boabbb написа:djd написа:Сензационно в ТОПСПОРТ: Кирил Домусчиев спонсорира ФК ЦСКА 1948, иска да купи емблемата!
Тц! Тц! На чужди жени и малки сметки всеки се хвърля, деа!
Диво ... Киро Гела в играта![]()
Лекинко ми жълтее ...
Зеленее.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:djd написа:Сензационно в ТОПСПОРТ: Кирил Домусчиев спонсорира ФК ЦСКА 1948, иска да купи емблемата!
Тц! Тц! На чужди жени и малки сметки всеки се хвърля, деа!
Диво ... Киро Гела в играта![]()
Лекинко ми жълтее ...
djd написа:Зеленее.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:djd написа:Зеленее.
Къде видя зелено, бе, оздравен?
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Haralampy написа:Calrizian написа:...
Ами не, лъжете ги за Литекс цял живот, пълнете им главите с глупости... И аз бях едно такова дете, което цял живот му пълниха главата, че ЦСКА има най-верните фенове, най-интелигентните и т.н. А какво се оказа 20 и няколко години по-късно, че масата са просто едни припознавачи, глорихънтъри, които се радваха на убийството на собственият си клубПредпочитам да не ме бяха лъгали като малък
![]()
Не са те "лъгали"... така беше навремето... после "такива като тебе" порастнаха... и нещата се промениха...
![]()
![]()

[/center] Кирил Домусчиев прекъсна важна бизнес среща, за да отговори на твърденията от ръководството на ФК ЦСКА 1948, че ще финасира този клуб.
[/center] Сдружението бе създадено преди три години с цел да подпомага ЦСКА основно по инфраструктурни проекти, като благодарение на хората от "ЦСКА Завинаги" бяха изградени помощните игрища пред стадион Българска армия.boabbb написа:Абе, тия в сайта на Удинезе ни припознали![]()
Бързо, моралистите да вземат да пуснат един донос, преди подуянци да са ги изпреварили
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта