Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот realno » 22 юли 2016 21:16

"Собствениците" трябва да осъзнаят, че от днес тряба да мислят за следващите ЕКТ. Ако чакат да свърши сезон, ще сме на същото трагично състояние. Да инвестират във футболисти, а не в козерка. Ще дойде зимата и пак старата песен, че зимата трудно се вземат каествени състезатели, а след сезона, че е нямало време за обиграване. Сега е момента.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 22 юли 2016 22:04

sin4ec написа: Хем на НАП, хем за стари задължения и текущи разходи, хем за селекция-малко трудно.
Би било добре, ако беше вярно. Когато взимаш кредит, за да покриеш друго задължение, не можеш да говориш за оздравяване. Наведоха се на Боко и Микренския, и сега чакат подаяние да довършат сезона.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 юли 2016 22:48

Поредно участие в ЕКТ. Поредно слабо представяне. Поредно срамно отпадане.
Момчетата играли добре, но нямали късмет, съдията, ... Не! "Левски" нямаше тактическа зрелост, нямаше физическа подготовка, нямаше класа.
Чета и слушам, че отборът израства, че трябва да сме горди с представянето. В първите два предварителни кръга играят най-слабите отбори в Европа. По-слабите от тях отпадат. "Левски" е сред по-слабите от най-слабите. Аз не виждам повод за гордост.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 юли 2016 00:19

sin4ec написа:Нейсе, няма да върнем станалото, ами собствениците да видят тям какво ще да се прави.

Основно ..... козиркЪ и нови борчове :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 23 юли 2016 09:44

Математиката в случая е проста. Ако бяха инвестирали около 200 000 евро в нови, най-вероятно щяха да си ги избият покрай мачовете с Абърдийн. Многото собственици на Левски можеше да бъдат на печалба от подобен ход. Опитаха без нищо да получат приличен успех и приходи. Не се получи, не беше и логично. Сега Левски стартира сезона с бремето на едно неприятно и ранно отпадане, което не би трябвало да се отрази на треньорския щаб и футболистите. Те дадоха това, което могат на този етап.
Генералният извод е един. Левски трябва да се управлява с много по-голям мерак. Ако искаш стадионът да е пълен, трябва да се постараеш за това.

Много точен коментар на Стефан. Не мога да разбера хората, които казват, че това е срамно отпадане. Марибор е стабилен отбор, който в последните години редовно е участвал в ЕКТ, а игрово не им отстъпихме. Те имаха повече класа. Ако ръководството иска да постави сериозни цели нека да създаде нужните предпоставки за това. Любко си го каза, че липсва голмайстор. При 4 контри след 1:0 да няма кой да вкара..... Не мисля, че момчетата имат вина. Те се раздадоха и играха прилично. На този етап толкоз. Левски има ядрото, но трябва малко класа. 3-4 човека, които да вдигнат нивото.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 юли 2016 10:25

angmitov написа:Не мога да разбера хората, които казват, че това е срамно отпадане.

Това предимно се говори от фенчета на преименувания Литекс и разни други разноцветни комплексарчета. Както и от наши, които са свикнали Левски да мачка отбори като Марибор както едно време. Мен например не ме е срам, че отпаднахме така. Яд ме е, че изпуснахме уникален шанс за нещо повече в Европа. Дано само отбора не се срине психически, защото е важно да започнем добре първенството. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юли 2016 13:43

angmitov написа:Математиката в случая е проста. Ако бяха инвестирали около 200 000 евро в нови, най-вероятно щяха да си ги избият покрай мачовете с Абърдийн. Многото собственици на Левски можеше да бъдат на печалба от подобен ход.

Представяш ли си за 200 000 евро какви нови и то няколко броя щяха да дойдат, ум да ти зайде. Айде, стига глупости

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 юли 2016 14:21

korteneca написа:
angmitov написа:Не мога да разбера хората, които казват, че това е срамно отпадане.

Това предимно се говори от фенчета на преименувания Литекс и разни други разноцветни комплексарчета. Както и от наши, които са свикнали Левски да мачка отбори като Марибор както едно време. Мен например не ме е срам, че отпаднахме така. Яд ме е, че изпуснахме уникален шанс за нещо повече в Европа. Дано само отбора не се срине психически, защото е важно да започнем добре първенството. ;)

Аз твърдя, че отпадането е срамно за "Левски". Няма да ти доказвам, че не съм от групите, които си определил като "фенчета на преименувания Литекс" или "други разноцветни комплексарчета". Току виж се е наложило да те убеждавам, че има по-високо от Витоша и по-глибоко от Искаро, дори че има жираф.
Аргументирал съм мнението си. При толкова много ранни отпадания дори не мечтая "Левски" "да мачка отбори като Марибор". Уви, много хора свиквате с подобни загуби и отпадания, приемате ги за нормални. Те са нормални за отборите, които редовно отпадат в първите предварителни кръгове. Слабите отбори. Аз се срамувам, че "Левски" беше превърнат в слаб отбор, че "Левски" се утвърждава като слаб отбор.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 юли 2016 16:06

Живко6461 написа:Аз твърдя, че отпадането е срамно за "Левски". Няма да ти доказвам, че не съм от групите, които си определил като "фенчета на преименувания Литекс" или "други разноцветни комплексарчета". Току виж се е наложило да те убеждавам, че има по-високо от Витоша и по-глибоко от Искаро, дори че има жираф.
Аргументирал съм мнението си. При толкова много ранни отпадания дори не мечтая "Левски" "да мачка отбори като Марибор". Уви, много хора свиквате с подобни загуби и отпадания, приемате ги за нормални. Те са нормални за отборите, които редовно отпадат в първите предварителни кръгове. Слабите отбори.

Имаш пълното право да се срамуваш от каквото поискаш. Моето мнение е различно и точно от това отпадане не се срамувам. Разочарован съм много, но не изпитвам срам от представянето на отбора. 8-)

Живко6461 написа:Аз се срамувам, че "Левски" беше превърнат в слаб отбор, че "Левски" се утвърждава като слаб отбор.

С това вече съм съгласен и би трябвало всеки да се срамува, че оставихме разни послушници да превърнат Левски бледо копие на себе си. В момента обаче виждам, че отбора има материал и потенциал за нещо повече. Просто се нуждаем от още няколко добри играчи. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 24 юли 2016 08:48

sin4ec написа:
Доктор Н написа:Единственото сбъркано са тримата собственици. Без пари за селекция, това е максимума.

Хем на НАП, хем за стари задължения и текущи разходи, хем за селекция-малко трудно. Или искаш и ние да припознаваме Заря(Крушаре) за Левски? Някои като мангалите не плащаха и отидоха в небитието. Сега част от тях се опитват да убедят себе си, че Литекс е техния отбор, но дали?
Когато изпускаш поне 4 чисти положения, вината си е само в тебе.

И собствениците като играчите толкова си могат, когато не можеш да издържаш Левски а си поел ангажимент вината си е само в теб, пропиляха уникален шанс да надградят отбора в подходящ момент.

Върни се в “Левски”