализиал

Мнениеот percival » 24 юли 2016 17:17

От ФК "Летище" няма ли претенции ,че били или са свързани с ЦСКА ,ама щели на търг да ходят за емблемата ! И на най-малките вече трябва да им е ясно ,че всичко се прави само и само против възхода и възряждането на ЦСКА има и междуличностна война между пеевски и домуса срещу Гриша Ганчев и това е еди от начините им да се опитват да го мачкат и докато има заблудени хора да и вярват ще страда и ЦСКА !

Някой му се обадил на тоя генерал ,иначе човеца си е нямал никаква идея и мерак за създаване ня каквото и да било !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юли 2016 17:32

Оставете това ЦСКА от летището. Няма ЦСКА без Светата троица - публика, червения екип и "Българска армия". При тях поне две от трите ги няма. Тъпото е, че Ганчев го направи по най-селския начин. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 24 юли 2016 17:42

Red Warrior написа:Оставете това ЦСКА от летището. Няма ЦСКА без Светата троица - публика, червения екип и "Българска армия". При тях поне две от трите ги няма. Тъпото е, че Ганчев го направи по най-селския начин. :roll:

Що да е селски :roll:
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 24 юли 2016 17:48

АЗ СЪМ И С Т И Н С К И А Р М Е Е Ц !

АЗ СЪМ И С Т И Н С К И А Р М Е Е Ц ! Аз не си купувам нищо от „Лафка“! Аз не играя в Еврофутбол и Ефбет! Аз не давам на жена ми да си купува талони от Националната лотария! Аз не давам на децата си да играят в Лотария България! Аз не ям сирена Лакрима и Дядо Либен! Аз не стъпвам в Техномаркет! Аз не пуша цигари от Булгартабак! Аз не застраховам колата си в „Бул Инс“! Аз не карам Форд от Мото Пфое! Аз не чета:Меридиан Мач,7 дни спорт,Телеграф,Стандарт,Труд и 24 часа Аз не отварям сайтовете: Блиц, Спорта и Спортал! Аз не гледам БиТиВи и Канал 3! Аз не съм абонат на Виваком! Аз не пия кафе Спетема! Аз не слушам Цветелина Янева! Аз не гледам Николета Лозанова! Аз не гледам Фермата! Аз не стъпвам в хотел Берлин! Аз не пия нищо от „Пещерска“! АЗ ИСКАМ ВАСИЛ БОЖКОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА СТРАДАТ! АЗ ИМ ПОМАГАМ ТАКА! АЗ НЕ СЪМ ЛУМПЕН КАТО ДУЧЕТО. АЗ НЕ СЪМ ВАСИЛ БУРАН ОФ СКИ. АЗ НЕ СЪМ НАГЛЕЦ КАТО РУМЕН ПИЛОТА. АЗ НЕ СЪМ ПСЕВДОЧЕРВЕН ЕНИЧАР КАТО ДАНИ ПЕТКОВ. АЗ НЕ СЪМ ТЪПАНАР КАТО ЧАВО. АЗ НЕ ДЪЛЖА ПАРИ НА МНОГО ИЗМАМЕНИ ХОРА КАТО ГАРДЕРОБА. АЗ НЕ СЪМ ЦИМБИК. АЗ НЕ СЪМ НЕНОРМАЛЕН КАТО ДИМКО ПАНТЕВ. АЗ НЕ СЪМ НЕКАДЪРЕН КАТО БРАТЯ ЗАФИРОВИ. АЗ НЕ СЪМ ПРЕДАТЕЛ КАТО ВАЛЬО ИЛИЕВ И РАДИ ЗДРАВКОВ. АЗ НЕ СЪМ ТЪП КАТО ГЕЛЕ РАНГЕЛОВ. АЗ НЕ СЪМ ФАТМАК КАТО ПОЛКОВНИКА. АЗ НЕ СЪМ ПРЕСТЪПНИК КАТО ЛУПИ. АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ ГЕНЕРАЛ И ШЕФ НА ЦСК АЕРОГАРА. АЗ НЕ ХОДЯ НА АЕРОГАРАТА ДА ГЛЕДАМ ЦСКА. АЗ СЪМ ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ.

+1948
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 юли 2016 17:58

Red Warrior написа:Оставете това ЦСКА от летището. Няма ЦСКА без Светата троица - публика, червения екип и "Българска армия". При тях поне две от трите ги няма. Тъпото е, че Ганчев го направи по най-селския начин. :roll:

Колега, с блокирането на варианта с дъщерното дружество, на ГГ не му бе оставен законов избор.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”