pampi написа:ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Стана ли ракията

Що за въпрос? Ти се съмняваш в моите джиброви възможности? Технологията е отработена така, че една четвърт от материала го вадя като 45 градуса скоросмъртница. Конкурирам винпромите по рандеман. Сега зареждам едно бидонче за сливовица...

С тия 45 градуса(и аз такива градуси харесвам), че плашиш гаргите, някъде хората с такова "гасят" бе
А и стига се "хвали", че утре ти цъфнат на вратата от лошите и те обвинят за производство на нелегален алкохол

Завистлива цаца такава, с властта ще ме плаши!
Че аз съм най-изрядният гражданин в държавата бе! Всичко е декларирано, платено и най-вече ... изпито.
Цъкай си на цар Киро ментетата и не се бъркай на отрудения български родолюбец в делата, завистник такъв!

Цаца си виждал само пържена в чиния, ти
С цаца хората, палати вдигнаха, остави това че най-поръчвана по кръчмите, ами и надценката и е най-голяма.
В Хепи, да ги ева е 6 кинта порцията

Колкото една вратна пРъжола.
А на цар Киро ментета съм чувал, че не били по лоши от тези на винпромите.