Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот зеления » 21 юли 2016 19:31

ShooterMan написа:1. Дори ми е смешно, че изобщо се коментират "качествата" на измисления футболист Васев. Просто поредния измисляк в селекцията на Спасов. Дори късно бе изгонен от Гонзо този селски футболист
2. Радев - нямам наблюдения. Гонзо каза, че няма да подарява места на юноши само защото са такива. Обаче съм гледал Минков, знам, че има качества, отзивите от Добрич са чудесни и се радвам, че остава. Чух, че е извикал и Емил Илиев да работи с мъжете, мисля, че може да се развие в много качествен халф.
3. Енрике - при положение, че е селектиран от Спасов (след като си повярва, че е треньор) ми е ясно къв играч е. На видеото му видях бразилски дървар (нещо рядко срещано, макар, че напоследък и в националния им даже изобилстват), абсолютна пейка на Венков щеше да е тоя....А изпълнението му от дисциплинарно естество е без коментар. Може би някой плужек-треньор щеше да го остави? Точно на такова леке трябва веднага да му се скъса догвора и поздравявам Гонзо, че го изрита преди да е разбил съблекалнята в стил Бурабия. Откъде-накъде ще се толерират привичките (пиянски или рамадан-байрамски) на разни мангали?

Развесели ме, но наистина в общи линии си прав.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 21 юли 2016 20:12

Аз пък взех да се натъжавам все повече, като чета от време навреме този форум. Прекалено много интелект и познания за играта взе да лъха в този форум. Започна да заприличва на "Тича" преди ремонта. Дано след ремонта на тоалетите на "Тича" във форума да се появят не толкова ерудирани и изтънчени познавачи на треньорското изкуство, а по обикновени фенове с които простосмъртните да разменим някоя друга мисъл.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 юли 2016 14:09

Георги Илиев: Чака ни добра година
http://varnautre.bg/2016/07/22/26476/%D ... 0%BD%D0%B0

Доста неща се промениха в съблекалнята и това е един плюс за нас

„Подготовката беше тежка. Имаше и физическо натоварване, трябваше и да се мисли, защото има нов треньор, нови изисквания. Това е футболът. Трябва да привикнем към тези изисквания и да ги изпълняваме. Много е важно как ще стартираме първенството“, заяви пред Дарик капитанът на Черно море Георги Илиев дни преди старта на новия шампионат.
„Доста момчета напуснаха. Много нови лица има. Тепърва трябва да свикват. Не знам точно какво време ще ни е необходимо, но надявам се да трупаме точки, а впоследствие да покажем и добра игра. Момчетата имат качества. Надявам се, че осъзнават, че се намират в най-стария футболен клуб в България и да показват максимума от възможностите си. Доста неща се промениха в съблекалнята и това е един плюс за нас“, коментира още Илиев и добави:
„Оптимизъм ми дава това, което момчета показват в тренировките. Това ми дава оптимизъм, че ни чака добра година. Моите цели винаги са били да сме на най-високото стъпало и тази година не е изключение.“
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 юли 2016 14:11

Стефан Станчев: Надъхани сме да се докажем пред Гонзо
http://varnautre.bg/2016/07/22/26487/%D ... 0%BA%D0%B0

Сукуп е едно от добрите попълнения в Черно море
Десният краен бранител на Черно море Стефан Станчев вече е почти готов да запише първи игрови минути. “Всичко върви много добре при мен. Мускулатурата е е възстановена на 100 процента. Коляното е в много добро състояние. Просто изчакваме да изтекат пълните 6 месеца, за да се уверим, че връзката здрава и кръвоснабдена”, заяви самият защитник в интервю за Морски гонг по Дарик Варна. Припомняме че, рано пролетта Станчев претърпя операция не коляното.
“Като футболист Сукуп е едно от добрите попълнения в Черно море. На мен много ми хареса играта му. Моята ситуация в момента е малко по-странна. Аз не гледам на никого в отбора като конкурент. Важното за мен е да съм здрав и да се върна отново на терена, за да натрупам отново добра подготовка”. Така отговори Станчев на въпроса, дали вижда сериозна конкуренция в лицето на чешкия краен защитник.
“Според мен ще сме една идея по-дисциплинирани от миналия сезон. Със сигурност всички сме надъхани на 100 процента да се докажем пред Георги Иванов. Виждаме, че той е много взискателен. Със съгурност мотивацията и раздаването ще бъдат на макс”, коментира очакванията си за представянето на отбора Станчев.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 23 юли 2016 15:06

Пичове, драснете по някой ред след мача, че щерката се разболя и вместо да я заведа за първи път на стадиона се налага да пазим къщата :( !

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 юли 2016 00:24

ozzy написа:Пичове, драснете по някой ред след мача, че щерката се разболя и вместо да я заведа за първи път на стадиона се налага да пазим къщата :( !

Като тренировка бе мача, нощо особенно. Тепърва ще коментираме играта в официалните мачове.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 юли 2016 10:50

ozzy написа:Пичове, драснете по някой ред след мача, че щерката се разболя и вместо да я заведа за първи път на стадиона се налага да пазим къщата :( !

Играта беше много лежерна и отпусната!!!На мен специално ми бяха интересни новите футболисти и техните умения!!!Много ми хареса АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Сновеше по целия терен отнемаше топки и отиграваше всяка ситуация интелигентно,с мисъл!!!Футболисти,които знаят какво ще направят с топката,преди да е дошла при тях,са ми много симпатични!!!Такъв беше МАРЧИН БУРГХАРД,такъв е и АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Мисля,че е добро попълнение!!!Дясната полоса на терена също изглеждаше много добре!!!Бекът СУКУП и крилото СЕКО са доста можещи футболисти и лесно намират общ език!!!Направиха хубави комбинации по между си,а центриранията им към наказателното поле бяха меки и точни!!!Като тяхна смяна от дясно влязоха НЕДЕЛЧЕВ и МИНКОВ!!!На НЕДЕЛЧЕВ не му е мястото на десния бек,а и на МИНКОВ по му пасва зад нападателя.....но дори на непривичните за тях постове,двете момчета ме накефиха(и не само мен) максимално!!!Играха със самочувствие,показаха техника и интелект!!!Стана ясно на всички,че им се играе и ще се борят за място в отбора!!!Вторият чех МАЛИК игра на добро ниво,без да блести,но и позицията му на черноработник е такава!!!Без много блясък!!!Според мен го бива!!!Най новото попълнение МАРЕК КУЗМА не е толкова напорист и агресивен като БАКАРИ,но по мое скромно мнение е умен и научен футболист!!!Умее да разпределя играта и да дава пасове към партньорите си в атака!!!АНДОНОВ и КОКОНОВ ги познаваме,няма какво да ги коментирам!!!Ще вършат добра работа!!!РОНАЛДО беше оставен от ГОНЗО да изиграе почти целия мач!!!Само той не беше сменен около 60-та минута,когато на игрището влезе нов отбор!!!Сигурно е поизостанал с подготовката и игровата практика!!!С центъра на защитата са свързани и някои от моите притеснения!!!Не смятам да се правя на форумен умник и футболен капацитет,но като обикновен запалянко,не мога да не отбележа....че центъра на отбранителния вал не е това,което трябва да бъде!!!Голът,който балчиклии вкараха,беше елементарен,след смешни грешки на защитниците!!!А на нашия отбор му предстоят мачове с доста по сериозни съперници!!!Когато в края на мача,ДАНИЕЛ ЗЛАТКОВ беше сменен с интерес очаквах,дали ГЕОРГИ ИВАНОВ,няма да върне назад вездесъщия ТОДОР ПАЛАНКОВ!!!Не вярвам да не е забелязал на финала в Бургас,какво може ТОШКО в защита!!!Явно ГОНЗО няма такива идеи,но за мен,а и за доста седящи около мен фенове,това е един от вариантите!!!Толкова от мен за мача!!!Да ти е жива и здрава щерката,която най вероятно ще гледа за първи път ЧЕРНО МОРЕ,в Каварна но.....надяваме се,че след 2-3 години ВАРНА ще има модерна спортна база в лицето на обновения ТИЧА и новопостроения Ю.ГАГАРИН!!!Очаквах на мача да чуя за някаква организация по транспорта до Каварна,но уви!!!Както винаги ледено спокойствие и пълно мълчание!!!А зрителите по трибуните са все по малко и по малко!!!Явно и през този сезон,мачове ще се гледат от две-три хиляди тежко болни черноморци,които сме обичайното постоянно присъствие!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юли 2016 11:16

Без да съм гледал мача изразявам задоволство от новината, че не е тръгнал да прави Паланков защитник! Да, справи се отлично на Финала (макар, че гола на Аниете падна след като го литна доста лековато), но после от тази ротация получихме много и все глупави голове, а също и ЧК. За зор заман става, но да го правим все мач ще е катастрофа. Повече ме притеснява позиция на креативния халф, където освен ЖОРО ИЛИЕВ можем да позлваме само Николай Минов или Дани Г (но с много условности). Тука сме голям "шорт" и дано няма контузии за Капитана, въпреки, че пак подчертаваме, че е по-добър и ценен малко по-назад в схемата. Гледайки състава съм оптимист. Кажи-речи всички неможачи, всички протежета на предишния треньор са изметени, няма измислени футболисти, няма такива от които само да треперим като чуем, че пак са титуляри. Мисля, че Златков и Николов ще бъдат чудесен екип в защита и тя ще е една от най-добрите, Траянов им е добра смяна и няма място за безпокойство, просто малко време трябва да се сработят
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 24 юли 2016 15:48

Аз лично очаквам Романов да е като ново попълнение. Убеден съм, че ще покаже онази игра от Локо София. Кефя се, че имаме талантливи юноши в лицето на Минков, Неделчев, Йосков и Костадинов. Имам усещането, че първият ще бъде най-често използван от Гонзо. И все пак се надявам четиримата да бъдат важна част от отбора.
Truth is hate for those that hate the truth.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 юли 2016 21:50

Дано не се окажа прав, ама този Кузма удивително по начин на игра, силует, стойка и кпд прилича на... Бижев. 8-)

Върни се в “Черно море”