ЦСКА - Удинезе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Удинезе
Хайде играйте "Армейци" !
-
- Контакти:
Аз се надявам днес на мача да има доста хора. Вярвам, че феновете разбраха, че всички без Г. Ганчев имаха намерение само да вземат базите. Отдръпването на Божков го доказва. Новоучредения отбор също май ще е мъртвороден, защото едва ли генералите, феновете и ветераните ще извадят пари. Дори и да стане това ще е чисто нов клуб също без връзка със сегашния. Затова смятам, че днес на Армията ще се види, кой е истинския ЦСКА. Пожелавам само победи на момчетата. Удинезе е сериозен отбор и мача ще е само за престиж. Важонто е феновете да се запознаят отблизо с новите футболисти, а треньорите да оформят титулярния състав.
- MASTER_COOL
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwZVyO2mBwU[/youtube]
ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ТАЗИ МЕЛОДИЯ !!!!!
Началото го ПОСТАВЯМЕ ОТ ДНЕС
ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ТАЗИ МЕЛОДИЯ !!!!!

Началото го ПОСТАВЯМЕ ОТ ДНЕС

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ще излъчват ли мача някъде пряко?
- MASTER_COOL
- Контакти:
W84me написа:Очаквайте изненади днес
От такива като теб ли ???
АААААААААхахахахахаахахахахааааааааааааааааааа

Елаааа, Елааааа
От кога те чакам
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Гаврата днес е гарантирана
Между другото, Ганчев вече е приготвил автобусите 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- trokadero_
- Контакти:
ХАЙДЕ ЦСКА ! 

Ще го дават ли някъде?
Venko123 написа:шивача написа:boabbb написа:MASTER_COOL написа:ВСИЧКИ НА МАЧА УТРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Имам притеснения, че ще останат хора отвънка
Със сигурност аз ще съм един от тях. Ще ви видим след тази организация и напъни колко зюмбюла ще се съберете. Вход безплатен, времето хубаво, противника що-годе именит, поне 15хил трябва да сте.
Защото предишните години на представянията на отбора се събирахме поне по 25 хиляди ли??
И все пак - ако на стадиона има около 10 хиляди, примерно, а последните десетина години е имало по 2-3 хиляди, това какво трябва да значи?
Щото голяма еуфория. Мащабна акция по събиране на фенове чувам. Мач с добър отбор, вече в а група, добра селекция, има кинти, затва трябва да има мн фенове. Макар че фенове на тва нещо си е обида към Фенството като цяло!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !