valiooooo написа:Tommi написа:Жалко. Когато не вкарваш, ти вкарват. И отпадаш, след като си надиграл противника...
Когато си идиот , това е за цял живот!
Добре е че си го осъзнал ще си живееш идиотския живот осъзнато.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
valiooooo написа:Tommi написа:Жалко. Когато не вкарваш, ти вкарват. И отпадаш, след като си надиграл противника...
Когато си идиот , това е за цял живот!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
metodito написа:Гадно ми е. Връщаме се в кочинката. И аз съм съгласен с mikata - това не е Марибор отпреди две-три години.
Защо си заминаваме? Много са факторите. Двете дузпи, объркана и страхлива тактика второто полувреме, нефелен център-нападател. Пак казвам, Аниете трябва да е център-нападател. Безумно закъснели схеми. За какво го взеха тоя Деса? За да играе срещу Верея и Локо Горна? Объркана стартова единадесеторка и тактика - трябваше да мачкаме от първата до последната минута. Да, ако ни бяха свирили някоя от двете ОЧЕВАДНИ дузпи!, щяхме да продължим. И какво от това? До този противник щяхме да сме. Не знам. Гадно ми е.
Господин Ангелов (Станислав), доволен ли си, малоумник?![]()
![]()
Vladislav написа:Да се говори за евроидиотия в случая е нелепо. Всъщност "Левски" си играха колкото могат, явно това е нивото на целия БГ футбол. Марибор в момента е слаб отбор, който я влезе в шестицата в БГ, я не. Жалко, защото следващия съперник е още по- слаб. Не ви знам делата, но с какво са виновни Ангелов и Илиев? Хората от един месец са на тази работа, да направят организация като в "Байерн" ли очаквате? Двама, трима качествени футболисти казвате... да ама те ще струват сигурно пари. Тези дето са "for free"... Божа работа. Конкретно за мача... липсваше както класа, така и може би малко късмет. Люпко за мен е приключил треньор с остарели виждания и сякаш мислите му са насочени повече към ракията. И не знам колко години трябва да прекара в България за да говори на български. В това отношение- адмирации за Прохазка. Публиката беше на ниво.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, goltupan и 29 госта