[center]31 юли 2016, неделя, 19:00 ч / I кръг:
Левски (София) - Монтана 1921 (Монтана)
/пряко по Диема спорт 2/[/center]
[center]

[center]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
RealMCF написа:Извинявам се, че не е по темата, но имам едно предложение до всички "левскари" - запалянковци, симпатизанти, привърженици или "фенове" - без значение как ще се наричат обичащите футболния отбор на "Левски" (София): приятели, понеже "вечният съперник" го (само)убиха неговите си, предлагам никога и по никакъв повод да не наричаме с името на покойника новия микренско-етрополски франкенщайн! Иначе само бихме легитимирали аморалната измама, която се извърши пред очите ни!
Готвача написа:RealMCF написа:Извинявам се, че не е по темата, но имам едно предложение до всички "левскари" - запалянковци, симпатизанти, привърженици или "фенове" - без значение как ще се наричат обичащите футболния отбор на "Левски" (София): приятели, понеже "вечният съперник" го (само)убиха неговите си, предлагам никога и по никакъв повод да не наричаме с името на покойника новия микренско-етрополски франкенщайн! Иначе само бихме легитимирали аморалната измама, която се извърши пред очите ни!
По темата -този мач го вземате с разлика и аз мисля че стадиона ви ще е почти пълен.Относно предложението за името на измамниците-те си имат хубаво ,звучно име на отбор със следа в клубния ни футбол-Литекс.Не виждам защо само заради едното обединение с Чавдар,трябва да се казват някакво цска.Аз ще продължа да си ги нариам Литекс и това е.Те ако искат да се наричат и Барселона,не ме вълнува.Сещм се че искаха и името на бургаски отбор миналата година,или греша?Все съм ги мразил за щетите които са нанесли на моя любим отбор,но не съм и предполагал че са такива безродници.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 59 госта