ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 23 юли 2016 14:28

Beladona написа:
Evil23 написа:
Beladona написа:Каймата на кебапчетата дали ще съдържа свинско , че ще има доста помаци по рейсовете ....

Помислено ли е за това ???? Некви телешки кюфтета за помаците ли , ааа ?

Колега/колежке, по едно време не влизахте често във форума? Това беше по времето, когато си мислехте, че "оздравителите" имат "големи" шансове. Сега вече всичко приключи и вие се върнахте на изходната позиция от миналата година, да плюете във форума. То, друго май не ви остана?

Колега , не плюя , проявявам загриженост към помаците по рейсовете .....да не им дадете свинска кайма в безплатните кебапчета ....не е хуманно !!!!

Не бе ,със соя са -за по-здравословно :lol:
Анархия мать порядки!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 14:30

Calrizian написа:И кво, днеска откриване.. Смятай колко ми е паднал интереса :mrgreen: Ицо поне ще бъде ли там, нали той бе сочен като лицето на възраждането :?:

Не , няма да е , но ще направи Спасително видео обръщение по ай фона като Ердоган в нощта на Преврата !!!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 23 юли 2016 14:32

Beladona написа:Да не се окаже само , че в А окръжна да има повече фенове , отколкото на Армията ......

Е ми във Военния клуб бяхте сто,смятай какво ли ще бъде по А окръжна :oops:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 юли 2016 14:40

Те половината във Военния клуб са били там по финансови причини. Огледалния образ на Жеката и Якимов. Не виждате ли, че всички ги интересува само парата. Кой имал да взима от старото дружество, или не виждал себе си при Ганчев и се надал на Божков. Голямата част от феновете, които бяхме за оздравяване просто ще спрем да гледаме български футбол. Ще останат платените и заблудените от двете страни да се дърляте.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 14:51

Дучето предизвикал Георги Софкин да облече една фланелка на Литекс и да се полее с една кофа сок от червено цвекло с лед ...... ТВ правата са свободни ....

Такива зловонни слухове достигат до мен ......

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 юли 2016 14:55

vaskonti написа:
baraba написа:Васко , нали се сещаш , че това което пишеш се отнася със същата сила и за Хр.Янев и треньорите , за играчите на ЦСКА от отбора спечелил купата , ами да и те са преподписали според твоята логика щом ще се хващаш за счупени сламки ;)
ПС
„Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент. Това е !“, добави Хр. Янев
Само забрави да отбележи,че дома им е Армията ;)

Не, те не са ПРЕподписали, те са подписали с друг клуб. Преподписал е Йонсен, както и останалите 16 играчи на Литекс. Кажи ми кога Йонсен е подписал или ако повече ти харесва - преподписал с ЦСКА? Не ми пробутвай нелепите общи приказки за счупени сламки. Кажи ми нещо конкретно, не ми обяснявай какво е казал Янев. Разбирам, че вас документи и закони не ви интересуват, но рано или късно ще ви застигнат и ще се наложи да ви заинтересуват. Та, колко мача има Йонсен за ЦСКА?

Добре , Васко щом ще се хващаш , като удавник , за счупени сламки , НЕ , не са преподписали , ВСИЧКИ са ПОДПИСАЛИ догвор с ПФК ЦСКА София ЕАД , както си е по закон , явно включително и Йонсен , това колко мача има е без значение и ти много добре го знаеш ;) А да видим сега , какво още ще ви е накриво , БФС , УЕФА , ФИФА .... да чакаме потвърждение и от Светия Синод ли :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 юли 2016 15:12

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1085076341557513&set=a.153426351389188.37117.100001654722634&type=3&theater

Позната картинка от преди два месеца ;) Коцева , това май не прилича на цирка пред Военния клуб :roll: Айде и аз да се приготвям за мача , ще се почерпя с приятели на по биричка и специално за Емилия ще проверя има ли кебапчета безплатно , ако ме е излъгал да му мисли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 юли 2016 15:15

Beladona написа:Дучето предизвикал Георги Софкин да облече една фланелка на Литекс и да се полее с една кофа сок от червено цвекло с лед ...... ТВ правата са свободни ....

Такива зловонни слухове достигат до мен ......

Добър ден от мен. Г-н Беладона, не знам какво е това истерично поведение. Уверявам Ви, че е много неприятно отстрани и предизвиква крайно отрицателни емоции. В момента се въздържам да използвам цинизми и епитети, защото имате претенции да сте бил цска-р. Но искам да Ви кажа, че трудно ще си намерите нова работа като спортен журналист, ако не се научите на скоромност, смирение, умереност и уважение. Поведението Ви е много истерично и емиционално незряло. Демонстрирате липса на какъвто и да е самоконтрол и задръжки. Поведение типично за деца и младежи отрасли в крайно неблагоприятна среда. Призовавам Ви да се самокоригирате, защото сте на път да бъдете намразен от абсолютно всички. Ако вече не се е случило. Щрестно казано, ако не се извините и не се успокоите, никога не бих пипнал вестник или отворил сайт, с който знам, че лице с емоционална и интелектуална незрялост като Вашата, има нещо общо.
Последна промяна от ivo55 на 23 юли 2016 15:16, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 23 юли 2016 15:15

Сериозно ли Ицо няма да присъства :?: :o Толкова и стои зад този проект значи..
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юли 2016 15:18

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:Васко , нали се сещаш , че това което пишеш се отнася със същата сила и за Хр.Янев и треньорите , за играчите на ЦСКА от отбора спечелил купата , ами да и те са преподписали според твоята логика щом ще се хващаш за счупени сламки ;)
ПС
„Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент. Това е !“, добави Хр. Янев
Само забрави да отбележи,че дома им е Армията ;)

Не, те не са ПРЕподписали, те са подписали с друг клуб. Преподписал е Йонсен, както и останалите 16 играчи на Литекс. Кажи ми кога Йонсен е подписал или ако повече ти харесва - преподписал с ЦСКА? Не ми пробутвай нелепите общи приказки за счупени сламки. Кажи ми нещо конкретно, не ми обяснявай какво е казал Янев. Разбирам, че вас документи и закони не ви интересуват, но рано или късно ще ви застигнат и ще се наложи да ви заинтересуват. Та, колко мача има Йонсен за ЦСКА?

Добре , Васко щом ще се хващаш , като удавник , за счупени сламки , НЕ , не са преподписали , ВСИЧКИ са ПОДПИСАЛИ догвор с ПФК ЦСКА София ЕАД , както си е по закон , явно включително и Йонсен , това колко мача има е без значение и ти много добре го знаеш ;) А да видим сега , какво още ще ви е накриво , БФС , УЕФА , ФИФА .... да чакаме потвърждение и от Светия Синод ли :roll:

Само дето заплахите към Йонсен са защото той е имал договор с Литекс. Да ми говорите, че е бил играч на ЦСКА и е избягал от този отбор е меко казано нелепо, опашата лъжа и доказателство, че живеете в измислен свят. В реалността Йонсен никога не е бил играч на червените. Ама никога. Дай поне едно доказателство за обратното.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”