ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 21 юли 2016 21:15

ugly bug написа:
Old_death написа:
Beladona написа:
Old_death написа:
21,9 процента прираст на нови абонати, отчитат до момента през юли от групата „Диема спорт“, научи 7DniFutbol.bg!
Причината е ясна – завръщането на ЦСКА в платената спортна телевизия. Нейните канали излъчваха мачовете на „армейците“ от летния им лагер в Австрия, пак те ще дават и всичките срещи на „червените“ в Първа лига.
В телевизията са оптимисти, че до края на август общият скок ще е от над 30 процента. В момента е отпускарски период, а и традицията е в навечерието и след старта на първенството да е най-големия пик от абонати.
Благодарение на скока на абонатите пък ще се вдигнат и парите, които фирмата на братя Домусчиеви, държаща правата на Първа лига, ще раздаде на отборите.

Това бе целта на играта .

Ехааааааааааааа !!!! Кажи верно бааааааа !!!!! Това каква опашата лъжа е !!!! :) Страхотен източник !!!!

Продължавай да копаеш дъното ! Явно много те влече .

Както е тръгнал скоро ще се покаже в ................Австралия! :mrgreen:
Доце, имам приятели там да им кажа да те чакат с хляб и сол както е обичая а пък ти ше им занесеш една домашнярка от мен!?

Много ларж бе .....единия дава кебапчета и фри рейс са селяндурите , другия домашнярка ....само 15 милиона данъци спестихте на българите .....иначе сте ларж на кебапчета и кюфтета ....

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 21 юли 2016 21:23

Beladona написа:
ugly bug написа:
Old_death написа:
Beladona написа:
Old_death написа:
21,9 процента прираст на нови абонати, отчитат до момента през юли от групата „Диема спорт“, научи 7DniFutbol.bg!
Причината е ясна – завръщането на ЦСКА в платената спортна телевизия. Нейните канали излъчваха мачовете на „армейците“ от летния им лагер в Австрия, пак те ще дават и всичките срещи на „червените“ в Първа лига.
В телевизията са оптимисти, че до края на август общият скок ще е от над 30 процента. В момента е отпускарски период, а и традицията е в навечерието и след старта на първенството да е най-големия пик от абонати.
Благодарение на скока на абонатите пък ще се вдигнат и парите, които фирмата на братя Домусчиеви, държаща правата на Първа лига, ще раздаде на отборите.

Това бе целта на играта .

Ехааааааааааааа !!!! Кажи верно бааааааа !!!!! Това каква опашата лъжа е !!!! :) Страхотен източник !!!!

Продължавай да копаеш дъното ! Явно много те влече .

Както е тръгнал скоро ще се покаже в ................Австралия! :mrgreen:
Доце, имам приятели там да им кажа да те чакат с хляб и сол както е обичая а пък ти ше им занесеш една домашнярка от мен!?

Много ларж бе .....единия дава кебапчета и фри рейс са селяндурите , другия домашнярка ....само 15 милиона данъци спестихте на българите .....иначе сте ларж на кебапчета и кюфтета ....

Аз и работа ти бях предложил ама нали си от голямото добрутуро и не бачкаш за 20 кинта, че се наложи тате да ти плаща билетчето за конушмака!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 21 юли 2016 21:24

Вижте ФИФА, споко УЕФА и те ще се усетят в даден момент и ще има корекции. Радостта ще ви е кратка, но когато това се случи, тихичко ще се снишите и отново ще се правите на ни чул ни видял :mrgreen: Както обикновено, пластелин..

Скоро някой беше постнал една снимка с дечица с червени шалчета и питаше.. Как да им обясняваме за автентичното ЦСКА ? Ами не, лъжете ги за Литекс цял живот, пълнете им главите с глупости... И аз бях едно такова дете, което цял живот му пълниха главата, че ЦСКА има най-верните фенове, най-интелигентните и т.н. А какво се оказа 20 и няколко години по-късно, че масата са просто едни припознавачи, глорихънтъри, които се радваха на убийството на собственият си клуб :oops: Предпочитам да не ме бяха лъгали като малък :!:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 21 юли 2016 22:17

1982 написа:
djd написа:Като се пусне търсене с CSKA Sofia, излизат и CSKA-Sofia без емблема, както и Sofia's Eternal Derby.
На страницата за вечното дерби отстрани излиза и ЦСКА с познатата емблема.
Но щом кликна върху ЦСКА, се отваря нова страница с текст What are you looking for?
Ху да фак ар ю?
Изтрити сме, ръйш.

Тия сайтове са пълен ташак, и на ФИФА, и на УЕФА.

В УЕФА, загледай се в екипите, горе вдясно ...... това са Каппа, с които играехме преди бая време. Миналият сезон играхме с Леджеа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега вече разбрах, че не си истински фен на ЦСКА. Иначе щеше да знаеш, че миналия сезон играхме с Лото.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 22:23

Може, аз 1 мач не съм гледал миналия сезон, много пъти съм го споменавал. ;) Бъркам се с Леджеа-та, с която играхме дотогава. Тя ми е останала в съзнанието.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 21 юли 2016 22:44

1982 написа:Може, аз 1 мач не съм гледал миналия сезон, много пъти съм го споменавал. ;) Бъркам се с Леджеа-та, с която играхме дотогава. Тя ми е останала в съзнанието.

:shock: Верно ли това бе човек? Не съм пропуснал ни мач, ни контрола, да не казвам и интервю свързано със събитията около любимия ми ЦСКА! Радвал съм им се като малко дете на ония малките, дето разнасяха все живо що им се изпречи на пътя. И ти ни обвиняваш, че понеже подкрепяме проекта на ГГ, сме се били - цитирам: "продали за купи и титли"! :shock: Ти верно ли го написа това бе човек? Сериозно се замислям дали наистина обичаш тоя отбор! До сега все си мислех, че проповядваш някакъв морал граничещ с мазохизъм, но с това си изказване не съм ама въобще убеден! :(
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 22:47

Да, вярно е, и съм се обосновал още миналата пролет, когато убийците на ЦСКА - Манджуков и Инджов, взеха клуба от Томов. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 юли 2016 22:48

Днес за пореден път се видя колко сме далеч от средно европейския футбол. Тук се плюем взаимно, но истината е, че сме в кенефа на Европа от много вреем, по всички показатели.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 21 юли 2016 22:54

Ozzimozzi написа:Днес за пореден път се видя колко сме далеч от средно европейския футбол. Тук се плюем взаимно, но истината е, че сме в кенефа на Европа от много вреем, по всички показатели.

И по-зле ще става, с новата А група и всички измислени отборчета вътре :arrow: :mrgreen:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 юли 2016 22:59

Calrizian написа:
Ozzimozzi написа:Днес за пореден път се видя колко сме далеч от средно европейския футбол. Тук се плюем взаимно, но истината е, че сме в кенефа на Европа от много вреем, по всички показатели.

И по-зле ще става, с новата А група и всички измислени отборчета вътре :arrow: :mrgreen:

Приятелю, не е проблема новата А група. Огледай се около себе си и ще го видиш проблема. Спорта беше по някаква инерция и следваше с извстно закъснение разбиването на държавата. Всичко си идва на мястото за съжаление. Няма светлина в тунела!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”