Дядо Добри на 102 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaleza1234
Контакти:

Re: Дядо Добри на 102 г.

Мнениеот zaleza1234 » 21 юли 2016 10:32

James Beattie написа:Дано да пукне дъртака! Такива инвалиди в мозъчна смърт не ни трябват в България. След като сте ми изтрили предното мнение, дано и "изтривача" от говеждите отбори да го сполети тази съдба, да живее до 102 и да се напикава и насира.

Господи, колко ме е срам, колко ме е срам, че и аз и ти се наричаме с общото понятие ЧОВЕК :!: :!:
Даже ме е срам да те обидя.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 юли 2016 10:45

zaleza1234 написа:
James Beattie написа:Дано да пукне дъртака! Такива инвалиди в мозъчна смърт не ни трябват в България. След като сте ми изтрили предното мнение, дано и "изтривача" от говеждите отбори да го сполети тази съдба, да живее до 102 и да се напикава и насира.

Господи, колко ме е срам, колко ме е срам, че и аз и ти се наричаме с общото понятие ЧОВЕК :!: :!:

И мен ме е срам, да съм от един и същ животински вид с такива индивиди като теб, които се отрекоха от истинското ЦСКА и отидоха да подкрепят като глори хънтъри, онова чудовище ЦСКА-София (Етрополе-Ловеч-София).

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 21 юли 2016 11:59

Да е жив и здрав дядо Добри! Да продължава да прави това, което смята за редно! Хората с чиста и свята душа, винаги ще са по-важни от разни недорасли непълнолетни индивиди тук във форума.

James Beattie написа:Ако човека не пуска Еврофутбол, няма смисъл да живее.

Срамота е да сравняваш хазарт с това, което прави той. Поинтересувай се малко, личи си, че си изключително и крайно незапознат с това, което е вършил дядо Добри. И след това ходи да си пускаш Еврофутбол, така или иначе няма да спечелиш.
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 21 юли 2016 12:00

James Beattie написа:
zaleza1234 написа:

И мен ме е срам, да съм от един и същ животински вид с такива индивиди като теб, които се отрекоха от истинското ЦСКА и отидоха да подкрепят като глори хънтъри, онова чудовище ЦСКА-София (Етрополе-Ловеч-София).

Аз от "животински вид" не съм. Ти може да се самоопределяш както си пожелаеш. Всъщност за какво ли ти отговарям. Просто се вижда какво си ти, вече не може и да се скриете, заради теб и такива като теб този форум вече не е спортен а някакво противопоставяне на платени "тролове" на тема сащ/Русия. Живей, дерзай и надявам се някога да успееш да се издигнеш от "животински вид" до човек.
Успех !!!
П.П.
Комуникацията ми с теб приключи, просто не заслужаваш.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 юли 2016 13:41

zaleza1234 написа:
James Beattie написа:
zaleza1234 написа:

Аз от "животински вид" не съм. Ти може да се самоопределяш както си пожелаеш. Всъщност за какво ли ти отговарям. Просто се вижда какво си ти, вече не може и да се скриете, заради теб и такива като теб този форум вече не е спортен а някакво противопоставяне на платени "тролове" на тема сащ/Русия. Живей, дерзай и надявам се някога да успееш да се издигнеш от "животински вид" до човек.
Успех !!!
П.П.
Комуникацията ми с теб приключи, просто не заслужаваш.

Хм... Щом отричаш, че си животински вид, тогава какъв си? Нима човеците не са животни? Явно си русофил, тогава... Те са в различна категория - мърши!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 юли 2016 13:52

galin56 написа:Добре бе пич. Нищо против дядото - да е жив и здрав, ама ти какво предлагаш да се пише в тая тема? Та чак пък по-добре да има такава тема отколкото теми за политика, футболисти и т.н.

Когато даден въпрос/тема не ти е интересна или я смяташ за безсмислена,просто не пишеш в нея.
Иначе ставаш като кварталната клюкарка,която се изказва по всички въпроси-"на всяка манджа мерудия"
На мен например са ми безинтересни и скучни дискусиите за това кой какви самолети,ракети или оръжия има.
И не пиша в тези теми,не ги чета,нито укорявам хората,че пускат скучни и досадни за мен теми.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 юли 2016 13:57

Такива човеци, като дедо Добри, са мъченици! Те едва могат да си повдигнат ръката, а камоли члена... Ако не им биете летална инжекция на такива дедовци, значи сте садисти! Хората се мъчат, но вие не им помагате...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2016 17:05

James Beattie написа:Такива човеци, като дедо Добри, са мъченици! Те едва могат да си повдигнат ръката, а камоли члена... Ако не им биете летална инжекция на такива дедовци, значи сте садисти! Хората се мъчат, но вие не им помагате...

Джема, искаш ли да пробваш един фокус, който включва обикновен стол и здраво въже? :?:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 21 юли 2016 19:25

diplomat написа:
James Beattie написа:Такива човеци, като дедо Добри, са мъченици! Те едва могат да си повдигнат ръката, а камоли члена... Ако не им биете летална инжекция на такива дедовци, значи сте садисти! Хората се мъчат, но вие не им помагате...

Джема, искаш ли да пробваш един фокус, който включва обикновен стол и здраво въже? :?:

Твърде хуманно за подобен изрод. Да си го приберат в психиатрията, ама в изолатора и там да си кюта доживот... 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”