Опасност Лихтенщайн да ни мине на клубно ниво.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Опасност Лихтенщайн да ни мине на клубно ниво.
Като цяло и аз откривам най-големият проблем в далаверите в нашия футбол,убеден съм че такива неща каквито в нас се случват само в страните от 3тия свят изхвърлени отбори на другата година върнати,пълна гавра с най-успешния отбор в България и ред други далавери. Нека има чужденци,но те да са с класа над нашите а не на килограм. Левски най-добре го знаят с тази политика не става да земеш играч и след месец да искаш да го гониш това незнам какво е от глупост ли само пари в излишък ли имат,но на лице е че имат най-глупавата трансферна политика в България.Да бяха само те да но виждаме че всяка година има чистки във всеки отбор без Лудогорец, говорим за нови състави,обиграване и тем подобни глупости.След това се вайкаме след поредното фиаско в Европа и се утешаваме чрез платени медии почти бихме,съдията късмета,гредата,тревата и т.н . Срам!!!!
Nuke написа:kiril.a.d написа:И аз ще потвърдя - спокойно, ЦСКА се завръща!!!
И други 10 да го потвърдят, пак няма да стане истина. Завръща се прекръстеният Литекс, който трябваше да играе в Б група. Вие не си давате сметка явно, но точно това е проблемът на БГ футбола - далаверите. Венци и Гришко са последните мохикани. Мутри от началото на прехода. Няма честност, няма чест, няма морал. С такъв манталитет - толкоз.
Виж сега прекръстен,непрекръстен Литекс важното е,че малко или много конкуренцията се засилва.Лудогорец дръпна много пред останалите и само със големи финанси и правилна политика може да им се противопоставят.Колкото повече отбори ги имат толкова по-добре за качеството на футбола у нас.
Писал съм толкова пъти , че взема да си го напиша като цитат и да го поствам.
За да има развитие и клубните отборите да прогресират си трябва програмата за мин. 5г напред.
И тази програма не да я правят клубовете ,а БФС и така да се съобразена , че да се създавам играчи с определени профили.И винаги съм давал за пример Швейцария.Техният ФС дава по 1 млн евро на всяка ДЮШ която работи по тяхната методика и под р-во на техен човек.Нещо не си спомням в БГ някой да е отделял 1 млн за ДЮШ на година.Докато онези в БФС не се размърдат нищо няма да се получи.Най-пресният пример е школата на Лудогорец.Колко таланти събраха в поне 5 набора и засега нито един утвърден футболист. 5г нищо от тази уж перфектна като условия школа.Значи нещо друго куцо и то сериозно.
За да има развитие и клубните отборите да прогресират си трябва програмата за мин. 5г напред.
И тази програма не да я правят клубовете ,а БФС и така да се съобразена , че да се създавам играчи с определени профили.И винаги съм давал за пример Швейцария.Техният ФС дава по 1 млн евро на всяка ДЮШ която работи по тяхната методика и под р-во на техен човек.Нещо не си спомням в БГ някой да е отделял 1 млн за ДЮШ на година.Докато онези в БФС не се размърдат нищо няма да се получи.Най-пресният пример е школата на Лудогорец.Колко таланти събраха в поне 5 набора и засега нито един утвърден футболист. 5г нищо от тази уж перфектна като условия школа.Значи нещо друго куцо и то сериозно.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Върни се в “Футбол - България”