ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Мнениеот 1914.1902 » 24 юли 2016 12:20

[center]Първа професионална лига [/center]

[center]31 юли 2016, неделя, 19:00 ч / I кръг:
Левски (София) - Монтана 1921 (Монтана)
/пряко по Диема спорт 2/
[/center]

[center]Изображение Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от 1914.1902 на 25 юли 2016 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Не

Мнениеот Braveheart73 » 24 юли 2016 12:43

3:1 за Левски пред 7500 човека
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

way
Контакти:

Мнениеот way » 24 юли 2016 12:45

Ако играем както срещу Марибор 2/3-0

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 юли 2016 12:52

0:0
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юли 2016 12:58

Важен мач. Точно от отбори смятани за аутсайдери губим най-много точки в последните години. Дано успеем да реализираме част от положенията, които ще създадем. Много е важно тези мачове да се взимат.

2:0

Само Левски!!! :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 24 юли 2016 13:11

Извинявам се, че не е по темата, но имам едно предложение до всички "левскари" - запалянковци, симпатизанти, привърженици или "фенове" - без значение как ще се наричат обичащите футболния отбор на "Левски" (София): приятели, понеже "вечният съперник" го (само)убиха неговите си, предлагам никога и по никакъв повод да не наричаме с името на покойника новия микренско-етрополски франкенщайн! Иначе само бихме легитимирали аморалната измама, която се извърши пред очите ни!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 юли 2016 13:22

RealMCF написа:Извинявам се, че не е по темата, но имам едно предложение до всички "левскари" - запалянковци, симпатизанти, привърженици или "фенове" - без значение как ще се наричат обичащите футболния отбор на "Левски" (София): приятели, понеже "вечният съперник" го (само)убиха неговите си, предлагам никога и по никакъв повод да не наричаме с името на покойника новия микренско-етрополски франкенщайн! Иначе само бихме легитимирали аморалната измама, която се извърши пред очите ни!

По темата -този мач го вземате с разлика и аз мисля че стадиона ви ще е почти пълен.Относно предложението за името на измамниците-те си имат хубаво ,звучно име на отбор със следа в клубния ни футбол-Литекс.Не виждам защо само заради едното обединение с Чавдар,трябва да се казват някакво цска.Аз ще продължа да си ги нариам Литекс и това е.Те ако искат да се наричат и Барселона,не ме вълнува.Сещм се че искаха и името на бургаски отбор миналата година,или греша?Все съм ги мразил за щетите които са нанесли на моя любим отбор,но не съм и предполагал че са такива безродници.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 24 юли 2016 13:38

Готвача написа:
RealMCF написа:Извинявам се, че не е по темата, но имам едно предложение до всички "левскари" - запалянковци, симпатизанти, привърженици или "фенове" - без значение как ще се наричат обичащите футболния отбор на "Левски" (София): приятели, понеже "вечният съперник" го (само)убиха неговите си, предлагам никога и по никакъв повод да не наричаме с името на покойника новия микренско-етрополски франкенщайн! Иначе само бихме легитимирали аморалната измама, която се извърши пред очите ни!

По темата -този мач го вземате с разлика и аз мисля че стадиона ви ще е почти пълен.Относно предложението за името на измамниците-те си имат хубаво ,звучно име на отбор със следа в клубния ни футбол-Литекс.Не виждам защо само заради едното обединение с Чавдар,трябва да се казват някакво цска.Аз ще продължа да си ги нариам Литекс и това е.Те ако искат да се наричат и Барселона,не ме вълнува.Сещм се че искаха и името на бургаски отбор миналата година,или греша?Все съм ги мразил за щетите които са нанесли на моя любим отбор,но не съм и предполагал че са такива безродници.

Би било добре и футболисти, треньори и ръководители в "Левски" (София), а защо не и в другите клубове, да избягват по всякакъв начин да използват името на мъртвеца, а наистина има повече опции да се нарича... Аз не съм сигурен, че са и "Литекс", май са "Чавдар"... Ние ще си го наричаме както си изберем, но е нужно и на официално ниво да не се употребява откраднатото име на покойника, пък дано поне от БФС се усетят (ако някой там има морал) каква гавра с футбола извършиха!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Върни се в “Левски”