Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13709869_10153897109602746_7661959314173283736_n.jpg?oh=abf2c271fc5514712284e6611c3d12cc&oe=581C30B5[/rimg]
Zlatan doesn't need training...

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/Cn9t0fNWAAAi6Yn.jpg[/wrapimg]
Това е състава, с който излизаме срещу Борусия Д след 10 минути.
Прави впечатление, че сме без чист нападател и Мемфис май ще играе на тая позиция. Моу излиза с фалшива деветка.
Това е състава, с който излизаме срещу Борусия Д след 10 минути.
Прави впечатление, че сме без чист нападател и Мемфис май ще играе на тая позиция. Моу излиза с фалшива деветка.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Изключително слаб Юнайтед !
Безумно е това турне за мен ! Вижда се, че на тая жега трудно ще стане качествена подготовка, но така е когато подготовките се превърнаха само в маркетинг
Безумно е това турне за мен ! Вижда се, че на тая жега трудно ще стане качествена подготовка, но така е когато подготовките се превърнаха само в маркетинг
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Е нормално да ни бият.. по-напред са в подготовката, по-добре подготвени и това си оказа влияние.
Шоу просперира, старае се и много ме радва как върви. Бейли също ми хареса, но дотук с позитивите.
Лингард, Джоунс и Депай доста, доста зле ! Много ме е яд за Депай, имах големи надежди за него, но както вървят нещата май няма да стане от него футболист.
Шоу просперира, старае се и много ме радва как върви. Бейли също ми хареса, но дотук с позитивите.
Лингард, Джоунс и Депай доста, доста зле ! Много ме е яд за Депай, имах големи надежди за него, но както вървят нещата май няма да стане от него футболист.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Депай върви смело и устремено към пропастта, в която се намират повечето "талантливи" футболисти....Жалко, въпрос на характер и манталитет ! Има много да работи върху себе си, но вече не съм оптимист за него.
Не мисля, че трябва да сме твърде критични, на този етап Дортмунд е една класа над нас. Това е истината !
Чакаме Марсиал, Ибра и Погба ! Тогава отбора трябва да придобие доста по - различен облик !
Не мисля, че трябва да сме твърде критични, на този етап Дортмунд е една класа над нас. Това е истината !
Чакаме Марсиал, Ибра и Погба ! Тогава отбора трябва да придобие доста по - различен облик !
На мен ми се понрави Мата- сякаш само той беше взел този мач на сериозно и явно иска да покаже на Моу, че има място в този отбор.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ах, шибаният Ван Гаал и дебелакът Рууни пак са виновни за всичко... 

- MASTER_COOL
- Контакти:

НОВИТЕ "ДОМАШНИ" ЕКИПИ

Двоен червен цвят !
Мен ме радват