ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 22 юли 2016 16:32

soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:Заповядай и ти Беладона утре на Армията....ще те черпя бира с кебапчета и ще те разведа в музея на ЦСКА!! Барем се кротнеш малко ;)

Армията е затворена страница за мен !!!! Никога повече няма да стъпя там , дори и Пикачу да се самообеси на входа .....
[center]Къде ще ходите немили -недраги Оздравители? Вие сте наши момчета ....объркани и заблудени поради обстоятелствата !!! Чакаме ви на Армията,преглътнете егото си и всички дружно за ЦСКА ![/center]

Освен егото, ще преглътнете и по 2-3 кебапчета :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2016 16:41

[center]Христо Янев: ЦСКА ще е водещ фактор в първенството[/center] „Цяла година работихме в условия на провокации. Очаквам феновете да ни подкрепят както винаги досега, да бъдат зад нас в тежките моменти, в които отборът ще се окаже. Ние играем футбол заради тях, за да се радват. Целта е всеки един да си тръгне доволен от стадиона след мач – и ние, и феновете.“ Изображение „Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент.

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 22 юли 2016 16:42

Beladona написа:
soilwork написа:Заповядай и ти Беладона утре на Армията....ще те черпя бира с кебапчета и ще те разведа в музея на ЦСКА!! Барем се кротнеш малко ;)

Армията е затворена страница за мен !!!! Никога повече няма да стъпя там , дори и Пикачу да се самообеси на входа .....

E това чукане чаках (както се казва в една реклама)!
Да живее Летището :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 юли 2016 17:17

soilwork написа:
Beladona написа:

[center]Къде ще ходите немили -недраги Оздравители? Вие сте наши момчета ....объркани и заблудени поради обстоятелствата !!! Чакаме ви на Армията,преглътнете егото си и всички дружно за ЦСКА ![/center]

Няма да стане , Пич .....не съм толкова изтъпял да викам на Литекс , че е ЦСКА ....по - скоро ще стана фен на генералите и феновете , дето се събрахме в ДНА ......ако това се провали , ще гледам волейбол ЦСКА .....

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 юли 2016 17:19

bond007 написа:
Beladona написа:

Може да не е Летище , че Властта вече не дава там .....почнаха с репресиите .....

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 22 юли 2016 17:20

Beladona написа:Може да не е Летище , че Властта вече не дава там .....почнаха с репресиите .....

Защо не дава? Пак ли жужето е намесено?

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 22 юли 2016 17:32

bond007 написа:
Beladona написа:Може да не е Летище , че Властта вече не дава там .....почнаха с репресиите .....

Защо не дава? Пак ли жужето е намесено?

Жужето властта ли е ?
Една негова приятелка не дава, с която наскоро публично се целуваха. Не иска кошера много да се вълнува, да няма някой ужилен накрая :twisted:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 22 юли 2016 17:55

Оздравителният план "Божков" остана в миналото

Представителят на Васил Божков - Цветомир Найденов, не е внесъл поправките, които съдът разпореди относно оздравителния план на ПФК ЦСКА АД. Днес изтече крайният срок, но от "Нове Холдинг" не са реагирали. Това заяви пред Sportal.bg синдикът на "червените" Дора Милева.

"Не съм внесла поправките, които съдът постанови. Не мога да го направя без желанието на инвеститора. Смятам, че планът "Божков", както медиите го наричате, бе добре издържан, но той няма да влезе в сила. Инвеститорът се отказа да оздравява ЦСКА и това е съвсем нормално. Всички знаем, че ММС прекрати договора на автентичния ЦСКА за "Българска армия" и базата в Панчарево. Именно поради тази причина поправките по оздравителния план няма да бъдат внесени. Остава да видим какво ще се случи с другия план - този на г-н Ганчев. Нямам представа кога изтича срокът, но не вярвам да бъдат внесени поправките. Затова ПФК ЦСКА АД ще бъде обявен във фалит", заяви Милева пред Sportal.bg.

http://www.sportal.bg/news.php?news=615222
Последна промяна от bond007 на 22 юли 2016 17:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 22 юли 2016 17:55

Beladona написа:
bond007 написа:
Beladona написа:

Може да не е Летище , че Властта вече не дава там .....почнаха с репресиите .....

То и регистрация в БФС няма да получите в този си вид (както писах преди дни при откриването на цирка) ама на 100% съм сигурен ,че я БФС , я някой друг ще ви е виновен ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 22 юли 2016 18:09

baraba написа:
Beladona написа:
bond007 написа:
Beladona написа:

То и регистрация в БФС няма да получите в този си вид (както писах преди дни при откриването на цирка) ама на 100% съм сигурен ,че я БФС , я някой друг ще ви е виновен ;)

Както беше при вас лани.Като не получихте лиценз цяла Бълтария ви беше виновна-БФС.. Бойко ..Перуката..
Ееех Българийо!

Върни се в “Архив”